Aparttan kovulur muyum

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
Kızlar bu sene eylül ayında yeni bir apart tuttum.10 aylık sözleşme yaptık. Fakat apartın sahibi başında vaad ettiği bazı şeyleri yapmıyor ve sen yanlış anlamışsın gibi şeyler söylüyor.
Ve de
Hiç bir şekilde odanın sorunuyla ilgilenilmiyo ve sürekli o gün bugün diyerek oyalıyolar.
Bi gün de odama haber vermeden girip eşyalarımı sağa sola koymuşlar.
Neyse ben bu olaylara sinirlenip bi kaö kez kavga ettim apartın sahibiyle.
Bana bi daha kavga çıkartırsan kovarım seni falan dedi.
Şimdi bu konularda bilgisi olan arkadaşlara soruyorum. Böyle bi hakkı var mı apart sahibin. Kafasına göre çıkartabilir mi beni.
Apart sahibi dışında kimseyle sorunu m yok ve kurallara da uyuyorum.

Sözleşmedeki maddelere bağlı. İyice okudunuz mu ne yazıyor diye.

Bir daha benim odama habersiz girilirse mahkemede hesaplasiriz de. Kamera var evde öyle birşey tespit edersem yaşam alanıma tecavüzden dava açacağım de.
Sozlesmedeki koşulları yerine getiriyorsan nasıl çıkaracak.
Yaparsa bir daha git savcılığa şikayet et.

Kızlar bu sene eylül ayında yeni bir apart tuttum.10 aylık sözleşme yaptık. Fakat apartın sahibi başında vaad ettiği bazı şeyleri yapmıyor ve sen yanlış anlamışsın gibi şeyler söylüyor.
Ve de
Hiç bir şekilde odanın sorunuyla ilgilenilmiyo ve sürekli o gün bugün diyerek oyalıyolar.
Bi gün de odama haber vermeden girip eşyalarımı sağa sola koymuşlar.
Neyse ben bu olaylara sinirlenip bi kaö kez kavga ettim apartın sahibiyle.
Bana bi daha kavga çıkartırsan kovarım seni falan dedi.
Şimdi bu konularda bilgisi olan arkadaşlara soruyorum. Böyle bi hakkı var mı apart sahibin. Kafasına göre çıkartabilir mi beni.
Apart sahibi dışında kimseyle sorunu m yok ve kurallara da uyuyorum.

Bir kaç kez kavga ettim derken sizi gören oldu mu?
Huzuru bozmaktan dolayı sizi çıkarabilir şahidi de varsa özellikle.

Ama siz haklısınız gibi, yani şikayet etseniz o suçlu durumuna düşer. Acil hallerde haber verilerek girilir diye madde var mı sözleşmede. Ben aradım ama açmadı diyebilir mi?
Yani bana kalırsa karşınızdaki kişinin niyetine bağlı. Kötü niyetli biri ise yalan da söyler, yalancı şahit de bulur, sizi bir şekilde çıkarır.

Sizin gibi başka şikayetçi olanlar var mı kalanlar arasında? Belki birleşip bir şeyler konuşabilirsiniz. Sizi çok görürse geri çekilebilir.

Bir kaç kez kavga ettim derken sizi gören oldu mu?
Huzuru bozmaktan dolayı sizi çıkarabilir şahidi de varsa özellikle.

Ama siz haklısınız gibi, yani şikayet etseniz o suçlu durumuna düşer. Acil hallerde haber verilerek girilir diye madde var mı sözleşmede. Ben aradım ama açmadı diyebilir mi?
Yani bana kalırsa karşınızdaki kişinin niyetine bağlı. Kötü niyetli biri ise yalan da söyler, yalancı şahit de bulur, sizi bir şekilde çıkarır.

Sizin gibi başka şikayetçi olanlar var mı kalanlar arasında? Belki birleşip bir şeyler konuşabilirsiniz. Sizi çok görürse geri çekilebilir.
Bu kadar sorun olacağını düşünmediğim için ve de adama ilk başta güvendiğim için sözleşme örneğini almadım ve de herşeyi hatırlamıyorum tam olarak maddeler nelerdir diye. Şimdi gidip istesem sözleşmd örneği saçma olur mu siZce
Şikayetçi olan var ama kimse gidip konuşmak iste miyor.
Kavgada kimse görmedi ama duyan olmuş olabilir.

Sözleşmede sizin lehinize hiçbirşey yok anlaşılan. Dingonun ahırı gibi kullanıyorlar baksana.
Sözleşmeyi kendine has yapmış adam resmen.
Seni kovarsa habercilere haber vereceğini, heryerde adını duyuracağını söyle. :KK70:
Ya da polise şikayet edeceğini söyle tabi.
Bilmiyorum polise kadar gitmez herhalde umarım:110:

Sizinki apart mi ogrenci yurdu mu tam anlamadim. Sozlesmeniz var ve sizi yuz kizartici suclar haricinde hic bir gerekceyle cikartamazlar. Cikarttilar diyelim ki siz de gider once onlari milli egitime sikayet edersiniz. Yurt tarzi da olsa MEBe baglanmak zorundalar ve anladigim lkadariyla da su an bagli degiller. BIMERe yazacaginiz tek bir dilekceyle muhurlenirler siz de yeni bir yere gecersiniz en kotu ihtimalle.

Ben yurtdisinda evdeyim ama 5 odali evde 3 kisi kaliyoruz kontrat var ..Benden habersiz odaya girilmicek dedim ,gak desem hemen geliyor adam ..Kontrat varsa atamaz,sen cikarsan da depozitin yanar diye biliyorum ..Huzursuzluktan kasti nedir deli mi ne ,oldu olcak sen okuldayken gelsin uyusun odanda ..

Sizinki apart mi ogrenci yurdu mu tam anlamadim. Sozlesmeniz var ve sizi yuz kizartici suclar haricinde hic bir gerekceyle cikartamazlar. Cikarttilar diyelim ki siz de gider once onlari milli egitime sikayet edersiniz. Yurt tarzi da olsa MEBe baglanmak zorundalar ve anladigim lkadariyla da su an bagli degiller. BIMERe yazacaginiz tek bir dilekceyle muhurlenirler siz de yeni bir yere gecersiniz en kotu ihtimalle.
Mebe bağlı değil. Üniversite öğrencileri kalıyor
ama öğrenci olmayan da kalabilir.
Otel gibi . sanırım Anlatamadım pek.

canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama yasal olarak pek bi hakkın yok istediğinde çıkarıyorlar. eğer peşin ödeme yapmadıysan başka bi yer bak kendine daha huzurlu olursun.

Ben yurtdisinda evdeyim ama 5 odali evde 3 kisi kaliyoruz kontrat var ..Benden habersiz odaya girilmicek dedim ,gak desem hemen geliyor adam ..Kontrat varsa atamaz,sen cikarsan da depozitin yanar diye biliyorum ..Huzursuzluktan kasti nedir deli mi ne ,oldu olcak sen okuldayken gelsin uyusun odanda ..
Sözleşme var. Huzursuzluktan kastı işte kendi huzurunu kastediyo .d ben çıkmayı düşünmüyorum vala

canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama yasal olarak pek bi hakkın yok istediğinde çıkarıyorlar. eğer peşin ödeme yapmadıysan başka bi yer bak kendine daha huzurlu olursun.
Kafalarına göre yapabiliyolar mı bunu. Sesimi çıkar muyım mı artık yani . başka bi yer bulmam imkansız gibi bişey. Burayı bile zor bulmuştu m

Back
X