Aptal yarim neden böyle yapıyor? :(

Sozlu degilsin, nisanli, evli degilsin. Senin basinda annen baban var, sevgili burda dis kapinin dis mandali oluyor biraz. Ben boyle hicbir resmiyet yokken havalara giren insanlari anlamiyorum. Izin vermemeler, kisitlamalar. Sen daha universite ogrencisisin. Tabii ki hayatini yasayacaksin. Kimsenin buyruguna girme. Anan baban izin vermis mi, vermis, bitti o zaman. Ezdirme kendini.

ben olsam giderdim. Çocuklar herkesi davet etmiş, abuk bir niyetleri yoktur ki...
biz böyle görüşmelere giderken, sevgililerden de isteyenler gelirdi. arkadaşlarınıza bir sorun bakalım, sınıf dışından gelecekler var mı? evetse, sevgilinizin gelip gelemeyeceğini sorun. beraber gidin.
eğer sadece sınıfa özel ise, ve gitmek istiyorsanız gidin.
sevgiliniz, kendi hiç mi bir yere gitmiyor, arkadaşlarıyla maça vs... böyle hatırlatmalarda bulunun...

her konuda böyle kıskançlık yaparsa, durumunuz gerçekten zor...
belki de, kendi de davet edilmek istiyordu, edilmediği için huysuzluk ediyor olabilir..

Ayrı şehirlerdeyiz, o yüzden gelemez.

Ama buna rağmen davet ettim onu.
Ne desem kâr etmiyor.
Yinede kararımı verdim ben, gideceğim.

Seni çok iyi anlıyorum..
Ama şu da var bu kadar kısıtlamalara ilerde pişman olacaksın..

Yani insan arada normal arkadaşlarıyla da birşeyler paylaşmak istiyor..

sor bakalım o ankarada kızlı erkekli ortamlarda hiç bulunmuyor muymuş?

Bulunmuyorum diycek sana tabii..:1:

Kız arkadaşları yok o yüzden gidemiyor.:27:

sana benden bir abla nasihatı kimse ama kimse için yapmak istediklerini erteleme..
ailen dışında...

benim erkek arkadasımda istemezdi eminim ha bnde cok gitmeye hevesli olmazdım oyuzden tartısma yaratmadan istememesine saygı duyarım senin burda kendine soracagın soru su bu adam seni normalde boyle kısıtlarmı sana kızıpda kendi yaparmı yok sadece belli baslı seylere tepki gosterir gitmeni istemezse bence kırma derim ama senin kararın

sevgilimin şehir dışında olduğu günlerden bir gün kızlar yazın havuza gideceklerdi.erkek yok kız kıza..

tabii benimki zin vermedi..

o zamanlar cep telefonu da yok..gitmedim desem nerden bilecek?:1:
ben dürüstüm ya, sözünden çıkmadım havuza gittim ama koca gün havuzda eğlenen arkadaşlarımı izledim oturma kısmından.:50:.nasıl üzülmüştüm..

Annem ..kızım git ..falan demişti ama gençlik işte:)

Şimdiki aklım olsa ne yaparım..o havuza girerdim o gün..

bunun gibi çoook şeyler yaşadım bende..

yani sevgilinle papaz ol demiyorum ama bir yolunu da bul..

:1:
Ya ondan habersiz gideceğim ya da o bana küsecek.
Ama yine de gideceğim.

Sozlu degilsin, nisanli, evli degilsin. Senin basinda annen baban var, sevgili burda dis kapinin dis mandali oluyor biraz. Ben boyle hicbir resmiyet yokken havalara giren insanlari anlamiyorum. Izin vermemeler, kisitlamalar. Sen daha universite ogrencisisin. Tabii ki hayatini yasayacaksin. Kimsenin buyruguna girme. Anan baban izin vermis mi, vermis, bitti o zaman. Ezdirme kendini.

Evet haklısınız o yüzden gideceğim bende. :kkk:
sana benden bir abla nasihatı kimse ama kimse için yapmak istediklerini erteleme..
ailen dışında...

Ailemde izin verdiğine göre...:24::24:

Hemde nasıl..
Bir ben bilirim bir de Allah..
:ssz::ssz::ssz:

bu kadar kıskanç olursa zararlı çıkar ama sana çok baskı yaparsa sende gayri meşru yolları tercih edersin şöyle ki bu partiye gitmeni istemez sende ona haber vermeden söylemeden gizlice gidersin bu daha kötü olur. erkek arkadşınızın biraz bunları düşünmesi lazım. baskı yapmak kötü sonuçlar doğurur yalan söylemek zorunda kalırsın çoğu zaman yada gizli saklı yapmak zorunda kalırsın.

Onun yerime kendimi koyuyorum.
Tama kabul cıngar çıkartırdım, başının etini yerdim ama yinede izin verirdim.
Tabi o günden sonra gelsin tripler.:27:
nereye izin vericen bırak yaa:1: hele orada tabağına kısır koyacaklar, "bi börek daha alır mısın?" diyecek tatlı bi kız alllahııımm sonra benimki ehehelele:52: diye yiyecek filan abooo.

ama çiküfte olayında hiç de öyle olmaz bak. 3 tane gardaş çökecek iman gücüyle yoğuracak yin mi bacım diye de marula sarıp vericek, evlere sessiz dağılacaksınız. evet seninki farklı bence sen git:)))

kıskançsın dediklerinde böyle oluyorum:36::36::36:

bu kadar kıskanç olursa zararlı çıkar ama sana çok baskı yaparsa sende gayri meşru yolları tercih edersin şöyle ki bu partiye gitmeni istemez sende ona haber vermeden söylemeden gizlice gidersin bu daha kötü olur. erkek arkadşınızın biraz bunları düşünmesi lazım. baskı yapmak kötü sonuçlar doğurur yalan söylemek zorunda kalırsın çoğu zaman yada gizli saklı yapmak zorunda kalırsın.

Sana yalan mı söyleyim bunu mu istiyorsun dedim korktu ama yinede vazgeçmedi inadından. :ssz:

nereye izin vericen bırak yaa:1: hele orada tabağına kısır koyacaklar, "bi börek daha alır mısın?" diyecek tatlı bi kız alllahııımm sonra benimki ehehelele:52: diye yiyecek filan abooo.

ama çiküfte olayında hiç de öyle olmaz bak. 3 tane gardaş çökecek iman gücüyle yoğuracak yin mi bacım diye de marula sarıp vericek, evlere sessiz dağılacaksınız. evet seninki farklı bence sen git:)))

kıskançsın dediklerinde böyle oluyorum:36::36::36:

Çaktırma.:34:
Ne izni bee??:47:
Hele bi gitsin ağzını burnunu dağıtırım onun.:57::57::57:
Aslında bende gitmezdim ama hani dediğin gibi olay çiküfte olunca böyle oluyor.:56:

:9:

İzin isterseniz kimse vermez...
Bilgi verirseniz, "yarın akşam şuraya gideceğim" diye, o zaman yorum yapma hakkı tanımamış olursunuz.

İzin istedikçe birileri sizin sahibiniz konumunda olur. Ancak anne babadan izin alınır. o da kendi kendi ayakları üzerinde durana kadar.
Sonra onlardan fikir alınır, bilgi verilir ama izin istenmez.

Benim zihnim yanlış işliyor olabilir bu konuda, zira özgürlüğüm kısıtlandığı anda bir canavara dönüşüyorum
:51:

Bilgi verirseniz, "yarın akşam şuraya gideceğim" diye, o zaman yorum yapma hakkı tanımamış olursunuz.

İzin istedikçe birileri sizin sahibiniz konumunda olur. Ancak anne babadan izin alınır. o da kendi kendi ayakları üzerinde durana kadar.

Benim zihnim yanlış işliyor olabilir bu konuda, zira özgürlüğüm kısıtlandığı anda bir canavara dönüşüyorum

Ben gidebilir miyim demedim ki.
Gideceğim dedim.
Bana verdiği tek cevap : "Hayır."

bendensin walla:1: bende genelde BİLGİ veririm hiç izin istediğim görülmemiştir. herşeyden önce özgürlüğüm gelir :ssz:

Ben gidebilir miyim demedim ki.
Gideceğim dedim.
Bana verdiği tek cevap : "Hayır."

Hani "sana güveniyorum, etrafa güvenmiyorum" söylemleri var ya, kocaman bir yalan.
Kendi özgüvenini sorgulamasını iste ondan.

Bence kesinlikle gitmelisin. Ve bu gizli saklı olmamalı.

madem tanıyor oda gelsin o zaman sizinle..böylece sorun çözülmüş olur..:34:

aksi halde bana düşmez ama bence de yanlış olur oraya yanlız gitmeniz..belki onun bilip siizn bilmedğiniz bir şey biliyordur...:34:

Hani "sana güveniyorum, etrafa güvenmiyorum" söylemleri var ya, kocaman bir yalan.
Kendi özgüvenini sorgulamasını iste ondan.

Bence kesinlikle gitmelisin. Ve bu gizli saklı olmamalı.

Evet sonucu ne olursa olsun gideceğim.

peki gittiğinde sonuçlarına katlanabilecek misin yani tartışmaya?
Zaten şimdide çok sakin durduğumuz söylenemez.
Katlanırım, dert değil.:ssz::ssz::ssz:

Tanidigi haldede böyle yapiyorsa fazla oluyor cidden..
Sana güveni olmali heleki tanidikalarinin yaninda kesin olmali
Ozaman kendiside gelsin heryere senle Öyle eve de tikilip kalamazsin senin icin diyorum..
Ne simdi birgün evlendiniz böyle mi devam etcek..
Kiskancligi fazla abartmamali sende herseye tamam dersen hicbiryere gidemezsin
En ilkte de baba nin cevabi önemli O "tamam" demisse sorun yoktur diye düsünüyorum..
Siz akli basinda bir kadinsiniz Nerde ne yapcaginizi biliyorsunuzdur eminim !
Ki izin vermezse onunda gelmesini isteyin..

madem tanıyor oda gelsin o zaman sizinle..böylece sorun çözülmüş olur..:34:

aksi halde bana düşmez ama bence de yanlış olur oraya yanlız gitmeniz..belki onun bilip siizn bilmedğiniz bir şey biliyordur...:34:

Gelemez çünkü ayrı şehirlerdeyiz.
Benim bilmeyip onun bildiği bişey olamaz çünkü arkadaşlarımla sadece tanıştı.
Çok muhabbetleri yok yani.

İlişkilerdeki izin alma olayını asla anlayamayacağım. siz izin istememişsiniz, ama onun size direk "hayır" demesi ve sonradan onu ikna çabalarınız direk "izin almak" olmuş.

giderek çok iyi yaparsınız.
Ben de 6 ay önce mezun oldum üniversiteden, ve üniversite hayatım boyunca çok kalabalık arkadaş grubumuz vardı, neredeyse her hafta birinin evinde veya yazlığında toplanıp mangallar, çiğ köfteler, veya oyun geceleri yapılırdı.
şimdi okul bitti, öyle toplu olarak kimse kimseyle çok görüşmüyor, ama akılda kalan mükemmel anılar var.

son seneniz ya, anneniz babanız izin veriyor, bu anın tadını çıkartmanız lazım. erkek arkadaşınızın da size ayak uydurabilmesi lazım.

Back
X