Aparttan kovulur muyum

Kızlar bu sene eylül ayında yeni bir apart tuttum.10 aylık sözleşme yaptık. Fakat apartın sahibi başında vaad ettiği bazı şeyleri yapmıyor ve sen yanlış anlamışsın gibi şeyler söylüyor.
Ve de
Hiç bir şekilde odanın sorunuyla ilgilenilmiyo ve sürekli o gün bugün diyerek oyalıyolar.
Bi gün de odama haber vermeden girip eşyalarımı sağa sola koymuşlar.
Neyse ben bu olaylara sinirlenip bi kaö kez kavga ettim apartın sahibiyle.
Bana bi daha kavga çıkartırsan kovarım seni falan dedi.
Şimdi bu konularda bilgisi olan arkadaşlara soruyorum. Böyle bi hakkı var mı apart sahibin. Kafasına göre çıkartabilir mi beni.
Apart sahibi dışında kimseyle sorunu m yok ve kurallara da uyuyorum.
Hic bir bok yiyemez korkma. Seninde haklarin var. Serefsize bak adam simdiriyo akli sira birdaha odana girerse polis cagir parmak izi alsinlar gorsun ebe... korkma

Kızlar bu sene eylül ayında yeni bir apart tuttum.10 aylık sözleşme yaptık. Fakat apartın sahibi başında vaad ettiği bazı şeyleri yapmıyor ve sen yanlış anlamışsın gibi şeyler söylüyor.
Ve de
Hiç bir şekilde odanın sorunuyla ilgilenilmiyo ve sürekli o gün bugün diyerek oyalıyolar.
Bi gün de odama haber vermeden girip eşyalarımı sağa sola koymuşlar.
Neyse ben bu olaylara sinirlenip bi kaö kez kavga ettim apartın sahibiyle.
Bana bi daha kavga çıkartırsan kovarım seni falan dedi.
Şimdi bu konularda bilgisi olan arkadaşlara soruyorum. Böyle bi hakkı var mı apart sahibin. Kafasına göre çıkartabilir mi beni.
Apart sahibi dışında kimseyle sorunu m yok ve kurallara da uyuyorum.

Normal şartlarda kanun nizam çok uğraşırsın
Abi, amca, baba vss.. büyükler bu işler için var, adamı arayıp bizim kızın odasına ne hakla girersin lennn diye çıkışmak bu işlerde sağlam çözümdür. O da seni öyle kolayına atamaz, çocuk oyuncağı değil bu işler.

Normal şartlarda kanun nizam çok uğraşırsın
Abi, amca, baba vss.. büyükler bu işler için var, adamı arayıp bizim kızın odasına ne hakla girersin lennn diye çıkışmak bu işlerde sağlam çözümdür. O da seni öyle kolayına atamaz, çocuk oyuncağı değil bu işler.
Bizim kızın odasına ne hakla girersin lennn baya iyi bi çözüm gibi duruyor bencede :KK70::KK70::KK70:

Hic bir bok yiyemez korkma. Seninde haklarin var. Serefsize bak adam simdiriyo akli sira birdaha odana girerse polis cagir parmak izi alsinlar gorsun ebe... korkma
Bilmiyorum. Apartı tutarken bi kız için. "Kafamı bozdu. Attım uğraşamam kimseyle "falan demişti. Sanırım göz korkutmak için

Aynen sindirmeye çalılıyolar fakat benim anlamadığım; ben sakin uyumlu biri olmama rağmen bu kadar kavga ettiğim halde neden diğer kızların sesi çıkmıyo hiç. Bana tek sorun çık aran sensin burada demişti.

Canım o işler öyle " kafamı bozdu attım" falanla olmaz. Adamın bir tarafından kan alırlar.
Zaten canım kavga istiyor, ver numarasını arayayım şu apartı. Gerekirse gelir darp ederiz adamı :D 10 aylık kontratı imzalamışsın, "odama girilmesini istemiyorum" dedin diye kimse seni çıkartamaz ordan. Ay nasıl sinir oluyorum böyle tiplere ya.

Canım o işler öyle " kafamı bozdu attım" falanla olmaz. Adamın bir tarafından kan alırlar.
Zaten canım kavga istiyor, ver numarasını arayayım şu apartı. Gerekirse gelir darp ederiz adamı :KK70: 10 aylık kontratı imzalamışsın, "odama girilmesini istemiyorum" dedin diye kimse seni çıkartamaz ordan. Ay nasıl sinir oluyorum böyle tiplere ya.
Hihii şu darp olayını düşünebiliriz aslında :KK53:

Back
X