Cemaat tayfasi nedir yahu ??
Canım benim,hayat ondan ibaret değil ki. Yaşamana baksana sen,etrafındaki güzellikleri gorsene biraz. Bak ben yeni lösemi olduğumu öğrendim,hayatta ne olacağı belli olmuyor. Fakat hayatını ona bağlama. O senin için cabalamiyoraa sen hiç cabalama. Tut kendini,belli ki onu alıştırmışsın bu duruma. Ne olursa olsun Sevil bana döner diye düşünüyordur. Ve bunaltiyorsun onu boyle yaparak. Biraz kendini çek. Arama,sorma. Bu kadar mı zor? aramazsa da seni sevmediğinin gostergesidir bu. Ve seni sevmeyenle işin olmasın bile. Gerçekten hayatına bak,yaşamanın tadına var. Lütfen canıım:)
canım onu zaman zaman bende yapıyorum malesef duygularıma yenilip o haksızsa dahi dayanamayıp arayabiliyorum ama kendini tuttuğun an onsuzda mutlu olabilecek şeyler bulduğun an herşey değişiyor takıntı makıntı kalmıyor ortada denemeni tavsiye ederim
hanı 5 gun bekleyecektın canım az daha oyalansaydın ya( son konunuz neydı neden
o haklıymıs kı??
Bu arada ben anıden bır derdım var bölumune az önce yasadıgım bır olayı yazdım ve baslıgım maalesef senle aynı olmus ozur dılerım degıstıremedım de(
Haklı olduğun konuda dik durmalısın bence, üstelik bir insan gerçekten seviyorsa sizin gibi 5 gün haklı bile olsa arar dayanamaz.Maalesef çok kıymet verenin değeri olmujyor.siz sevgilinize çok kıymet verdiğinizi çok belli etmişsiniz.O da sizin arayacağınızdan kesin emin ki sizi aramamış.Yapmayın bence kaybeden siz olursunuz emin olun.Ben zamanında benzer şeyler yaptım ve mutsuz oldum.Keşke o zaman birilerini beni sıkıca uyarmış olsaydı..
kesinlikle bende öyleyim tutamıyorum canım çıkacak sanki mesaj atmasam haberdar olmasam ölücekmişim gibi oluyorum. ben 5 gün dayandım demek ki daha uzun süre ayrı kalmamız gerekiyormuş öyle değil mi. şuan ilişkimiz normal gibi görünüyor ama onun yaptığı gibi bende yavaş yavaş tepkimi ortaya koyup onsuzda yaşayacağımı görmesini istiyorum. ben kimseden üstün olmak istemiyorum dengeli olsun yeter. nasıl yapacağım ben.
herşey sende bitiyor canım, duygularını kontrol edemediğin için böyle bir yakıştırma yapıyorsun kendine.bence biraz zihninde kendinle anlaşma sağla.takıntı diye de adlandırmışsın.bunu kendin yenersin ancak.
o kadar doğru söylüyorsunuz ki bunları bi yere yazıp hergün kendime hatırlatmak istiyorumaptallık demeyelımde canım ,sadece duygularını kontrol edemıyorsun dıyelım :)
evet canım senın sorunun duygularını kontrol edememe .
tatlım eger haksız olduguna ınandıgın bır durum var ıse ,hıc trıbe gırmeden
ara gerekırse özur dıle .
ama yok eger sen haklı ısen asla ama asla arama !
ıste bunu başarabılsen aslında ortada hıc sorun kalmayacak .
ne yanı sen aramassan o da aramaz ve bu ılıskı bıter dıye mı korkuyorsun ?
bıtsın cnm neden korkuyorsun kı,sen degıl o kaybeder .sonucta haksız olan o .
ılerıde basına duvarlara vuran sen degıl o olur .
erkekler ılk ayrıldıklarında "ohh bee kurtuldum ozgurum "derler .sınırsızca
ozgurluklerını yaşarlar .ama aradan şoyle bıraz zaman gectıkten sonra
sınırsız olarak yasadıgı hayatın ıcınde kı boslugu farkettıkten sonra baslarını
duvarlara oyle bı vuruyorlar kı ... tabı ıs ısten gecmıs oluyor o ayrı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?