- Konu Sahibi istanbul3434
-
hani ayakkabını çalındığında getirip sordu demiştiniz ya aklıma geldi bian direk size gel,ip sorması?
Bizim sitede bırakın çalmayı , ayakkabısını dışarıya bırakanlarınkini
temizlikçiler toplayıp atıyor.
Bir de asansör kabininin içine yazmışlar :
"Ayakkabılarınızı kapı önünde bırakmayın , temizlikçiler haber vermeden çöpe atacaktır. Bilginize." diye...
sizinkı ayrı bır durum tabı ama bızımde sadece ayaga olanlar ve begenılenler calınıyor
Apartman sakinlerinden her hangi birisinin ayağında
rastladınız mı hiç böyle değişik değişik ayakkabılar?
Bence hırsız her kimse apartman sakinlerinden değil , başka apartmandan ve muhtemelen de çocuktur.
Apartman sakinlerinden biri ise de mutlaka bir açık verecektir.
Pusuya yatın bekleyin.
Yalnız iyi siper alın, faka basın.
Ayakkabılarınızı kapıya bırakmazsanız sorunda yaşamazsınız. Kapıya ayakkabı koymak görüntü olarakda hiç hoş olmuyor içeri almak hiçde zor değil kapıda niye bırakılırki ayakkabı
yeni 38 no ayakkabı alıp kapıya koyar 24 saat nöbet tutar 2 günde çıkarırım ortaya yahu 2 yıl nasıl sabretmisiniz
kapi önüne neden ayakkabi koyuyorsunuz ki zaten
benim bildigim apartmanlarda yasaktir
yanlis miyim ?
çok merak ettim bende şimdi,kim acaba hırsız.
belkide karşı apartmandan falandır.
evet dogru dıyorsunuz.bunu bılıyorum.fakat ,sadece anlık unutmalarda bır bakıyoruz kı ucmus ayakkabılar,ornegın ben ısten eve gelıyorum,posetlerımı bırakayım edeym derken unutuyorum o ara daha yarım saat gecmeden bakıyorum kı ayakkabı ucmus.ınsanlık halı nıhayetınde.yada mısafır gelıyor,ıcerı alayım edeyım derken ayakkabıları almak ıcın cıkıyorum yıne yok.bu gıbı durumlar yanı.
saka gibi
bir anlik hersey inanamiyorum bu kadar ayakkabiyi alip ne yapacaklar hayret
dikkat edin bundan sonra
baska yapacak yok sanirim
kemarada iyi fikir ama eger apartmandansa kesin o zaman oda bilir ki kamera var diye
sorun hem cok gicik hemde cok komik
yani düsünüyorum da
eve gelyiorum posetlerimi koyacagim sonra ayakkabimi iceri alayim derken hooop ayakkabi gitmis
bu bir hastalikta olabilir
umarim halledersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?