Apartmanımızda ayakkabı çalan apartman sakinine bir çözüm !!

bizimde akşam üzeri kapının önüne koyduğumuz çöp poşeti
yırtılıp ortaya bırakılıyordu.önce çok önemsemedik ama hergün yapılınca iyice sinirimizi bozmaya başlamıştı.
birde çöpü dışarı koyduktan sonra dışarı çıktığımız saatlerde yapılıyordu.yine bir gün çöpü dışarı koyup
dışarı çıktım eşimde kapının arkasında bekliyor yapan kişiyi yakalamak için.
tam ben dışarı çıktım eşim 5 dakika sonra aradı.yakaladım diye.aynı apartmanda komşunun çocukları yapıyormuş.
çıktığımızı fırsat bilip...bence sizde işten eve geldikten sonra kapıda bekleyin,birde sizinki hırsızlık boyutunda.şimdi kapının önündeki
ayakkabıya tenezüllül ediyor,hatta hiç yakalanma korkusu bile yokken kimbilir ilerde nelere kalkışır.
birde 2 sene boyunca hiç mi bir Allahın kulu yakalayamamış?çok uzun bir süre geldi bana :18:

bizimde kapının önünde bir tek çöp kovası ve paspas var 5-6 gün boyunca akşamları çöp poşetini çöpün içine koyacam bir bakıyorum çöp kovasının içi çöp dolu cola şişesi meyve suyu kabı dondurma kutusu falan kardeşime çıkıştım bir ara sen okuldan gelirken bunlarımı alıp yiyorsun bide çöpün içine atıyorsun dedimben niye yapayım dedi sen merak etme ben yakalarım dedi aradan 3 gün geçti kapının deliginden bakıyor işaret ettim ne yapıyorsun diye bana sus işareti yaptı kapıyı pat diye açtı sitenin çocukları çıktı yedikleri içtikleri çöpü kovanın içine koyuyorlardı yine bunlar kardeşimi görünce korktular bu sporcu şimdi bizi döver diye dövecek degil tabiki bidaha yapmayın falan dedi artık yapmıyorlar birde ayakkabı çalanları yakalasak

Son düzenleme:
kapı önüne ben de ayakkabı konulmasından yana değilim ama sizinkisi çok daha farklı bir durum; anlık dışarda unutmalarda hemen kaybolması ilginç. Apartmandan yapan birisiyse eğer;

çözüm çok basit
bir gün dışardan gelince dışarda ayakkabınızı bırakcaksınız ama akşam olacak ki delikten baktığınız farkedilmeyecek.. Bıraktıktan sonra kapı deliğinden gözleyeceksiniz tam alan kişi gelip ayakabıları almaya yeltendiğinde "ooo kolay gelsin!" diye kapıyı açacaksınız. İş üstünde yakaladığınız için itiraz edemez biraz da gürültülü olursa bu durum herkes çıkar bakar.

Boş bir zamanında en güzel ayakkabılarını koy kapının önüne, sende elinde fotoğraf makinası ile bekle kapının arkasında. Tam çalarken çek resmini, sonra çıktısını al ve yapıştır apartmanın her bir köşesine.

Çok sinir bozucu bir şey.

çok ilginçç, peki bu çalınan ayakkabıları napıyor çalan kişi , satıyor mu, satmıyosa giyiyordur, e kimsenin ayağında da görmediğinize göre bu ayakkabıları???? kamera olayı benim de aklıma yattı.masraflı olucaktır muhtemelen ama bu olaya da çözüm getirir bence.bir de bunu hastalık derecesinde olanı var, kleptomani denilen...kullanmasa da çalma güdüsü....alıp evde bi yerde muhafaza ediyor da olabilir kimbilir???:26:

Son düzenleme:
bu bi ara bnm ablamin oturdugu apartmanda da oluyodu. Ve yapanin kim oldugunu biliyolardi. Yapan kiside teknolojiden falan cok anlamaz. Gizli kamera yerlestirdik apartmana ayakkabi hirsizini yakalicaz diye yaygara cikardilar ve bi daha ayakkabi calinmadi :)

benimde çalındı

dün gece bakkala gitmek ıstedım kola almya aldım ve geldim sonra ayakkabıyı ıcerı almadım sabah çalınmıs

sonra oglen yıne dısarı cıktım yarım saatligine geldmyıne unuttum 3 saat ıcınde oda calındı

son 1 tane ayakkabım kaldı onu ıcerı alıyorum artık

Ne insanlar var ya. Başkasının kullanılmış ayakkabısına tenezzül ediyorlar. Bir de aldıkları ayakkabı nasıl alındı acaba hiç düşünmeden. Belki kişinin başka ayakkabısı yok, belki çok zor şartlarda aldı o ayakkabıyı. Çok yazık gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…