Aptal yarim neden böyle yapıyor? :(

BiProfenid

86 ----->
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.876
20.891
873
Arkadaşlar merhaba.
Direk konuya giriyorum.
Şimdi ben üni. son sınıfım.
Bizim sınıfta 3-4 erkek aynı evde yaşıyor ve yarın evlerinde çiğ köfte yapacaklarmış.
Bütün sınıfı davet ettiler.
Çocukları tanıyorum, gerçekten güvenilir insanlar.
Yani yanlış yapacak insanlar değiller.
Hatta beni davet eden çocuğu benim koca kafalı yarimde tanıyor ama gel gelelim gitmeme izin vermiyor.:14:
Bu zamana kadar o istemiyor diye çok şeyden vazgeçtim ama yarın ki eğlenceye gitmek istiyorum.
Çünkü ilerde geriye dönüp baktığımda üniversite yıllarımda anım olsun istiyorum.
Normalde bende pek sevmem böyle toplanmaları ama son senemiz ya o yüzden çok istiyorum.:50:
Ailemde biliyor bu durumu babam izin verdi.
Ama işte sevgili yarim nuh diyor peygamber demiyor.
Sadece 1 saat duracağım dedim ona rağmen inat ediyor.
Ya arkadaşlar gerçekten oraya gitmekle kötü mü etmiş olacağım?
Bir de sevgilimin triplerine nasıl karşılık veriyim sizce?:25:

Not: Sevgilimin gelmesi imkansız, farklı şehirlerdeyiz.

Son düzenleme:
Bu kadar kısıtlamalara karşıyım ben açıkçası.
Yaptığın yani yapmak istediğin asla yanlış değil. Tabi ki arkadaşlarınla vakit geçirip eğlenmek isteyeceksin.
Sevgilin neden istemiyor ki, hem tanıyormuş da?
Güzel güzel anlat,eğer "çok geçerli" bir sebebi varsa gitmeyiverirsin ki bir gerekçesi olduğunu sanmıyorum kıskanmasının haricinde.

Bu kadar kısıtlamalara karşıyım ben açıkçası.
Yaptığın yani yapmak istediğin asla yanlış değil. Tabi ki arkadaşlarınla vakit geçirip eğlenmek isteyeceksin.
Sevgilin neden istemiyor ki, hem tanıyormuş da?
Güzel güzel anlat,eğer "çok geçerli" bir sebebi varsa gitmeyiverirsin ki bir gerekçesi olduğunu sanmıyorum kıskanmasının haricinde.

Evet tanıyor ama güvenmiyor kimseye.
Bana güvenmiyorsun dediğim zaman seninle alaksı yok, bir erkeğin sana bakmasına bile dayanamıyorum diyor.
Sebep sadece kıskançlık.
Ya mesela kız olarak sadece ben çağrılsam kesinlikle gitmem ama sınıftaki kızlarda gideck ona rağmen izin vermiyor.
Triplerinden yoruldum valla.:14:

Arkadaşlar merhaba.
Direk konuya giriyorum.
Şimdi ben üni. son sınıfım.
Bizim sınıfta 3-4 erkek aynı evde yaşıyor ve yarın evlerinde çiğ köfte yapacaklarmış.
Bütün sınıfı davet ettiler.
Çocukları tanıyorum, gerçekten güvenilir insanlar.
Yani yanlış yapacak insanlar değiller.
Hatta beni davet eden çocuğu benim koca kafalı yarimde tanıyor ama gel gelelim gitmeme izin vermiyor.:14:
Bu zamana kadar o istemiyor diye çok şeyden vazgeçtim ama yarın ki eğlenceye gitmek istiyorum.
Çünkü ilerde geriye dönüp baktığımda üniversite yıllarımda anım olsun istiyorum.
Normalde bende pek sevmem böyle toplanmaları ama son senemiz ya o yüzden çok istiyorum.:50:
Ailemde biliyor bu durumu babam izin verdi.
Ama işte sevgili yarim nuh diyor peygamber demiyor.
Sadece 1 saat duracağım dedim ona rağmen inat ediyor.
Ya arkadaşlar gerçekten oraya gitmekle kötü mü etmiş olacağım?
Bir de sevgilimin triplerine nasıl karşılık veriyim sizce?:25:
Bu kısıtlama hıc hos dıl
Yarın bı gun ayrılırsın gıder o da sende gıtmedıgınle kalırsın sen bı bıryesın sen bır kadınaın ne yapman gerektıgını bılıyorsun bence o yuz den gıt arkadasım denedıgım gordum yasayan bırı olarak gıt derdım

Bı erkek senı ne kadar kısıtlıosa ondan bır yol olmaz solım sana

benim sevgilim izin vermedi diye bırak evi nerelere gidemedim ki

kıskanç işte o yüzden böyle yapıyor
orda biri sana sarkar senin de aklın kayar falan sanıyordur

konu sahibesi beni yanlış anlama ama bazıları okul yııllarında öyle bir aşk yaşıyor ki sadece iki kişilik dünyalar kuruyorlar herşeyden mahrum ediyorlar kendilerini. erkek arkadaşın biraz daha anlayışlı olabilir ne varki bunda sana güveniyorsa problem yok. bana güvenmiyor musun tribini atabilirsin.

Evet tanıyor ama güvenmiyor kimseye.
Bana güvenmiyorsun dediğim zaman seninle alaksı yok, bir erkeğin sana bakmasına bile dayanamıyorum diyor.
Sebep sadece kıskançlık.
Ya mesela kız olarak sadece ben çağrılsam kesinlikle gitmem ama sınıftaki kızlarda gideck ona rağmen izin vermiyor.
Triplerinden yoruldum valla.:14:

bir erkeğin bakmasına dayanamıyor mu? iyi de siz okuyorsunuz okulda hergün bir sürü erkekle muhattap oluyorsunuz.. alışveriş yapıyorsunuz ,yürüyüşe gidiyorsunuz her yerde erkek de var bayanda var. bu kadar kıskançlık iyi değil ...

Bu kısıtlama hıc hos dıl
Yarın bı gun ayrılırsın gıder o da sende gıtmedıgınle kalırsın sen bı bıryesın sen bır kadınaın ne yapman gerektıgını bılıyorsun bence o yuz den gıt arkadasım denedıgım gordum yasayan bırı olarak gıt derdım

Bı erkek senı ne kadar kısıtlıosa ondan bır yol olmaz solım sana

Bende gitmeye karar verdim zaten.
Sürekli bişeylerden vazgeçtim ama çok istediğim bu etkinliğe gideceğim.:kkk:

benim sevgilim izin vermedi diye bırak evi nerelere gidemedim ki

kıskanç işte o yüzden böyle yapıyor
orda biri sana sarkar senin de aklın kayar falan sanıyordur

Öküz işte bir anlasa gözlerimin ondan başkasını görmediğini..:31:
Değil başkasına aklımın kayması gözlerm bile kaymıyorki :1:

konu sahibesi beni yanlış anlama ama bazıları okul yııllarında öyle bir aşk yaşıyor ki sadece iki kişilik dünyalar kuruyorlar herşeyden mahrum ediyorlar kendilerini. erkek arkadaşın biraz daha anlayışlı olabilir ne varki bunda sana güveniyorsa problem yok. bana güvenmiyor musun tribini atabilirsin.

Bana güveniyormuş , erkeklere güvenmiyormuş.
Birisinin bana bakmasına falan dayanamazmış.
E ölüyüm o zaman ben.:30:

Kişi kendinden bilir işi diye boşuna demiyorlar o erkek ortamlarını iyi bildiği için acabalar ile kıskançlığı bir birine karıştırıp sana duvar örüyor. Saygı duyması lazım normalde ama kabullenemiyordur sanırım.

Beraber gitme şansınız yok mu ?

bir erkeğin bakmasına dayanamıyor mu? iyi de siz okuyorsunuz okulda hergün bir sürü erkekle muhattap oluyorsunuz.. alışveriş yapıyorsunuz ,yürüyüşe gidiyorsunuz her yerde erkek de var bayanda var. bu kadar kıskançlık iyi değil ...
Diyorum ya anca ölürsem falan kıskanmaz heralde :1:

Kişi kendinden bilir işi diye boşuna demiyorlar o erkek ortamlarını iyi bildiği için acabalar ile kıskançlığı bir birine karıştırıp sana duvar örüyor. Saygı duyması lazım normalde ama kabullenemiyordur sanırım.

Beraber gitme şansınız yok mu ?

Duymuyor işte.:14:
Sanki ben hep böyle ortamlarda bulunuyormuşum gibi davranıyor.
Beraber gitme şansımız yok malesef..
O Ankara'da ben başka bir yerde.:50:

Nasıl ikna edersin bilemem ama ben olsam giderdim..

Bizim de üniversite son sınıflarda geleneksel olan hem de 1 haftalık ege-akdeniz turumuz vardı..
Aylar öncesinden kavgalarımız başlamıştı o zamanki sevgilim şimdiki kocamla..

Ama ne olursa olsun gitmeyi kafama koymuştum, dışardan da başka kişi kabul etmiyorlardı yoksa o da gelecekti..

Sonunda hiç istemese de ama küsmeden kırılmadan gittim..

İyi kiiiiiiiii gitmişim..

Çok güzel günlerdi..Acayip eğlendik..Mükemmel hatıralar edindik..hala fotolarda yaşarım o günleri..

Yani benimki seninkinin yanında daha çok gidilesi birşey..
Ama senin için de çok önemliyse ısrarcı ol..

Bu arada o niye gelmiyor..???

o da gelsin.ya aslında saçmalık baskı vs tamam ama hoop ters düz ediyorum durumu, sınıftaki 3 kız kısır partisine çağırsalar sınıftakileri ben de gönderemeyebilirdim utanarak söylüyorum:30:

düzeltme: sonradan gördüm gelemiyormuş..

Son düzenleme:
ben olsam giderdim. Çocuklar herkesi davet etmiş, abuk bir niyetleri yoktur ki...
biz böyle görüşmelere giderken, sevgililerden de isteyenler gelirdi. arkadaşlarınıza bir sorun bakalım, sınıf dışından gelecekler var mı? evetse, sevgilinizin gelip gelemeyeceğini sorun. beraber gidin.
eğer sadece sınıfa özel ise, ve gitmek istiyorsanız gidin.
sevgiliniz, kendi hiç mi bir yere gitmiyor, arkadaşlarıyla maça vs... böyle hatırlatmalarda bulunun...

her konuda böyle kıskançlık yaparsa, durumunuz gerçekten zor...
belki de, kendi de davet edilmek istiyordu, edilmediği için huysuzluk ediyor olabilir..

Duymuyor işte.:14:
Sanki ben hep böyle ortamlarda bulunuyormuşum gibi davranıyor.
Beraber gitme şansımız yok malesef..
O Ankara'da ben başka bir yerde.:50:

Seni çok iyi anlıyorum..
Ama şu da var bu kadar kısıtlamalara ilerde pişman olacaksın..

Yani insan arada normal arkadaşlarıyla da birşeyler paylaşmak istiyor..

sor bakalım o ankarada kızlı erkekli ortamlarda hiç bulunmuyor muymuş?

Bulunmuyorum diycek sana tabii..:1:

Nasıl ikna edersin bilemem ama ben olsam giderdim..

Bizim de üniversite son sınıflarda geleneksel olan hem de 1 haftalık ege-akdeniz turumuz vardı..
Aylar öncesinden kavgalarımız başlamıştı o zamanki sevgilim şimdiki kocamla..

Ama ne olursa olsun gitmeyi kafama koymuştum, dışardan da başka kişi kabul etmiyorlardı yoksa o da gelecekti..

Sonunda hiç istemese de ama küsmeden kırılmadan gittim..

İyi kiiiiiiiii gitmişim..

Çok güzel günlerdi..Acayip eğlendik..Mükemmel hatıralar edindik..hala fotolarda yaşarım o günleri..

Yani benimki seninkinin yanında daha çok gidilesi birşey..
Ama senin için de çok önemliyse ısrarcı ol..

Bu arada o niye gelmiyor..???

Evet bizimki tur falan değil ama arkadaşlar arasında yaptığımız ilk etkinlik bu.
O yüzzden çok istiyorum.:31:
Aynı şehirde değiliz malesef, o yüzden gelmiyor.:5:

o da gelsin.ya aslında saçmalık baskı vs tamam ama hoop ters düz ediyorum durumu, sınıftaki 3 kız kısır partisine çağırsalar sınıftakileri ben de gönderemeyebilirdim utanarak söylüyorum:30:

Onun yerime kendimi koyuyorum.
Tama kabul cıngar çıkartırdım, başının etini yerdim ama yinede izin verirdim.
Tabi o günden sonra gelsin tripler.:27:

sevgilimin şehir dışında olduğu günlerden bir gün kızlar yazın havuza gideceklerdi.erkek yok kız kıza..

tabii benimki zin vermedi..

o zamanlar cep telefonu da yok..gitmedim desem nerden bilecek?:1:
ben dürüstüm ya, sözünden çıkmadım havuza gittim ama koca gün havuzda eğlenen arkadaşlarımı izledim oturma kısmından.:50:.nasıl üzülmüştüm..

Annem ..kızım git ..falan demişti ama gençlik işte:)

Şimdiki aklım olsa ne yaparım..o havuza girerdim o gün..

bunun gibi çoook şeyler yaşadım bende..

yani sevgilinle papaz ol demiyorum ama bir yolunu da bul..

Back
X