- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi bennebileyim
-
evlisiniz,kızınız var.eski sevgilinizi artıp evli ve çocuğu olduğunu görünce gözlerinizden yaş boşaldı öylemiAllah'ım az önce bir salaklık yapıp eski sevgilime internetten bir bakayım dedim,
Ne göreyim?
Bir hastanenin yeni doğan bebekler bölümünde adı çıktı..
23 Mart'ta kızı dogmuş..Offf...Bir anda yaşlar boşaldı gözlerımden istemeden..
Çok şaşırdım;hayattaki tesadüfler işte..
Benim kızım da 8 Şubat'ta doğdu,aralarında 43 gün var...
Biz severek ayrılmıştık..
Annesi İstanbul'da yaşamasını istemediği için benden onu almıştı..
Hatta ayrılırken ''evlensek bile birbirimizle görüşür,eşlerimizi aldatırız''diye geyik yapmıştık..
(Ben de eşimle en çok da ona benzediği için evlenmiştim..)
Ve bebeğinin doğum yeri :İstanbul..
Çok üzüldüm çok salağım ama bu aralar lohusalık hassaslığım ve regl
dönemim,eşimin ilgisizliği bir anda öylesine aklıma getirmişti onu..
Baktığıma mı üzüleyim,bebeği olduğuna mı,yani evlendiğine mi,
İstanbul'da dibimde yaşadığına mı...Off kader off hayat offf...
bence bi çok insan eski sevgilisne facebooktan f elan %95 ihtimalle bakmıştır kadında erkekte evli olanda bekar olanda çocuğu olanda olmayanda merak insanda hep vardır çünkü kimi fesatlığından bakar kimi özleminden kimi sevgisinden kimi ruhsal bi bunalımından vs vs vs
içinizde bi fesatlık olsa zaten alalade bunu söylemezdiniz bence bi can sıkıntısını bi bunalım halinde baktığınıza inanıyorum
ha bi erkek yapsa asardınız keserdiniz demiş bi arkadaş bence bunu erkeklerde yapıyor ama kendilerine saklıyolar biz kadınlar malum söylemez anlatmazsak bazen çatlayacak gibi oluyoruz şimdiz bu arkadaş da yüzyüze görüştüğü bi arkadaşa söylese hakkında kötü şeyler düşünme ihtimali var içindede tutamamış sanal olduğu için buraya yazmış.. hepsi bu
bence bi çok insan eski sevgilisne facebooktan f elan %95 ihtimalle bakmıştır kadında erkekte evli olanda bekar olanda çocuğu olanda olmayanda merak insanda hep vardır çünkü kimi fesatlığından bakar kimi özleminden kimi sevgisinden kimi ruhsal bi bunalımından vs vs vs
içinizde bi fesatlık olsa zaten alalade bunu söylemezdiniz bence bi can sıkıntısını bi bunalım halinde baktığınıza inanıyorum
ha bi erkek yapsa asardınız keserdiniz demiş bi arkadaş bence bunu erkeklerde yapıyor ama kendilerine saklıyolar biz kadınlar malum söylemez anlatmazsak bazen çatlayacak gibi oluyoruz şimdiz bu arkadaş da yüzyüze görüştüğü bi arkadaşa söylese hakkında kötü şeyler düşünme ihtimali var içindede tutamamış sanal olduğu için buraya yazmış.. hepsi bu
hadi sizin dediğiniz gibi olsun,herkes eski sevgilisine baksın da,gözyaşlarına boğulması da normal mi
hadi sizin dediğiniz gibi olsun,herkes eski sevgilisine baksın da,gözyaşlarına boğulması da normal mi
eski sevgilme hoşlandıklarıma falan hiç bakmadım bile aklıma bile gelmiyolar şimdi bu konu açılınca düşündüm .haa diyelim meraktan baktı tamam ama üzüldüğünü ağladığını yazmış hala duygular var belli belki yaşanmamış yarım kalmış birşeyler var üff aslında üzücü birşey yerinde olmak istemezdim konu sahibinin keşke herkes gerçekten sevdiğiyle evlense hayat kursa .
ağlaması gözyaşlarına felan boğulması bence onu sevdiğinden yada unutamadığından felan değil doğum sonrası bi çok kişide olur bunlar eşi daha çok ilgilensin istiyodur muhtemelen çocuk verdiği için belki biraz şımartılmak istiyodur yada bilmediğimiz farklı sorunları olabilir kısacası bence tamamen taze anneliğinden hormonel sebebplerden kısacası
Allah'ım az önce bir salaklık yapıp eski sevgilime internetten bir bakayım dedim,
Ne göreyim?
Bir hastanenin yeni doğan bebekler bölümünde adı çıktı..
23 Mart'ta kızı dogmuş..Offf...Bir anda yaşlar boşaldı gözlerımden istemeden..
Çok şaşırdım;hayattaki tesadüfler işte..
Benim kızım da 8 Şubat'ta doğdu,aralarında 43 gün var...
Biz severek ayrılmıştık..
Annesi İstanbul'da yaşamasını istemediği için benden onu almıştı..
Hatta ayrılırken ''evlensek bile birbirimizle görüşür,eşlerimizi aldatırız''diye geyik yapmıştık..
(Ben de eşimle en çok da ona benzediği için evlenmiştim..)
Ve bebeğinin doğum yeri :İstanbul..
Çok üzüldüm çok salağım ama bu aralar lohusalık hassaslığım ve regl
dönemim,eşimin ilgisizliği bir anda öylesine aklıma getirmişti onu..
Baktığıma mı üzüleyim,bebeği olduğuna mı,yani evlendiğine mi,
İstanbul'da dibimde yaşadığına mı...Off kader off hayat offf...
Yani her lohusa kadın eski sevgilisi evlendi çocuk sahibi oldu diye gözyaşlarına boğuluyor.
Ve bu oldukça sıradan öyle mi?
Kk'da ki ikiyüzlülük gerçekten şaşırtıyor beni.
Kadın eski sevgilisinin derdine düşünce masumcuk, lohusa, rezil kocası ilgisiz.
Erkek yapınca neden o kadar zorumuza gidiyor o zaman ?
O zaman sizde ilgisiz,pis,kocasının dikkatini çekemeyen kadınlarsınız kocası eski sevgili derdine düşenler ?
Öyle mi ,elbette öyle değil...
Çocuk doğurunca eski sevgilimi işim gücüm yokmuş gibi google'dan araştırıp onun hayatına dertleneceksem yok doğurmayayım ben.
Böyle saçmalık olmaz lohusalık ne katıyor insana eski aşk hormonu mu ?
Korkmayın ben kımseyı aldatılacak kadar degersız görmem..Kocamı sevmesem de cocuk yapmazdım.
9-10 yıl öncekı bır ılıskıden söz ettım o anlıktı gercekten ertesı gun bebegımle oynayıp kocama sarılıp
uyudum aklıma bıle gelmedı ..Lütfen yargılar cumleler kurmayın .Bekarken aramıs ılıskı yasamamısım,
evlıyken mı yasayacagım??Ben sahsen Allah korusun da esımden bosansam bıle kızım ıcın bır daha bır
erkek elıne bıle degmemeyı dusunecek kadar deger yargıları olan bır ınsanım hıc merak etmeyın..
Kocam yapsa uzulurdum de herkesın kocası da bakmıs olabılır ,bakmak sadece hem facebook profılıne
bıle bakmadım yanı yok ..
Hayır tabi ki..
Ama lohusalık öyle bir şey ki bazen yapmayacagın şeyleri yapıyorsun,
davranışlarını kontrol edemiyorsun,
duygusal anlamda çöküntü yaşıyorsun vs vs ...
Bir de eş ilgisiz olunca her şey daha da bir katlanıyor...
Benim eşim o kadar ilgili olmasına, hiç bir sorunumuz olmamasına ragmen ben lohusayken ,
saçma şeylere , normalde takmayacagım şeylere takar aglardım..
Hatta hiç bir şey yokken sebebsiz aglamaya başlardım.
Bana ne oluyor derdim sonra kendime gelirdim :)
Gerçekten garip bir dönem lohusalık :)
Ama işte hakkını yemeyeyim bunu oglumda degil de kızımda yaşadım ben..
Yani 2. dogumumda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?