- Konu Sahibi Butterfly9020
-
- #1.161
çook uzun bi süre oldu canım neden olmazkii :26:
hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda bulursun tatlım
işsizlik zor zanaat
bende 3 hafta sonra işsiz biri olucam
Allah yardım etsin hepimize gönlümüze göre hayırlı kazanç kapıları açsın
üzme kendini vardır bi yerde kısmetin ama demek ki daha zamanı gelmemiş
Kızlar iyi akşamlar kimler burada bakayım alışverişin dibine vurdum nişanlıcıkla ciciler aldık kotonda indirim varmış bebe yakaları çok seviyorum topladık eve yeni geldm babama lahmacun aldırdım kavuşucam lahmacuna yihu
Sibel annenin ellerine sağlık canım mis gibi anne yemeği ye
Pınar pınar nereye kuzu nişanlın geliyo sen gidiyon neler duyuyorum istanbullaramı geliyosun sen bu arada çalışma isteiğinî çok takdir ediyorum inan helal olsun sana inşallah bulursun bende evde oturamam herhalde
Elifiko sabah vapur akşam vapur koca 1 saat öğlen arama okuyommm yehu çok heyecanlı ama bitirmeliyim
Bircan bende olasılıksızı okudum çok sevmiştim aklından sayı tutu süper gidiyo dedektif gibi oldum valla
yavaştan toplanmaya başlayayım benSonra paldür güldür servisi kaçırcam diye koşturuyorum
Hepinizi şlap şlap öptüm
Kendinize cici bakın yarın yokum biliyosunuz buralar size emanet
Cuma günü gelicim inşallah
Ama yarın nişanlımiko kalırsa bizde cuma için de izin alırım gelmem o vakit
En olmadı pazartesi görüşürüz artık
Yok yok cumartesi burdayım ben yazarım size olanı biteni
Hadiyinnn iyi akşamlarrr
Lahmacunları unutmayınn taam mıııııı
günaydın üçüncüsüde bendennnn ben dün yiyip yattım 1 gibi uydum çok mikemmelim 2 gündür bunu deniyorum başardım uykumu alıyorum sabah 7 de kalkıyorum
sibelllll ayşe kulinin kitaplarını tavsiye ediyorum mesela sevdalinka beni çok etkilemişti içinde acı ve azcık tarhi vardı tabi veda ve hayat seriside çok etkiledi ben acı olanları daha bir aklımda tutuyorum çünkü üzüntüye yer vermeyen biriyim hayatımda başkalarının yaşadığı üzüntüler yıkımlar aklımd akalıyor ve empati uygulamammı sağlıyor kitapları okurken hayal dünyasına koyup onların yerine koyuyorum hatta bir keresinde aşkına sahip çıkmayan bir kıza iyikide gitti iyikide bitti dmeiştim düşün bir kitap karakteri ama şu anda okusam farklı düşünürdüm kesinlikle ilişkisine sahip çıkmadığı için o anda öfke dolardım
o yüzden kitap benim şahsi fikrimce benim kendi gelişim fikirlerimde bana yol arkadaşı oluyor 5 sene önce okuduğum o kitaptan bu çıkarımı yapıyorsam gelişiyor ve değişiyorum
o yüzden kitap okumayı tavsiye ediyorum sana ayşe kulin ahmet ümit .... Bunlar benim favori yazarlarım çoğu kitaplarını okumuşumdur tarih ve polisye seviyorsan ahmet ümit oku ben beyoğlu rapsodisini okuyup beyoğlu ve taksim sırlarını tarihini öğrenip nişanlıcanla keşfe çıkmıştı ki istanbul hatırasıda topkapıda ve anıtlarda başlıyor diye o sene müze kartı çıkarıp şöyle bir turist gibi gezmiştik yazarın gözünden bakma fırsatı bulduğum kitapları çok seviyorum benim için bir gezi yazısı bile olabiliyor düşün
hepinize günaydın kızlarrr musmutlu bır gun geçirisinn inşalahhh..
Canım ya ısmın giz mi acebaa??
anladım canım bende kübra m.o.canım ismimin kısaltılmışı giz desek :))))))))merhaba bu arada
elüfff elüfffff napan kızz kocaişinimi yollculadın aferin sana yolculadığın gibi başlkoncuktan karşılarsın vuhuuu hemen bir kadınlar matinesi ayarlanmış babandan şehir dışındaydı değilmi artık bol bol çekiştirsinizz ayyy bide annişin mutfağında ne mamalar yapar oda var anne maması yersin
tez vakit kocana kavuş canım
herkese musmutluuu günaydınlar!
Eveeetttt bugün perşembeeeeYaniiiii yarın haftanın son günüüüüüü
Dün akşaaaammm menümüz;
tel şehriyeli tavuk çorbaa
mantıı (yoğurt ve elifoskiii sosuylaa)
eşimin ellerinden parmaklarımı yediğim salata
ton paluukk
eve biraz geç gittik, o nedenle ancak bu kadar yetişti, iftara 50 dk kalmıştı daa
Ahhh yine 50 dk kalsa keşkeee
Bu sabah eşim il dışına çıktı
Evlendiğimizden beri ilk defa ayrı yerlerde yatacağııızzz
Sağ salim kavuştursun rabbim onu banaaa!
Sabah öpe koklaya ayrılamadık birbirimizdeeen yaaa
çok zor geldiiiii
Sonra onun röpdöşambır(nasıl yazılıyosa)ını giyip balkoncuğumuzdan el de salladım onaaa
Bu sebeple annişimle kardişim gelicek bize kalmayaaaaa
Evlendiğimizden beri ilk baş başa kalışımııızzzz
Kadınlar matinesi yapiciiiizzz yaniiii
Günaydın Kızlar
ElifffAllah kavuştursun canım bana da ilk gidişi zor gelmişti hatta ben ilk tek kalmıştım evde o daha zor olmuştu....
canım ismimin kısaltılmışı giz desek :))))))))merhaba bu arada
elüfff elüfffff napan kızz kocaişinimi yollculadın aferin sana yolculadığın gibi başlkoncuktan karşılarsın vuhuuu hemen bir kadınlar matinesi ayarlanmış babandan şehir dışındaydı değilmi artık bol bol çekiştirsinizz ayyy bide annişin mutfağında ne mamalar yapar oda var anne maması yersin
tez vakit kocana kavuş canım
serin bir istanbul gününden günaydınnn ( kendimi radyocular gibi hissetim bee)
dün benim öğleden sonra ne çok işim vardı yalebbim gelemedim ya, performanslar var da hazırlık yaporuzzzz:26:
dün çorba ile sebze yemeği yedim salata falan da var , benim sevdicek de sen bana onları yap ilerde ben doymam didi bana ya, ona iftarda illa et pilav falan yapıcam , benim yediklerim onun için atıştırmalık gibi , öyle alışmışşş
olsun ama ben yaparım kiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?