- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi bisusbebisus
Sanırım ben anlatamadım hemen tekrar anlatayım. Eşim ve ben çalışıyordum. 4 yıllık evliyiz normalde yatırımımız vardı bilezik vs ailelerimiz onları bozdurup arsa almamızı istedi bizde kredi vs çekip üstüne arsa aldık. Sonra çalıştığım dönem araba aldık ben işten çıkınca tazminatım vs kaldı. Sonra biz kira ödüyorduk diye ailemiz ev alın vs dedi hem eşimin hem benim ailem. Biz 0 ev aldık şu an yarısından çoğu bizim arsa arsa yatırımımız ve konut kredimiz. Benim annem miras Kalan hakkımı satıp bana verdi. Yani böylece ben kendi ailemden borç almadım. Miras hakkımı aldım. Eşimin ailesi de bilezik borç verdi lakin bu süreçte onlar hiç laf etmedi evi alalı 2 ay oldu zaten. Benim iş konusuna gelirsek de ben abimin yanında çalışıyordum ve abim beni bir anda işten çıkardı annemin lafları yüzünden. Ani olduğu için ben bir buhrana girdim 2 sene olacak işten çıkalı. Şu an yeni bir iş için mentalimi topluyoeum. Eşimin ailesi bana iş için acele etme biz çocuğumuza destek oldu diyor lakin annem miras hakkımı verdi diye sürekli laf ediyor ablamlar konusu ise onların başka sebeplerden borçları olduğu için onlara laf etmeyip bize ediyor ama arkamızdan ne konuşuyorlarsa bize gard aldılar biz ev aldıktan sonra samimiyeti baya azalttılar. Normalde arsa arabayı teyze dayı vs bilmiyordu şu an ben çalışmıyorum diye de ev de yatıyorsun çalışmıyorsun diye üstüme geliyorlar ve her bir araya geldiğimizde laf ediyorlar annemde arka planda çabaladığımızı bildiği hade savunmuyor ve üzerimize geliyor ayrıca biz ablamlara arabamızı sattık ve taksite böldük aslında halka ödemeyen onlar biz arka planda yine eşimin ailesi için borç paramızı topluyoruz yani şu durumda kredimizi ödüyoruz eşim bana çalışma diyor olay bu daha detayları da varBorcu aileden mi aldınız?
Alırken şu vadede öderiz dediniz mi?
Muhtemelen size evi almanızı söylediklerinde çalışıyordunuz,
size güvenip borç verdiler,
ev alındı ama bu seferde siz çalışmıyorsunuz,
insanlar size verdikleri borçları alamayacaklarını düşünüyor olabilirler.