- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 56
- Konu Sahibi EU3
-
arkadaşlar belki sizinde başınıza geliyordur ne düşünüyorsunuz diye merak ettim sizinle paylaşmak istiyorum.benim saç rengim biraz sarıya yakın,açık kestane gibi.ama 2 yıldır röfle attırıyorum saçlarıma.havalı ve güzel göründüğümü söylüyorlar ki yakıştığı için bende sarı röfle attırıyorum zaten ama bazen çok moralim bozuluyor ortam içinde.örneğin o an bişeyi akıl edemediğimde yada o an yanlış birşey söyledğimde "sarışınsın ya ondandır,ee saçın sarı napalım" muhabbetlerinden çok sıkıldım.en insanları güldürmeyi çok seven bir yapıya sahibim ama bunu bile sarışınlıkla bağlıyorlar bazen.nedir bu kıskançlıkmıdır şakamıdır yoksa benmi abartıyorum anlamadım.Arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
Türkiyede orjinal sarışın yok..
doğal olarak aptal sarışında yok.
Türkiyede orjinal sarışın yok..
doğal olarak aptal sarışında yok.
Burda almanyada sarisinlar fiklari bile vardir! Blondinenwitze diyorlar....
Aynen bizim Temel fikralari gibi cok yaygindir, ben türkiyede sarsinlara yönelik böyle espriler duymadim hic ama burda sürekli duyuyorum...Fikra iste....Temel fikralari karadenizli vatandaslari hedef aliyor, ne yani dogrumu simdi her karadenizli buna alinirmi?
Bence gül gec sende cok rahatsiz oluyorsanda saclarini boyat, kimse öyle saka yapmaz sana o zaman..a.s
Nerden buluyorsunuz yahu milattan önceki konularıBana da diyorlardı okulda takmamaya çalışsam da sinir oluyordum
Beni benden alıyorsun Defne kaç sene geçmişBana da diyorlardı okulda takmamaya çalışsam da sinir oluyordum
Eskiyi hortlatasım geldiBeni benden alıyorsun Defne kaç sene geçmiş
Beni benden alıyorsun Defne kaç sene geçmiş
Zaten az gören gözlerime işkence mi yaptım:)Konu 2009 yılında açılmış belki de konu sahibi şu an kumral olmuştur :)
Zaten az gören gözlerime işkence mi yaptım:)
Konuyu hortlatanı affetmiyorum
Yazı değil karınca duası
Sarışınların aptal olduğunu düşünmüyorum
Ama konuyu açan arkadaş acaba mı dedirtiyor
Ne istersiniz elin 2009 lu konusundan hım
Affet beni işkence yapmak istemezdimZaten az gören gözlerime işkence mi yaptım:)
Konuyu hortlatanı affetmiyorum
Yazı değil karınca duası
Sarışınların aptal olduğunu düşünmüyorum
Ama konuyu açan arkadaş acaba mı dedirtiyor
Ne istersiniz elin 2009 lu konusundan hım
Aynen ya hem Kv görümce biraz hareket oldu fena mı :))Sıkılmıştir kızcağız napsin ekşın yok bende bı konu hortlatacam :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?