- Konu Sahibi istanbul3434
-
Kapıya kamera koymak geldi aklıma :)
Veya ayakkabıya bir alarma takılabilir.Harekete duyarlı alarmlar var sanıyorum.
bende senin düşündüğün şeyi yapmanı söyleyecektim...
aklıma o geldi bu durumda...
sadece ayakkabıları değil kapalı yerlerdeki şeyleride alabildiğine göre belliki dışarıdan biri değil...
nasıl emin oldunuz peki o kişiden...
kamera olayını görünce zaten sanmıyorum cesaret etsınler,ben ıs basında yakalamaya and ettım :)
ayakkabıya alarm olayınıda ılk kez duydum,ıyı fıkır gercekten dusunebılırım,tesekur ederım
İçeri alın ayakkabılarınızı, hep oluyorsa misafir ayakkabısız kalmasın bari..
Apartman yönetimi çare bulmalı, 2 senedir ayakkabı mı çalınırmış..
Çalınan şey ayakkabı. İç çamaşırı falan değil ki görmüyo musunuz hiç şüphelendiğiniz kişide ayakkabıyı?
Ticarete falan döküp satıyo mu yoksa çalan garip geldi..
Ayakkabılara şeffaf ipler var ya misina gibi onlardan bağlayıp ucuna çan gibi bişiy takın gizleyin saksının arkasına falan yakalayın..
Ya da ne bileyim gizli kamera koyun sadece sizin kapının önüne söylemeyin kimseye koyun ayakkabıları da çalınınca açar bakarsınız kim diye..
Kleptomani bi komşuya bile sahip olabilirsiniz hiç yapmaz dediğiniz biri bile çıkabilir..hayır işte hıc rastlamadım,zaten gunboyu ısteyım,o kısılerı 1 2 hafta goremedıgım bıle oluyor,hıc karsılasmıyoruz bayanlarla,eslerıyle ıs donusu felan karsılıyoruz ama ne fayda.o sebepten hıc rastlamadım.tıcarete dokseler butun ayakkabıları alırlar dıye dusunuyorum.ama bunlar sadece 38 39 no alıyor bırde cocuk ayakkabısı arada bırde erkek ayakkabısı alıyorlarmıs ust komsum soylemıstı.o sebepten bunlar calıyor gıyıyor galıba,
kamera fıkrını dusunuyorum gercektende,tesekkur ederım.
Kleptomani bi komşuya bile sahip olabilirsiniz hiç yapmaz dediğiniz biri bile çıkabilir..
Çok ilginç bi durum 2 sene bir de
hıc bılemıyorum,ama calınan sadece ayakkabı degılkı,bırde ayakkabıların hepsı calınmıyor,38-39 no güzel olanlar calınıyor.hatta benım ayagım 37 bırkeresınde benımde ayakkabım calındı sonrasında merdıvencımız apartmanın camının onunde bulmus oraya koymus calan gıt at bare dme bellı olmasın.merdıvencıde bana getırdı sızınmı dıye.yanı buyuk ıhtımalle 37 no ayagına olmyor 38-39 no gıydıgı ıcınde onları secıyor alıyor.bılemıyorum ya cok sınır bozucu bır durum.kendı evımızde dıken ustunde oturuyoruz sankı.zaten o tahmın ettıgım kısılerden nefret edıyorum.hergun sofrabezı sırkelenıyor mutfak camımın ordan ve bos odamın ordan.mutfak tarafından sırkelemeyın dıye kac kez uyardım yok anlamıyorlar ben napıcam bunlarla bılmıyorum.
merdivenci dediğiniz erkek mi bayan mı?
bayan fakat o degıldır,cunku onunda ayagı kucuk galıba,hıc 38-39 no gıyen bır ayaga sahıp degıl gıbı gozukuyor kendılerı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?