Apartmanımızda ayakkabı çalan apartman sakinine bir çözüm !!

Bizim sitede bırakın çalmayı , ayakkabısını dışarıya bırakanlarınkini
temizlikçiler toplayıp atıyor.

Bir de asansör kabininin içine yazmışlar :
"Ayakkabılarınızı kapı önünde bırakmayın , temizlikçiler haber vermeden çöpe atacaktır. Bilginize." diye...

sizinkı ayrı bır durum tabı ama bızımde sadece ayaga olanlar ve begenılenler calınıyor

sizinkı ayrı bır durum tabı ama bızımde sadece ayaga olanlar ve begenılenler calınıyor

Apartman sakinlerinden her hangi birisinin ayağında
rastladınız mı hiç böyle değişik değişik ayakkabılar?

Bence hırsız her kimse apartman sakinlerinden değil , başka apartmandan ve muhtemelen de çocuktur.

Apartman sakinlerinden biri ise de mutlaka bir açık verecektir.
Pusuya yatın bekleyin.
Yalnız iyi siper alın, faka basın.

Ayakkabılarınızı kapıya bırakmazsanız sorunda yaşamazsınız. Kapıya ayakkabı koymak görüntü olarakda hiç hoş olmuyor içeri almak hiçde zor değil kapıda niye bırakılırki ayakkabı

yeni 38 no ayakkabı alıp kapıya koyar 24 saat nöbet tutar 2 günde çıkarırım ortaya yahu 2 yıl nasıl sabretmisiniz

Apartman olarak birleşin , şüphelendiğiniz kişiyle birlikte herkesi toplantıya çağırın.
Böyle böyle bir sorun olduğunu, neler yapmanız gerektiğini konuşun.
Surat ifadelerinden zaten anlarsınız.
Birazda tehdit edici şeyler söyleyin ki gözleri korksun, belki bir çözüm olur.

apartman sakınlerını cok zor goruyorum.sabah 8 aksam 7 calısıyorum dogal olarak karsılasamıyoruzda ıste.

ben apartman sakınlerınden bırı dıye dusunuyorum,cunku benım 37 no bır ayakkabımı almıstı 1 hafta sonra felan ayakkabıyı bınanın merdıvenlerının kenarına bırakmıs,yanı muhtemelen olmadı ayagına oraya koydukı goreyım dıye.bırde ben 6 ıncı katta oturuyorum yol gecen hanı degılkı apartmanımız dısarıdan olsun,zaten apartman kapısı kendınden raylı hıc acık kalma ıhtımalı bıle olmuyor.bılemıyorum yanı.

kapıya zaten apartman olarak kımse bırakmıyor,sadece anlık unutmalarda bır bakıyoruz kı ucmus ayakkabılar,ornegın ben ısten eve gelıyorum,posetlerımı bırakayım edeym derken unutuyorum o ara daha yarım saat gecmeden bakıyorum kı ayakkabı ucmus.ınsanlık halı nıhayetınde.

kapi önüne neden ayakkabi koyuyorsunuz ki zaten
benim bildigim apartmanlarda yasaktir
yanlis miyim ?

evet dogru dıyorsunuz.bunu bılıyorum.fakat ,sadece anlık unutmalarda bır bakıyoruz kı ucmus ayakkabılar,ornegın ben ısten eve gelıyorum,posetlerımı bırakayım edeym derken unutuyorum o ara daha yarım saat gecmeden bakıyorum kı ayakkabı ucmus.ınsanlık halı nıhayetınde.yada mısafır gelıyor,ıcerı alayım edeyım derken ayakkabıları almak ıcın cıkıyorum yıne yok.bu gıbı durumlar yanı.

çok merak ettim bende şimdi,kim acaba hırsız.
belkide karşı apartmandan falandır.

ben apartman sakınlerınden bırı dıye dusunuyorum,cunku benım 37 no bır ayakkabımı almıstı 1 hafta sonra felan ayakkabıyı bınanın merdıvenlerının kenarına bırakmıs,yanı muhtemelen olmadı ayagına oraya koydukı goreyım dıye.bırde ben 6 ıncı katta oturuyorum yol gecen hanı degılkı apartmanımız dısarıdan olsun,zaten apartman kapısı kendınden raylı hıc acık kalma ıhtımalı bıle olmuyor.bılemıyorum yanı. anlık unutmalarda bır bakıyoruz kı ucmus ayakkabılar,ornegın ben ısten eve gelıyorum,posetlerımı bırakayım edeym derken unutuyorum o ara daha yarım saat gecmeden bakıyorum kı ayakkabı ucmus.ınsanlık halı nıhayetınde.

saka gibi
bir anlik hersey inanamiyorum bu kadar ayakkabiyi alip ne yapacaklar hayret
dikkat edin bundan sonra
baska yapacak yok sanirim
kemarada iyi fikir ama eger apartmandansa kesin o zaman oda bilir ki kamera var diye
sorun hem cok gicik hemde cok komik
yani düsünüyorum da
eve gelyiorum posetlerimi koyacagim sonra ayakkabimi iceri alayim derken hooop ayakkabi gitmis
bu bir hastalikta olabilir
umarim halledersiniz

Son düzenleme:

malasef bılemıyorum nasıl kurtulucaz bu durumdan,hayırlısı artık,tesekkur ederım .

Bunu yapan 38 ayak numarasına sahip ve çocuğu ya da kardeşi olan bir kadın. Apartmanınızda bu tarife uyan kim varsa, gözünüz onun üstünde olsun

Ayakkabı cini dadanmış apartmana iyi saatte olsunlarbu kadarda cesaret pesss süreekli nasıl yapıyorlar.Ummadığınız kişide olabilir sizlerle şudur falancadır deyip yapan.İspat olmadan günahını almayın.Ayakkabının içine çivi sokun raptiye falan paslısından şöyle o denilen alarmlarda süper 10 lira falan gibi hemde çok çok ucuzlar

Olaya bir de pozitif bakmali: Ve böylece belki birkac kisi niyahet bir adet görgü kurali ögrenir, kapi önüne cikarilan ayakkabi görgüsüzlügünden vazgecer. Kimbilir, belki!!! :) Görüntü kirliliginden ve kapi önü ayak kokularindan kurtulmak icin bir sebeptir belki de bu durum... :)

http://www.yetanotherblog.de/media/2/20050416-schuhe-large.jpg

Son düzenleme:
günaydın bizde sitede oturuyoruz son iki aydır bizden de çalınıyor bizimde terlik çalındı normalde içeriye alıyorduk o gün unutmuşuz annem kapıyı açmış terlik yok bizim site henüz 2 blok bitmedi inşaat onlar bitince toplam 330 daire olacak çift kapı var güvenligin oldugu yerden girmiyorlar şantiye girişinden giriyorlar her blok 28 daire o yüzden tanımıyoruz herkesi kapı süslerini bile çalmışlar yönetici kamera taktıracagz diyor bakalım ne zaman takılacak geçen haftada bir eve gelen misafirin ayakkabısını çalmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…