- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Bi bucuk yillik ciddi bi iliskim var bu yas nisan dusunuyruz..bu gece moralim bozuktu biraz konusmak istedim ilgi istemem olay oldu..24 saat benimle ilgilenemezmis .ama sandgnz gbi 24 saat mesajlasip konusnuyorz zaten hatta cevrem siz nie hic konusmuyosunuz der o derece..ne zaman arasam yarim saat konusup ya spora gider ya yüzmeye gider ya işe..ben hep ikinci plana atilirim sonra kobusalim lafni duymadgm gün yok bi kere de teli ben kapatiyim..bunlari soyledim kiyamet koptu..snra aptal sevgilim benim yarin konusrz moralin bozuksa ne acelesi var gbi bi cumle kurdu..niye kotu zamanmda yanmda olmuyoki bu kadar mi degersizim?baskasi olmadgni biliyorum her firsaatta bu yazki nisani planliyoruz ama biseyler eksik iliskide..uzak sehirlerdeyiz daha ilgili olmali banayol yakinken dönmelimi bileniyorum..
Ay konu basligini gorunce icimden Gerizekali sevgilim benim sarkisini soylemek geldiBi bucuk yillik ciddi bi iliskim var bu yas nisan dusunuyruz..bu gece moralim bozuktu biraz konusmak istedim ilgi istemem olay oldu..24 saat benimle ilgilenemezmis .ama sandgnz gbi 24 saat mesajlasip konusnuyorz zaten hatta cevrem siz nie hic konusmuyosunuz der o derece..ne zaman arasam yarim saat konusup ya spora gider ya yüzmeye gider ya işe..ben hep ikinci plana atilirim sonra kobusalim lafni duymadgm gün yok bi kere de teli ben kapatiyim..bunlari soyledim kiyamet koptu..snra aptal sevgilim benim yarin konusrz moralin bozuksa ne acelesi var gbi bi cumle kurdu..niye kotu zamanmda yanmda olmuyoki bu kadar mi degersizim?baskasi olmadgni biliyorum her firsaatta bu yazki nisani planliyoruz ama biseyler eksik iliskide..uzak sehirlerdeyiz daha ilgili olmali banayol yakinken dönmelimi bileniyorum..
Sürekli yogun oldgnu söylüyo hakli da ama..bi saat kesntsz konustgmzu hatrlamam hep kapatalim dien o..ben naz yapamiyorumki..Bence de tekrar düşün. Şimdi bile ilgi alaka yok evlenince olacağını da hiç düşünmüyorum. Arka plandasınız belli ki.
Aslimda ben fazla anlayisli oldgmu düşünüyorum.. Cunku mesela en bastnden ev arkadasm nie siz hic konusmuosunuz diyo..disardan bile farkediliyo mesafe..ven 24 saat konusalim demiyorumki..ama beni aradimi yarim saat konusup kapatalim demesin dertlesebiliyim onunla..kapatmak bna kalsin bi kerede..Aynı hatayı üniversiteye başladığımda yapmıştım. Şu an eşim olan sevgilim beni o kadar üzüyordu ki. Ben sürekli onunla konuşalım vs. diye bekliyordum o bana arkadaşlarla muhabbet ediyoruz, ders çalışıyorum, maça gidiyorum falan filan diyordu. Hiç mi sosyal hayatım olmasın, senin niye arkadaşın yok git arkadaş edin diye kızıyordu. Bu insanla evlenilmez diyordum ben de. Ama bu üniversitenin ilk başlarıydı ve cidden ailemden de uzakta baya yalnız kaldığım bir dönemdi, pek arkadaşım da yoktu. Eşim başka şehirde okuyordu uzaktan ilişkiydi.
Sonradan tabi ki bir sürü arkadaşım oldu, ben yoğun oldum, o dönem unutuldu gitti. Ben onu sık boğaz etmedikçe o bana yakınlaştı. Şimdi eşimin sosyal hayatı tamamen benimle. İşte olmadığımız zamanlar hep birlikteyiz.
Sizinki böyle olur demiyorum ama bende böyle oldu. Tek çözümü onu sık boğaz etmemeniz.
Bence bir süre onunla konuşmak için fazla meşgul olmayı dene. Daha da olmuyor, sen ısrar etmeyince o daha da uzaklaşıyorsa ortada ilişki yok, senin zorlamanla devam ediyor demektir.Aslimda ben fazla anlayisli oldgmu düşünüyorum.. Cunku mesela en bastnden ev arkadasm nie siz hic konusmuosunuz diyo..disardan bile farkediliyo mesafe..ven 24 saat konusalim demiyorumki..ama beni aradimi yarim saat konusup kapatalim demesin dertlesebiliyim onunla..kapatmak bna kalsin bi kerede..
sevdiğine eminim ama işte ilgisizliği bitiriyo beniSevgili nasıl ikinci plana atılır anlayamıyorum
Gerçek sevgiliden bahsediyorum, içinde aşk varsa sevgi varsa sürekli onun iyiliği düşünülür onu hayatına dahil edip plan yapar insan, bencillik namına zerre duygu olmaz kişide
birdaha düşün
acele etme,
işte aynı şehirdedeğiliz sıkıntı orda öyle olsa hiç aramam bulusmak yeterBence çok şey bekliyorsunuz sizim için o hayatınızın merkezinizde belki de dert olarak anlattığınız şey ona çok basit bir şey gelmiştir ayrıca yeteri kadar görüşüyorsanız telefonda çok muhabbet etmenin anlamı yok bana göre. Yarım saatte gayet uzun bir süre. Sosyal bir hayatı var sonuç olarak ve sizde hayatınızı o kişiye göre değil kendinize göre düzenlerseniz çok sorun olmaz. Bence 1.5 yıllık nişanlanmak için erken ama bence o sizin gibi telefonda çok konuşmayı sevmiyor aynı şehirde sık sık yanyana geliyorsanız mesele yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?