- Konu Sahibi bennebileyim
-
canım neden korkalım ki?
bu senin meselen.
ağlamana ve her şeyi ayrıntısıyla bilmene anlam veremedik sadece.
insan sevmediği biri için ağlar mı?:26:
gülüp geçmen gerekırdı
mantıken.:26:
bir kalbe 2 sevgi sığabilir mi?
Ne kadar sürüyor peki bu lohusalık ?
Bahsettiğin şeyleri ben adet öncesi yaşıyorum bazen bu ben miyim dediğim oluyor ama kendi içimde bir gerginlik yaşıyorum.
Siyah süt'ü okumuştum biraz anlamaya çalışmıştım o lohusa depresyonunu doğum hüznü de deniyor galiba ama o da kendi içinde bir savaş veriyordu.
Aslında dürüst olayım konu sahibi umrumda değil bana ne kocası düşünsün o dertlensin, ben kk'da ki ikiyüzlülüge kızdım.
Yani kadın yapınca bahanemiz var ama erkek yapınca o eski sevgilisiyle ilgili yanlışlıkla bir laf etse bile Allah belasını versin modundayız
Korkmayın ben kımseyı aldatılacak kadar degersız görmem..Kocamı sevmesem de cocuk yapmazdım.
9-10 yıl öncekı bır ılıskıden söz ettım o anlıktı gercekten ertesı gun bebegımle oynayıp kocama sarılıp
uyudum aklıma bıle gelmedı ..Lütfen yargılar cumleler kurmayın .Bekarken aramıs ılıskı yasamamısım,
evlıyken mı yasayacagım??Ben sahsen Allah korusun da esımden bosansam bıle kızım ıcın bır daha bır
erkek elıne bıle degmemeyı dusunecek kadar deger yargıları olan bır ınsanım hıc merak etmeyın..
Kocam yapsa uzulurdum de herkesın kocası da bakmıs olabılır ,bakmak sadece hem facebook profılıne
bıle bakmadım yanı yok ..Sadece google da adını yazayım dedım bır hastanede dogan
bebekler bölumunde bebegın resmı onun ısmı vardı bu kadar ya.Ben dogumjdan berı
herseye aglıyorum kı onunla ne ılgısı var..sehıt haberlerıne,bebegını dogurup atanlara,alındıgım zaman ınsanlara,esım bı konuda benı yanlıs anlarsa dınlemedı dıye ona vs vs..yanı lohusalıgı sa LOHUSALIK YASAMAYAN ZATEN ANLAMAZ ,cudanaya katılıyorum ..Anlık bırseydı ve bu döneme denk geldı anlıktı ve ıcımde tutmayıp yazdım sadece
o kadar..Ama ahlaksız anne gıbı yakıstırmalar cok sacma ..
Allah'ım az önce bir salaklık yapıp eski sevgilime internetten bir bakayım dedim,
Ne göreyim?
Bir hastanenin yeni doğan bebekler bölümünde adı çıktı..
23 Mart'ta kızı dogmuş..Offf...Bir anda yaşlar boşaldı gözlerımden istemeden..
Çok şaşırdım;hayattaki tesadüfler işte..
Benim kızım da 8 Şubat'ta doğdu,aralarında 43 gün var...
Biz severek ayrılmıştık..
Annesi İstanbul'da yaşamasını istemediği için benden onu almıştı..
Hatta ayrılırken ''evlensek bile birbirimizle görüşür,eşlerimizi aldatırız''diye geyik yapmıştık..
(Ben de eşimle en çok da ona benzediği için evlenmiştim..)
Ve bebeğinin doğum yeri :İstanbul..
Çok üzüldüm çok salağım ama bu aralar lohusalık hassaslığım ve regl
dönemim,eşimin ilgisizliği bir anda öylesine aklıma getirmişti onu..
Baktığıma mı üzüleyim,bebeği olduğuna mı,yani evlendiğine mi,
İstanbul'da dibimde yaşadığına mı...Off kader off hayat offf...
LOHUSALIK YASAMAYAN ZATEN ANLAMAZ ,cudanaya katılıyorum ....
İyi ki büyük harfle yazdın,yoksa nasıl anlayabilirdim.Çocuğum olmadığı için hiç lohusa olmadığım için yerin dibine girdim..
Perişan oldum sen bu onura erişmişsin inşallah bende erişirim.
allah sizin gibi insanları bizden uzak tutsun. Yazıyı okuyunca nasıl insanlar varmış bu dünyada dedim. Kendi halime şükrettim.
Bebeğinize yazık, kocanıza yazık... Ama siz herşeyi haketmişsiniz. Bence eski sevgiliniz sizi çoktan unutmuştur. Artık eskiyi düşünmeyi bırakın. Meraktan internetten bakmış olabilirsiniz ama ağlamanıza bir anlam veremedim. Gerçkten çok yazık.
herseye sebepsız aglayan bırıyım bu ara ama herkes bır suru sebep bulmus zaten aglamama
herseyı ayrıntısıyla bılmıyorum sadece bebegın resmı onun adı ve dogum yerı ıstanbul yazdıgından bılıyorum ya,
ıkı kısıyı sevmıyorum kocamı sevıyorum ben onu kafamda o cadı yuzunden bıtırelı 9 yıl oldu dıyorum ..2003ten söz
edıyorum.Korkmayın da öylesıne bır kelıme ..cumleden bunu cıkarıp neden korkalım yazmıssın cok komık
geldı :)
Siz nasıl evlendiyseniz onun da evlenmiş olması normal. Evlenen insanlar bir süre sonra cocuk da yaparlar. Dibinizde yaşaması, eşinizin görünüm olarak ona çok benzemesi sizin icin ne anlam ifade ediyor cok merak ettim?
işte yıne yanlıs okuyup yanlıs bır yorum yapılmıs mesela..Benım esım ona görunumu falan benzemıyor
sadece kısılık olarak onun gıbı temız kalplı ıyı bırı demek ıstedım ,bunu da yazmıstım!
dıger yanlıs anlasıldıgım kısımlar:
-İstanbulda annesı göndermıyor dıye ayrılmadık aılesı dırek rest cektı bırsuru sebep vardı demıstım
-mesela biz bır daha evlenmeyecegız demedık ama bu geyık yaptıgımız sey onun aılesı evlılıgımıze onay
vermedıgı ıcın söylenen o zamanlık bır laftı yanı evlenemeyız ama hep ömur boyu beraber oluruz
baskasıyla bıle evlensek gıbı bıseydı..
-Bence eskı sevgılısını aramayanlar bır defa sevmıs sanslılar o kadar ..
ben 2 kere sevdım kocamda yenıden dogdum onunla da ölmustum..
-butun kadınların duygusal anlamda anlayısla daha normal seyler yazacagını dusunmustum
guzel bır ılıskı ve ıyı bır sekılde bıtırıldıyse bır kadın böyle bır eskı sevgılısını saygıyla anabılır..
-haa en son görustugumde bekarken ben ,o ben kımseyı sen kadar sevemedım olmuyor demısti..
şimdi sevmıs sok oldum ama aglama sebebım yok yanı ..
-bebegımle bol bol ılgılenıyorum ve aklıma da hıc o gun baktıgım bıle gelmıyor,hatta
uyumadıgı ıcın hala yanımda :)))
-demek kı derdını anlatacakken her kelımeme dıkkat edıp yazmam lazımmıs kı kk
kadınları benı her kelımemle topa tutup yargılamasın..o an ıcınden gecenler yazılmamalıymıs,
yanlıs anlasılan bırsuru sey olurmus..
Allah'ım az önce bir salaklık yapıp eski sevgilime internetten bir bakayım dedim,
Ne göreyim?
Bir hastanenin yeni doğan bebekler bölümünde adı çıktı..
23 Mart'ta kızı dogmuş..Offf...Bir anda yaşlar boşaldı gözlerımden istemeden..
Çok şaşırdım;hayattaki tesadüfler işte..
Benim kızım da 8 Şubat'ta doğdu,aralarında 43 gün var...
Biz severek ayrılmıştık..
Annesi İstanbul'da yaşamasını istemediği için benden onu almıştı..
Hatta ayrılırken ''evlensek bile birbirimizle görüşür,eşlerimizi aldatırız''diye geyik yapmıştık..
(Ben de eşimle en çok da ona benzediği için evlenmiştim..)
Ve bebeğinin doğum yeri :İstanbul..
Çok üzüldüm çok salağım ama bu aralar lohusalık hassaslığım ve regl
dönemim,eşimin ilgisizliği bir anda öylesine aklıma getirmişti onu..
Baktığıma mı üzüleyim,bebeği olduğuna mı,yani evlendiğine mi,
İstanbul'da dibimde yaşadığına mı...Off kader off hayat offf...
kızlar bazılarınızın yorumuyla kocasını aldatmıs gıbı hıssettım ya sagolun:))
sımdı bebegımı emzırıp kocama sarılıp uyuyacagım ıyı geceler..
butun yorumlarınıza da kızan kızmayan herkese tesekkurler..
(kızımın uyuyacagı yok az daha dert okuyacagım sanırım.)
kızlar bazılarınızın yorumuyla kocasını aldatmıs gıbı hıssettım ya sagolun:))
sımdı bebegımı emzırıp kocama sarılıp uyuyacagım ıyı geceler..
butun yorumlarınıza da kızan kızmayan herkese tesekkurler..
(kızımın uyuyacagı yok az daha dert okuyacagım sanırım.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?