Apartmanimizdan Gelen Garip Ses

yagmurumm18

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2019
138
55
18
35
Kızlar bizim apartmandan aksam saatlerinde kedi ağlaması gibi tuhaf bir ses geliyor.Gündüz hiç duymadım. Aksam geliyor.Kapıyı açıyorum dinliyorum ses kesiliyor veya binadan birı girip çıkarken de ses olmuyor.Gece sessizlikte hep aynı yerden ses geliyor.Gündüz bina içerisinde kedi olabilecek yerlere baktım. Kömürluk gibi bi yer var kapısı kitli acamadim ama tıkladım kapıyı hiç ses yok.Dün gece itfaiyeyi aradım.Ama yok yoneticiden izin alın yok binadan imza toplayın.Bina da herkes suratsiz kimse ilgilenmez bile eminim aynı sesı onlarda duyuyordur.Kardeslerimde duyuyor ama elimizden bişey gelmiyor.Kedi besleyen komşudur diyeçeksiniz ama ses binanın İçinden geliyor eminim.Ama gündüz neden gelmiyor bilmiyorum.İlk gün bebek ağlaması inlemesi filan sanmıştım.Ses daha yoğundu.Günden güne azalıyor.Ama aynı ses acı acı...Bu ses kedi mi ya da bu tarz ses çıkaran bi hayvan filan var mı bilmiyorum.Çatı kati yok binada zemin de yok.bütün katları tek tek dolaştım. Sadece o kömürluk gibi yer var ama eğer oraya biri kitlediyse neden günduz ses gelmiyor ?

Kedidir,yavrularini orada dogurmuş olabilir.gündüzleri girip çıkıyordur muhtemelen.
Yok kapı surekli kilitli haftada bir fikan kapıcı acıyor sürekli girip çıkabilecek bi yer olsa keşke. Bina da sürekli kilitli.bide o kömürluk dediğim yerin penceresi de yol
Tek göz bina içerinde çelik kapı ile kilitli bi yer

Kediler sogukta geceleri apartmana giriyor. Ben bebek arabasini kapimin onune koyuyordum bir iki kez sabah baktim kedi uyuyor icinde. Yani gunduz gelmeyip gece geliyor olabilir

Benim de eski oturduğum binada geceleri böyle acı, kedi miyavlaması gibi farklı sesler geliyordu banyo havalandırmasına hayvan mı düştü diye heryere bakılmıştı. Tüm komşular duyuyordu. Sonra anlaşıldı ki yeni evli bir çiftin oturduğu daireden geliyormuş o sesler

Ha ha ama öyle de değil yaaa eminimmacı acı bi ses daire içinden de gelmiyor

Komşulardan kedi besleyen var mı

Yani kedi gün boyu sessiz sessiz takılıp gece bağırıyor

Özellikle dişi kediler kızgınlık döneminde bağırıyor ve gece

Bizim kedimizin gündüz sesi hiç çıkmaz hatta sesini yanlışlıkla ayağına basıp da duymuştuk ilk geldiğinde asla miyavlamaz

Ama arada geceleri inletiyor ortalığı

iki yıl önce gece yatağa girdiğimde yatak odamda ritmik saat sesine benzer bir ses duyuyor mir türlü anlam veremiyordum alt iş yeri gece kimse yok üsttekiler yazlıkçı
bütün odayı aşt üst ettim aşağı iş yerine sordum sesin kaynağını bulamıyorum
2 ay devam etti
eşim olmasa kafayı yedim diyeceğim
sonra birgün küçük kızım elinde kertenkeleyle anne evcil hayvanıma bak diyor
nerede buldum benim yatak başlığımın içinde bulmuş
gizemli sesim kertenkeleymiş
nasıl görmemişim bilmiyorum

bencede kedi yavruları annelerine sesleniyordur
yada sizin kestiremediğiniz birşey olabilir kertenkele misali

Ay cok guldum buna

Kertenkele nasıl bir ritmik ses çıkarıyordu ki anlayamadım seslerini de hiç duymadım zaten sahi sesleri varmi onların?

Üzüldüğüm kedi filansa bi yere sıkışmis olabilir mi diye ...O da bir can kaç gecedir acı acı ses.psikolojim bozuldu resmen.hatta küçük kız kardeşim tek başına tuvalete gidemiyor sesten etkilendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…