- 3 Şubat 2019
- 138
- 55
- 18
- 35
- Konu Sahibi yagmurumm18
-
lağım faresi olabilir belki[/QUOTE
Kedi ağlaması gibi ses çıkarıyor mu fareler hiç aklıma gelmemisti
Yok kapı surekli kilitli haftada bir fikan kapıcı acıyor sürekli girip çıkabilecek bi yer olsa keşke. Bina da sürekli kilitli.bide o kömürluk dediğim yerin penceresi de yolKedidir,yavrularini orada dogurmuş olabilir.gündüzleri girip çıkıyordur muhtemelen.
Ha ha ama öyle de değil yaaa eminimmacı acı bi ses daire içinden de gelmiyorBenim de eski oturduğum binada geceleri böyle acı, kedi miyavlaması gibi farklı sesler geliyordu banyo havalandırmasına hayvan mı düştü diye heryere bakılmıştı. Tüm komşular duyuyordu. Sonra anlaşıldı ki yeni evli bir çiftin oturduğu daireden geliyormuş o sesler
Ay cok guldum bunaBenim de eski oturduğum binada geceleri böyle acı, kedi miyavlaması gibi farklı sesler geliyordu banyo havalandırmasına hayvan mı düştü diye heryere bakılmıştı. Tüm komşular duyuyordu. Sonra anlaşıldı ki yeni evli bir çiftin oturduğu daireden geliyormuş o sesler
Kertenkele nasıl bir ritmik ses çıkarıyordu ki anlayamadım seslerini de hiç duymadım zaten sahi sesleri varmi onların?iki yıl önce gece yatağa girdiğimde yatak odamda ritmik saat sesine benzer bir ses duyuyor mir türlü anlam veremiyordum alt iş yeri gece kimse yok üsttekiler yazlıkçı
bütün odayı aşt üst ettim aşağı iş yerine sordum sesin kaynağını bulamıyorum
2 ay devam etti
eşim olmasa kafayı yedim diyeceğim
sonra birgün küçük kızım elinde kertenkeleyle anne evcil hayvanıma bak diyor
nerede buldum benim yatak başlığımın içinde bulmuş
gizemli sesim kertenkeleymiş
nasıl görmemişim bilmiyorum
bencede kedi yavruları annelerine sesleniyordur
yada sizin kestiremediğiniz birşey olabilir kertenkele misali
varmış kuzum :) bende o olaydan sonra fark ettimKertenkele nasıl bir ritmik ses çıkarıyordu ki anlayamadım seslerini de hiç duymadım zaten sahi sesleri varmi onların?
Aynen ya..Kertenkele nasıl bir ritmik ses çıkarıyordu ki anlayamadım seslerini de hiç duymadım zaten sahi sesleri varmi onların?
Aynen ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?