- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi sevgi_kartal
-
takma kafana ben 3 arabaya sürttüm ik aylar. şimdi alıştım ama az önce bir kaza atlattım mesela eve gelirken. dalgındım park yerinden çıkarken sağdan aniden araba çıktı adam da sinirli sinirli el harketi yaptı bana bastı gitti sonra.
velhasılı olur böyle şeyler. sen vurursun o sana vurur. Allah beterinden korusun yarın git konuş. çok büyük birşey yoksa önemsemez bile belki.
Vurup vurup kaçtığınız oldu mu? Onun çiziği azdır, benim arabam sıfır hemen boyatmalıyım dediğiniz?
vurmadım sürttüm ve çizildi. hepsiyle de konuştum zaten apartman önünde park ederken komşu arabasına oldu 2 si. birinde de marşpiyerimi çökerttim kaldırıma sürterek o kadar.
ayrıca arabam sıfır değil ikinci el. boyatmayı düşünmüyorum belki pastacila attırırım yaz sonu. yalnız hıyarın biri şoför kapısının tam ortasını fena halde içeri göçertmiş orasına macun lazım. onu nası yapıcam bilemiyorum. neyle başarmış onu anlayamadım. tornavidayla içeri bastırmış gibi. milletin benle fena hıncı var zaten ayol çekemiyolar...
ama marşpiyeri yaptırmam lazım çürüme oluyomuş çünkü alüminyum saç olduğu için...
zehra ne yaptın bakiyim sen konuştun mu.?
İşte şimdi verdiğiniz zarar daha da vahim.
Adamın arabası olsa en fazla kaskoya verir bir özür dilerdiniz.
Ancak kiralanılan arabalarda bu iş çok riskli. Adamların normalde kaskosu var sorunsuz yaptırmaları gerekirken, sizden pastayla geçecek minik sürtmeler için bile, sen bnim arabama zarar verdin 1000 tl 2000 tl istiyorum diyorlar.
Yaşadığım bir örneği vereyim size.
Arkadaşım harçlıklarını biriktirdi, 3 günlüğüne araba kiraladı. 2. gün sabah arabayı direğe çarptı. sağ taraf far kırıldı ve yan çamurluk hafif içine çöktü. Adamlara haber verdi. Normalde kaskonun halledeceği adamların 5 kuruş veröeyeceği şeye, adamlar sen bizim arabamıza zarar verdin dedi, 5300 tl hesap çıkarttılar. Düşünsenize çöken çamurluk plastik, bugün bir farın fiyatı milyar hayatta etmez. Ve genelde bunlar arkası sağlam insanlar oluyor, hele birde kiralarken nüfus cüzdanınızı verdiğiniz için peşinizden düşmüyorlar. Bana kalırsa, kiralık yada emanet arabayla hiç yola çıkmayın derim.
arabama ne oldu bakmaya bile cesaret edemiyorum şuan bakmadım bile açıcası. moralim çok bozuk şirketede rezil rüsva olduk....mahvoldum bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?