Aptal Diyeceksiniz Bana..

seni gerçekten sevmiş olsaydı ne yapar eder senle evlenir ve istanbula gelirdi demek ki sorun istanbul değil senmişsin

onun için eşine bak boşver.

aynı olaybenımde başımageldi hiç bakmazdım aradan 10 yıl geçti artıkk çoktan unutulmuş bişii bi baktım çıktıı bide kucağında kızı hemde benım oğlum kadar bişi sanırım aynı aylıklar sen benı almadın ama biz senın kızını alırızz dedim güldüm geçtimm sende sorun etme bence geçmiş bitmiş senın içn hayırlı olan şuanki eşinmişş

Bir an düşündüm de, konu "Eşim internetten eski sevgilisini aratmış" şeklinde başlasaydı, buradaki bayanlarımız veryansın ederdi. Oysa bir çok yoruma bakıyorum da, ne kadar normal karşılanmış. (Tüm yorum yazanları söylemiyorum tabiki)
Kıssadan hisse, konu sahibi arkadaşım kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına da yapmayın. Eşiniz aynısını yapsa ne hissederdiniz. Ayrıca "bir anlık olay" diye bahsettiğiniz şey, içinizi burkmuş, derdim var köşesine duygularınızı yazmaya kadar götürmüş sizi, yazınıza "offf" lar ekletmiş. Bakın eski sevgiliniz evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş. Aynen sizin gibi. Bundan sonra yapılacak tek şey geçmişe değil geleceğinize bakmaktır. Eşinizle sorununuz varsa bunu onunla çözün.

evlisiniz,kızınız var.eski sevgilinizi artıp evli ve çocuğu olduğunu görünce gözlerinizden yaş boşaldı öylemi

allah akıl fikir versinbaşlıkta yazdığınızdan daha ağır şeyler yazmak isterdim ama........maalesef yazamıyorum

bence bi çok insan eski sevgilisne facebooktan f elan %95 ihtimalle bakmıştır kadında erkekte evli olanda bekar olanda çocuğu olanda olmayanda merak insanda hep vardır çünkü kimi fesatlığından bakar kimi özleminden kimi sevgisinden kimi ruhsal bi bunalımından vs vs vs

içinizde bi fesatlık olsa zaten alalade bunu söylemezdiniz bence bi can sıkıntısını bi bunalım halinde baktığınıza inanıyorum

ha bi erkek yapsa asardınız keserdiniz demiş bi arkadaş bence bunu erkeklerde yapıyor ama kendilerine saklıyolar biz kadınlar malum söylemez anlatmazsak bazen çatlayacak gibi oluyoruz şimdiz bu arkadaş da yüzyüze görüştüğü bi arkadaşa söylese hakkında kötü şeyler düşünme ihtimali var içindede tutamamış sanal olduğu için buraya yazmış.. hepsi bu

hadi sizin dediğiniz gibi olsun,herkes eski sevgilisine baksın da,gözyaşlarına boğulması da normal mi

eski sevgilme hoşlandıklarıma falan hiç bakmadım bile aklıma bile gelmiyolar şimdi bu konu açılınca düşündüm .haa diyelim meraktan baktı tamam ama üzüldüğünü ağladığını yazmış hala duygular var belli belki yaşanmamış yarım kalmış birşeyler var üff aslında üzücü birşey yerinde olmak istemezdim konu sahibinin keşke herkes gerçekten sevdiğiyle evlense hayat kursa .

hadi sizin dediğiniz gibi olsun,herkes eski sevgilisine baksın da,gözyaşlarına boğulması da normal mi

arkadaş lohusaymış bence ağlaması onun çocuğu oldu için değildir...

neden tercih edilmeyen oluşudur yada ist. aralarında sorundu neden şimdi ist. de yaşadığıdır..sonucta severek ayrılmış..

hee evlenmeseymiş diyebilirsiniz ama bazen aşkta mantık ağır basarsa içiniz yana yanaa gidersiniz ve bu sizinde hep yara kalır.....

bu onun kocasını sevmediği anlamanıda gelmez......

ağlamasını lohusalığına ve o anki duygu yoğunluğuna bağlıyorum ben

artı nereden biliyoruzki eşlerimizin yapmadığını???? burada sadece kadınlar var ona göre konuşuyoruz................

eşim baksa ne olurki hatice değil neticedir.....mutluyum huzurlumuyum?? eşime güveniyormuyum?? oda aynı aynı duyguları bana hissetiriyorsa bunlar bence önemli değil.....

ağlaması gözyaşlarına felan boğulması bence onu sevdiğinden yada unutamadığından felan değil doğum sonrası bi çok kişide olur bunlar eşi daha çok ilgilensin istiyodur muhtemelen çocuk verdiği için belki biraz şımartılmak istiyodur yada bilmediğimiz farklı sorunları olabilir kısacası bence tamamen taze anneliğinden hormonel sebebplerden kısacası

inşş öledir .benim eşimde bakıyor mudur acaba şimdi bunu düşündüm .merak ettim .

Yaptığın aptallık değil ama son derece gereksiz bir hareket olmuş.

Şeytan dürter böyle arada bir.Ona kışt demek lazım.
Bakınca ne oldu,büsbütün aklına düştü,ister istemez kıyasa girdin.
Biraz fazla kaptırmışsın,bebeğinin doğumgününü bile aklına yazmışsın.
O yüzden bir daha ne bak,ne ilgilen derim.Çok sakıncalı.
O şeytan rahat durmaz,sonra face e ekleyim,bebeğini tebrik edeyim derken,bir bakarsın konuşuyorsunuz.

Evlendiği,çocuk sahibi olduğu için üzülmüşsün.Bekar olsaydı,sana teselli mi olacaktı ? Yoo...
Ha bekar ha evli ha çocuklu,mazide kalmış birisi O...Anlatabiliyor muyum bilemedim:)

Kısmet böyleymiş.Herkes yuvasında mutlu,huzurlu olsun demek lazım.

Son düzenleme:
kendini eşinin yerine koy derim aynı şeyi o yapsaydı eşim eski sevgilisiyle netten görüşüyo diyede bi konu açabilirdin buraya :44:
anlıyorum lohusasın hassas bi dönemdesin ama kendinide bu düşüncelerle yıpratma anneliğinin tadını çıka.

Aman allahım ya gercekten ınsanlar bıseyler paylasıyor anlamsız bı yuklenme ıkı sene onceydı sanırım bı aptallık yapıp bı konu acmıstım ne yalancılıgım kalmıstı aptallıgım kı benım psıkoljm cıddı anlamda bozulmustu cok sevıyoruz ınsanlara yuklenmeyı can acıtmayı kalp kırmayı tamam bakması tuhaf degıl cok ama aglaması garıp sadece okuyup gecebılırsınız yada dogru olanı soyler gecersınız anlar dınler bu onun hayatı kendı tercıhı gerısı sadece onu ılgılendırır
sadece kotu seyler soyleyenlere soyluyorum dort dortlukmusunz konu sahıbının yaptıgı gıbı olmasada sız hıc mı yanlıs yapmadınız her konuda vıcdanınız raht mı esınıze yazık dıyenler var napmıs ya kadın konusmamıs bıle ben olsam bende verdıgım emeklere o ılıskıye oturr aglardım kandırıldıgıma aglardım heralde ha ben eskılerıme bakarmıyım hayır hatta dogdugum sehre bıle gıtmıyorum esımın aklı bende kalmasın huzursuz olmasn dıye

Ben de bu kısma takıldım açıkçası...

Hemen hemen herkes bakmıştır meraktan, acaba şimdi ne yapıyor gibisinden...

Ama bakınca aglayan kaç kişi vardır ki?

Demek ki bir şeyler hala bitmemiş..
Bitseydi, gözyaşları akmazdı,
tam tersi ruhsuz bir şekilde bakar kapatır, konu bile açmazdı yani...

Konu sahibi arkadaşım eşinizle sorunlarınız olabilir,
sizinle ilgilenmiyor olabilir,
eski sevgilinizin size davrandıgı gibi davranmıyor olabilir...

Ama bu demek degil ki eşiniz kötü biri.
Eski adı üstünde eski, şimdi ulaşılmaz oldugu için,
acaba onunla evlendseydim nasıl bir hayatım olurdu şeklinde bir kıyaslama içindesin...

Ama bu düşünceleri kafandan atmaya çalış.
Bunu düşünmek eşinin iyi taraflarını da senin kötü görmeni saglamaktan,
eşinden seni sogutmaktan öteye gitmez...

Belki de onunla evlenseydin, kimbilir annesi yüzünden çok farklı durumlarda olacaktınız...

Bir daha bakma ve eşine çocuguna sıkı sıkı sarıl...

Yani her lohusa kadın eski sevgilisi evlendi çocuk sahibi oldu diye gözyaşlarına boğuluyor.
Ve bu oldukça sıradan öyle mi?
Kk'da ki ikiyüzlülük gerçekten şaşırtıyor beni.
Kadın eski sevgilisinin derdine düşünce masumcuk, lohusa, rezil kocası ilgisiz.
Erkek yapınca neden o kadar zorumuza gidiyor o zaman ?
O zaman sizde ilgisiz,pis,kocasının dikkatini çekemeyen kadınlarsınız kocası eski sevgili derdine düşenler ?
Öyle mi ,elbette öyle değil...
Çocuk doğurunca eski sevgilimi işim gücüm yokmuş gibi google'dan araştırıp onun hayatına dertleneceksem yok doğurmayayım ben.
Böyle saçmalık olmaz lohusalık ne katıyor insana eski aşk hormonu mu ?

Hayır tabi ki..

Ama lohusalık öyle bir şey ki bazen yapmayacagın şeyleri yapıyorsun,
davranışlarını kontrol edemiyorsun,
duygusal anlamda çöküntü yaşıyorsun vs vs ...
Bir de eş ilgisiz olunca her şey daha da bir katlanıyor...

Benim eşim o kadar ilgili olmasına, hiç bir sorunumuz olmamasına ragmen ben lohusayken ,
saçma şeylere , normalde takmayacagım şeylere takar aglardım..

Hatta hiç bir şey yokken sebebsiz aglamaya başlardım.
Bana ne oluyor derdim sonra kendime gelirdim :)

Gerçekten garip bir dönem lohusalık :)

Ama işte hakkını yemeyeyim bunu oglumda degil de kızımda yaşadım ben..

Yani 2. dogumumda :)

Son düzenleme:
Korkmayın ben kımseyı aldatılacak kadar degersız görmem..Kocamı sevmesem de cocuk yapmazdım.
9-10 yıl öncekı bır ılıskıden söz ettım o anlıktı gercekten ertesı gun bebegımle oynayıp kocama sarılıp
uyudum aklıma bıle gelmedı ..Lütfen yargılar cumleler kurmayın .Bekarken aramıs ılıskı yasamamısım,
evlıyken mı yasayacagım??Ben sahsen Allah korusun da esımden bosansam bıle kızım ıcın bır daha bır
erkek elıne bıle degmemeyı dusunecek kadar deger yargıları olan bır ınsanım hıc merak etmeyın..
Kocam yapsa uzulurdum de herkesın kocası da bakmıs olabılır ,bakmak sadece hem facebook profılıne
bıle bakmadım yanı yok ..Sadece google da adını yazayım dedım bır hastanede dogan
bebekler bölumunde bebegın resmı onun ısmı vardı bu kadar ya.Ben dogumjdan berı
herseye aglıyorum kı onunla ne ılgısı var..sehıt haberlerıne,bebegını dogurup atanlara,alındıgım zaman ınsanlara,esım bı konuda benı yanlıs anlarsa dınlemedı dıye ona vs vs..yanı lohusalıgı sa LOHUSALIK YASAMAYAN ZATEN ANLAMAZ ,cudanaya katılıyorum ..Anlık bırseydı ve bu döneme denk geldı anlıktı ve ıcımde tutmayıp yazdım sadece
o kadar..Ama ahlaksız anne gıbı yakıstırmalar cok sacma ..

Son düzenleme:

canım neden korkalım ki?
bu senin meselen.

ağlamana ve her şeyi ayrıntısıyla bilmene anlam veremedik sadece.
insan sevmediği biri için ağlar mı?:26:
gülüp geçmen gerekırdı
mantıken.:26:

bir kalbe 2 sevgi sığabilir mi?

Ne kadar sürüyor peki bu lohusalık ?
Bahsettiğin şeyleri ben adet öncesi yaşıyorum bazen bu ben miyim dediğim oluyor ama kendi içimde bir gerginlik yaşıyorum.
Siyah süt'ü okumuştum biraz anlamaya çalışmıştım o lohusa depresyonunu doğum hüznü de deniyor galiba ama o da kendi içinde bir savaş veriyordu.
Aslında dürüst olayım konu sahibi umrumda değil bana ne kocası düşünsün o dertlensin, ben kk'da ki ikiyüzlülüge kızdım.
Yani kadın yapınca bahanemiz var ama erkek yapınca o eski sevgilisiyle ilgili yanlışlıkla bir laf etse bile Allah belasını versin modundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…