APİFOBİ olan var mı kızlar?

CipisS

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
10 Şubat 2020
5.279
7.080
198
Selam kızlar! Öncelikle nasılsınız?
Bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum ve lütfen yargılamadan düşüncelerinizi belirtin. 🙏🏻 benim apifobim yanı arı fobim var. Yıllardır korkuyorum ve korktuğum tüm çevrem eşim bilir ama bunun düzeyini bilmiyorlardı eşimde dahil. Bugün kahvaltı yaparken içeri bir anda eşşek arısı girdi. Panikledim. O sıra kız kardeşim kızımı kucağına alıp mutfaktan çıktı eşimde arkalarından çıktı. Ben panikle kapıya yönelirken üzerime kapayı kapattılar. Onlar bunun eğlence olduğunu düşünürken ben öleceğimi düşündüm resmen. Gözüm karardı nefes alamadım çığlık çığlığa bağırıp ağladım açsınlar diye yalvardım kaç dakika boyunca. Mutfak balkonu açık olmasına rağmen oraya yönelmek aklıma bile gelmedi. Eşim kapıyı gülerek açıp dalga geçti. Ben o sıra da bağırarak”s.lak mısın? Neden kapatıyorsun?” Demişim hatırlamıyorum bile inanın öyle korktum ki anlatamam. Eşime durumu izah ettiğimde abarttığımı dile getirdi. Kendisinin de yükseklik korkusu var. Ona onu 100m den aşağı itme şakası tapsam nasıl hissedersin diye sorduğumda vana aynı şey olmadığını söyledi ve kullandığım kelime için beni suçlayıp özür dahi dilemedi yaptığı şeyden. Onun için şakaydı o güldü eğlendi ama ben gülmedim ağladım. İnanın çok ama çok üzüldüm değersiz hissettim. Şu anda konuşmuyorum kendisiyle. Aşırı üzgünüm. Siz olsanız ne yapardınız? Saatlerce ağladım. Beynim uyuştu o anda resmen korkudan.

Back