- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.570
- 598
- Konu Sahibi EU3
-
Gel gel sarisinim gelllll2009 hmm...
O sıra kızıldım sanırım.
Sonra kendi rengine döndüm, koyu kestane, uzun süre öyle gitti.
Sonra bir ara Hürrem karameli moda oldu, bi deneyeyim dedim; yadırgadım. Kendi rengine döndüm 2 haftaya kadar.
Şu an sarışınım. Mmm enfes bir his, kafamda bir hafifleme, "Ben ne anlarım" havaları
Hangi konuyu hani şu gırgır konusuna el atsaydın ekşın olurduSıkılmıştir kızcağız napsin ekşın yok bende bı konu hortlatacam :) :)
Gel gel sarisinim gelllll
Ya bu bdv de anlatilan tiplemeler neden gercek hayatta karsima cikmiyor benim
Halbuki sarisi oldugum icin biri bana boyle bisi dese ne kadar eglenirim ben
Avatarından esmer olduğun izlenimindeydim:))))2009 hmm...
O sıra kızıldım sanırım.
Sonra kendi rengine döndüm, koyu kestane, uzun süre öyle gitti.
Sonra bir ara Hürrem karameli moda oldu, bi deneyeyim dedim; yadırgadım. Kendi rengine döndüm 2 haftaya kadar.
Şu an sarışınım. Mmm enfes bir his, kafamda bir hafifleme, "Ben ne anlarım" havaları
Hangi konuyu hani şu gırgır konusuna el atsaydın ekşın olurdubulamıyorum konuyu zihninde gırgır
Anlattığın şekilde ben bir güruhu tanıyorumArtık çoğu kadın aynı tornadan çıkmış gibi .. Sanki Kızılay dağıtmış hepsini.
Aynı saç, aynı renk , aynı model, aynı giyim , aynı burun , aynı kaş, aynı hareketler..
Anlattığın şekilde ben bir güruhu tanıyorum
Adnan hocanın kedicikleri daha o kadar olmadık ya:)
Yalnız konu 2009 dan kalma :))Takma kafana.. gereksizz konusmuslar bence.. eger bu tur konusmalardan hoslanmiyorsan tavrini ortaya koy.. acik ve net bi sekilde anlasinlar rahatsiz oldugunu..
:)) aydinlattiginiz icin gercekten tesekkur ederimm.. henuz yeni uyeyim ve konunun tarihine gercektende bakmadimmm...:)))))Yalnız konu 2009 dan kalma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?