- 11 Ağustos 2008
- 12.310
- 1.589
- 773
- Konu Sahibi istanbul3434
-
bizimde akşam üzeri kapının önüne koyduğumuz çöp poşeti
yırtılıp ortaya bırakılıyordu.önce çok önemsemedik ama hergün yapılınca iyice sinirimizi bozmaya başlamıştı.
birde çöpü dışarı koyduktan sonra dışarı çıktığımız saatlerde yapılıyordu.yine bir gün çöpü dışarı koyup
dışarı çıktım eşimde kapının arkasında bekliyor yapan kişiyi yakalamak için.
tam ben dışarı çıktım eşim 5 dakika sonra aradı.yakaladım diye.aynı apartmanda komşunun çocukları yapıyormuş.
çıktığımızı fırsat bilip...bence sizde işten eve geldikten sonra kapıda bekleyin,birde sizinki hırsızlık boyutunda.şimdi kapının önündeki
ayakkabıya tenezüllül ediyor,hatta hiç yakalanma korkusu bile yokken kimbilir ilerde nelere kalkışır.
birde 2 sene boyunca hiç mi bir Allahın kulu yakalayamamış?çok uzun bir süre geldi bana :18:
çok ilginçç, peki bu çalınan ayakkabıları napıyor çalan kişi , satıyor mu, satmıyosa giyiyordur, e kimsenin ayağında da görmediğinize göre bu ayakkabıları???? kamera olayı benim de aklıma yattı.masraflı olucaktır muhtemelen ama bu olaya da çözüm getirir bence.bir de bunu hastalık derecesinde olanı var, kleptomani denilen...kullanmasa da çalma güdüsü....alıp evde bi yerde muhafaza ediyor da olabilir kimbilir???:26:
bizim site görevlisi sitenin içinden süpheleniyor gözümle görmedim ama diyor tabi dışarıdan da olabilir birde site henüz tam bitmedigi için şantiye girişi var orda gündüz güvenligi yok en iyisi kamera taktırmak yönetim önümüzdeki ay taktırmayı dşünüyormuş taktırsınlarda bu ay çalışanların maaşı erken ödenecegi için para çıkışmayabilir öbür aya aktardık diyor asansörlerin içinede taktıracagız diyor asansörün içine tuvaletini yapan çocuklar varmışhatta görevli bir çocugu yakalamış ailesinin yanına götürmüş ama çocuk ben yapmadım demiş görevli için yalan söylüyor diyince ailede kapıcıya kızmış bizim çocugumuz yapmaz diye artık yönetim uyarıyor kapı önünde ayakkabı vs şeyler bırakmayın diye bizde birkere unuttuk terlik gitti ama bazı komşuların kapılarının önü resmen ayakkabı kaynıyor 15-20 çift var bütün ayakkabı terliklerini koymuşlar kapılarının önüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?