• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aptal Sarışın :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yerinde olsam ...
Beyaz bir tişörte
"ESMERİM AMA ZEKAMI KAMUFLE ETMEK İÇİN SAÇLARIMI BOYUYORUM" yazdırdım.
Naçizane bir fikir benimki....Ama inan yapardım..
Onlar seninle uğraşıyorsa sen de onlarla dalga geç.

ben de sarışınım, pek de öle aptal sayılmam.. bi sevgilim vardı, gördüüm en akıllı sarışınsın demişti hatta.. neyse övünmeyi bırakiim da (:Pp), ben bile kendimle dalga geçerim bişeyi anlamadıımda "sarışınlığım tuttu" derim.. adı çıkmış bi kere, yapıcak bişi yok, eğlenmene bak bence..

benimde saçım sarı ama zekama çok ama çok güvenirim vede herkeste çok zeki olduğu söyler boşver sen onları bazen insanlar konuşmak için konuşuyorlar sen zeki olduğunu bildikten sonra
ayrıca esmerlerde kumrallarda bazen anlama zorlu çekerler bunun kafandaki saçla alakası yokki sende o insanlara bunu ispatla ayrıca onlar öyle cümleler kurunca sanki duymuyormuş gibi davran vede istifini hiç bozma senin ilgilenmediğini takmadığı görünce bir dahada öyle demezler canım
hem boşver ya zeka saçla boyla değilki

arkadaşlar belki sizinde başınıza geliyordur ne düşünüyorsunuz diye merak ettim sizinle paylaşmak istiyorum.benim saç rengim biraz sarıya yakın,açık kestane gibi.ama 2 yıldır röfle attırıyorum saçlarıma.havalı ve güzel göründüğümü söylüyorlar ki yakıştığı için bende sarı röfle attırıyorum zaten ama bazen çok moralim bozuluyor ortam içinde.örneğin o an bişeyi akıl edemediğimde yada o an yanlış birşey söyledğimde "sarışınsın ya ondandır,ee saçın sarı napalım" muhabbetlerinden çok sıkıldım.en insanları güldürmeyi çok seven bir yapıya sahibim ama bunu bile sarışınlıkla bağlıyorlar bazen.nedir bu kıskançlıkmıdır şakamıdır yoksa benmi abartıyorum anlamadım.Arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

ne alaka....
yani sarışınlar aptal da,esmerler akıllımı....yasakkelime
sen boşver canım bu tür insanları....
kendini üzmeye değmez böyle insanlar için...a.s.

Türkiyede orjinal sarışın yok..
doğal olarak aptal sarışında yok.

orjinal sarışınım canım ben
kardeşlerimde yiğenlerimde sarışın

acaba orjinal türk değilmiyim

....................................................

zeka ve saç rengi arasında bağlantı kuran zihniyetin zekasından şüphe duyarım

Burda almanyada sarisinlar fiklari bile vardir! Blondinenwitze diyorlar....:kahve:

Aynen bizim Temel fikralari gibi cok yaygindir, ben türkiyede sarsinlara yönelik böyle espriler duymadim hic ama burda sürekli duyuyorum...Fikra iste....Temel fikralari karadenizli vatandaslari hedef aliyor, ne yani dogrumu simdi her karadenizli buna alinirmi?:delphin:

Bence gül gec sende cok rahatsiz oluyorsanda saclarini boyat, kimse öyle saka yapmaz sana o zaman..a.s

yerimseniben Valla çok güzel cevap olmuuuuşşş dahada bişey yazmazdın galibaa.s.

Dile düşmüş yerleşmiş bi sözdür "aptal sarışın"... Mesela karadenizlilerede öğleden sonra olduğunda işte bu saatten sonra senin kafan çalışmaz derler, aslı varmıdır yoktur ama dile yerleşmiş bir sözdür oda. Ben bunu sana yada diğer sarışınlara söyleyenlerin espiri yapmakdan öteye asla gerçek anlamda kullanmadıklarını düşünüyorum. Gül geç sende. Hiç dert etme bunu lütfen kendine.... Röfle sana yakışıyorsa önemli olan o. İnatla sarışın olmaya devam et. kaydirigubbakcemile5

Bana da diyorlardı okulda takmamaya çalışsam da sinir oluyordum

Konu 2009 yılında açılmış belki de konu sahibi şu an kumral olmuştur :)
Zaten az gören gözlerime işkence mi yaptım:)
Konuyu hortlatanı affetmiyorum
Yazı değil karınca duası
Sarışınların aptal olduğunu düşünmüyorum
Ama konuyu açan arkadaş acaba mı dedirtiyor
Ne istersiniz elin 2009 lu konusundan hım

Yazı değil karınca duası

Sıkılmıştir kızcağız napsin ekşın yok bende bı konu hortlatacam :) :)

Yazı değil karınca duası
Affet beni işkence yapmak istemezdim :(((

Ee başta yazıyordu 2009 diye görmemiş miydin ??
Neyse kk da biraz nostalji yapmış olduk böylece :110:

Back
X