- Konu Sahibi Butterfly9020
-
Aaa çok şaşırdım:44:
Haklısın ama, sen adalarla özdeşleşmişsin..
Dediğin gibi şehir hayatı yorar senii
Atanırsanız nereler olur ki acaba?
Şimdi ben bu işleri hiç bilmiyorum Giz:26:
Sen bankacı mı atanacaksın nasıl nereye olacak?:44:
Ondan çizelgen yok galiba, anladım.
Olsun kuzum, seneye Nisan hooppp orada sevdiğin
Bende patato sayılırım
Aman saldım gittim
Ne didindim eskiden beeee
Ben uğrarım inşAllah
Göğüs hizasındaki saç kadına çok gidiyor yani benim saçlarım sütyen çopkası altında ama okdar inanılmaz ki eskiden beri hrkes çok beğenir zati saçımıŞöyle bi 150'leri bi göreyim, o zaman tekrardan koyacağım şafak çizelgemi..
Yoksa böyle canım acıyor be kuzum..
Hem zaten niye morelimi bozuyorsam, iki gün sonra sevdiğime kavuşuyorummmmmmmm
Valla bende tatlı bir patatoyum.
Yediğim saçlarıma gidiyor
Saçım çok uzundur da benim , popo kısmımın arasına kadar geliyo uzunluğu..
Ama şu aralar kestirmeye niyetlendim. Göğüslerimin hizasında..
Ama çok kararsızım..
hani insanın topukları çatllar yaaaHımmm..
Aklımın bir köşesine not ettim bunu. Deneyeceğim, ayaklarda da mı çatlak oluşuyormuş yahu, ilk defa duyuyorum ha
Göğüs hizasındaki saç kadına çok gidiyor yani benim saçlarım sütyen çopkası altında ama okdar inanılmaz ki eskiden beri hrkes çok beğenir zati saçımıcanım benim kuzenimde gitti asker bak 4 ayı kaldı diyarbakırda hayırlısı ile seninkide gelicek.
hani insanın topukları çatllar yaaa
evet canım hatırlıyorum geçen yıl baya yazışmıştık bu konuyla ilgili biz istanbuld ayaşamak istemiyoruz nişanlımla kaçış yolu olarakta onun yada benim memur olmamız lazım aslında bende devlet memuru sayılıyorum devlete bağlı bir kurumdayım ama yinede en garanti 657 ye tabi olmak herhalde inşallah seneye yapabiliriz
giz 2014 kpss topiclerinde yerimizi alalım bence şimdiden bende çok istiyorum
berfo atandı şükürler olsun darısı bizlere artık
bu arada slm herkeze çoğunuzu tanımasamda arada tanıdıklarım var
güzel bi topic olmuş
giz 2014 kpss topiclerinde yerimizi alalım bence şimdiden bende çok istiyorum
berfo atandı şükürler olsun darısı bizlere artık
bu arada slm herkeze çoğunuzu tanımasamda arada tanıdıklarım var
güzel bi topic olmuş
selamm
biz tanışmıyoruz kiii
gizle de konuşmuştuk kpss ile ilgili gecen sene, her türden bilgiye sahibimdir, 2yıldır acaip haşır neşirim kendisiyle, kafanıza takılan bişicikler olursa yardım edebilirim
canım evet hazırlanalım bizde kitaplar aldık nişanlıma x yayınxılık tarih cığrafya vatandaşlık bide ihtiyacın kpss ilacını hediye aldım ders çalışsın diye şimdilik o bunlarla oyalansın daha sonra ihtiyaç ve datadan takviye yapıcam
beni sorarsand apazar günü çalıştım ama dün çalışmaıdm mesela pdf formatlı kitap indirip anayasa felan okuyayım diyorum
yapabiliriz inşallah canım
gizcim bu arada
sen 2014 te önlisanstan gir ancak lisans mezunu olmuş olursan giremezsin, nasıl yapıcaksın ki?:44:
gizcim bu arada
sen 2014 te önlisanstan gir ancak lisans mezunu olmuş olursan giremezsin, nasıl yapıcaksın ki?:44:
ya bende bunu çok düşünüyorum :26: 2014 de lisans mezunu olabılırmıyızki lisanstan girebılırmıyızki diyorum :26:
aöf. 4.sınıf oldum bende çünki
topiğide kpss topiğine çevirdik biraz umarm rahatsız olmaz kızlar ya
önlisanstan giricem ama lisans sınavlarına girmicem 2 sene kadar herhalde yada giricem bir ders bırakıcam canım mezun olmamam lazım
sibel bende ihtiyaçtan çalışıyorum benim sırf mat eksik mat olmadan 75 alıyorum 10 15 tane mat yapsam çok iyi olucak sonuç o yüzden yapmam lazım
biz haftasonları çok geziyoruz o yüzden artık oturup çalışmamız gerekiyor cuamrtesi gezdik mesela pazard ao bize geldi ders çalıştık haftasonlarımızı onla böyle değerlendiricez bana matematik çalıştırdı en baştan başladı anladım test felan çözücem ödev verdi bana :)
canım kpss ye son başvuru tarihi itibariyle lisans mezunu sayılırsan lisanstan girebiliyorsun,
2014 kpss lisans başvurusu mayısta falan olur, o tarihte lisans mezunu olmuş olurmusun acaba? aöf nasıl yapıyor mezuniyeti tam bilmiyorum?
Kpss mii?
Haydddiii topiğimizdekiii kızlar çalışkaaann olsuuuuuuunnnnn
Bende kpds ye hazırlanırım sizden görüp inşAllaaaahhhhhh
Ayyy çalışmak fırtınası can verdi bana yahuuu!
Bu arada pantera hoşgeldin
Nickine aşinayım ama çok tanışmadık seninle
Giz ve sen de 4 sünüz demek, bende 4'üm
Aslında bu yıl bitecekti ama düğün tarihimle aöf aynı gündüüü
Yarım dönemim kaldı yaniii
Evlilik eğitim hakkıma engel oldu hemen
Bu arada Margiii!
Bende düğün şafağı için 1 yıl 2 aydan saymıştım, ama bak bitti geçti gitttiiiiiiiiiiiiii
aaa giz çok güzel ya beraber çalışmanız
bende de mat eksik malesef kendi kendime netten falan öğrenmeye çalışcam bende artık napim
canım bende hiç bilmiyorum aöf napıyo nasıl yapıyo
sende önlisansmısın ?
gizin dediği dogru aslında mezun olmamak lazım daha zor olablr lisans
yok canım ben lisans meznuyum 2012 ye hazırlandım a grubuna puanımı aldım, kurum sınvalarına girdim olmadı şimdilik, bu sene de girdim sınava, her sene giriyorum böyle.
bi yandan işte çalışıyorum bi yandan ders çalışıyorum, bu haftasonu da bi sınavım var bakalım çok istiyorum
aslında önlisantan girmek mantıklı olblr lisasnta biraz daha kasarlar sınavda, çok çok da bi farkı olmaz ama olsun
bu sene full çalışırsın 2014 girersin kasımda hoop atanırsın inşallahhh
inşallah güzel sonuçlar alırsın sende canım ya sınavın iyi geçtimi peki ?
kolaydı falan diyolar çevremdekiler
ne iş yapıyosun şuan peki ?
bakalım hayırlısı şu ramazanı atlatalım başlıcam bende çalışmaya
iyi geçti canım, gy-gk zordu, alan kolaydı bakalım bekliyorum sonucu
şuan bankada çalışıyorum canım
ramazandan sonra kendine bi plan oluşturup başlarsın hergün belli saatler çalışırsan kesinlikle olur
şöyle düşün, eylül ekim gibi çalışmaya başlıyosun hoop öbür kasımda atanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?