Aptal yarim neden böyle yapıyor? :(

Tanidigi haldede böyle yapiyorsa fazla oluyor cidden..
Sana güveni olmali heleki tanidikalarinin yaninda kesin olmali
Ozaman kendiside gelsin heryere senle Öyle eve de tikilip kalamazsin senin icin diyorum..
Ne simdi birgün evlendiniz böyle mi devam etcek..
Kiskancligi fazla abartmamali sende herseye tamam dersen hicbiryere gidemezsin
En ilkte de baba nin cevabi önemli O "tamam" demisse sorun yoktur diye düsünüyorum..
Siz akli basinda bir kadinsiniz Nerde ne yapcaginizi biliyorsunuzdur eminim !
Ki izin vermezse onunda gelmesini isteyin..

Babam akşam sandı önce hayır dedi ama ben gündüz olacağını söyleyince tamam dedi.
Onun gelmesi imkansız ayrı şehirlerdeyiz.

Sanki çok uçuk bişey istemişsin.. Gayet makul bir istek seninki üstelik kırk yılda bir gitmek istemişsin ne varki bunda?
Ne dediysen olmadı mı her yolu denedin mi?

Sanki çok uçuk bişey istemişsin.. Gayet makul bir istek seninki üstelik kırk yılda bir gitmek istemişsin ne varki bunda?
Ne dediysen olmadı mı her yolu denedin mi?

Denedim.
Kızdım, bağırdım, çağırdım sonra durdum sakin sakin yazdım gene de ikna olmadı.
En son gitmeyeceğim dedim.
Yine aynı tavırla devam etti bende tamamen gitmeye karar verdim.

Denedim.
Kızdım, bağırdım, çağırdım sonra durdum sakin sakin yazdım gene de ikna olmadı.
En son gitmeyeceğim dedim.
Yine aynı tavırla devam etti bende tamamen gitmeye karar verdim.

İnat yapmış demekki..
Her yolu denemişsin o kırılmasın diye onunda gönlü olsun istemişsin bu işte (halbuki bu senin hayatın) ama o baya saçmalamış kusura bakmasında.. Sen yaptığında yanlış bişey görmüyorsan git tabiki..

İnat yapmış demekki..
Her yolu denemişsin o kırılmasın diye onunda gönlü olsun istemişsin bu işte (halbuki bu senin hayatın) ama o baya saçmalamış kusura bakmasında.. Sen yaptığında yanlış bişey görmüyorsan git tabiki..

Ailemin de haberi olduğu için bir sakınca görmüyorum.
Ben ona haber ettim.
Hatta birde üstüne ikna etmeye çalıştım, olmadı.
Ama yarın gideceğim. Çünkü çok istiyorum. :31:

benim sevgilimde kesinlikle izin vermezdi nedeni ise hiç bir erkegin bana bakmasına dayanaması katil olacak duruma geliyor o halinden korkuyorum gözü dönüyor sanki bu durumda zsten cok sevdigi ve kıskandıgı için malesef yapacak birşey yok canm izni olmadan gitme sakın herşey çok kötü olabilir

canm bak giitme bence herşey çok kötü olacak inan ki zaten zevkde alamassn böyle gidersen

Ama nereye kadar devam edecek böyle?
Benim arkadaşlarımla hiç mi güzel bir anım olmayacak?
Evet ilk baştaki gibi çok istekli değilim bende ama o bunu haketti artık.
Gideceğim, söz verdiğim gibi 1 saat durup çıkacağım. :104::104:

Ama nereye kadar devam edecek böyle?
Benim arkadaşlarımla hiç mi güzel bir anım olmayacak?
Evet ilk baştaki gibi çok istekli değilim bende ama o bunu haketti artık.
Gideceğim, söz verdiğim gibi 1 saat durup çıkacağım. :104::104:

onceki sayfalardada sormustum ben ama cevap alamadım sanırım :26:
o senin bu tarz isteklerine karsı gelirmi ve herseyine bu sekilde karısırmı

onceki sayfalardada sormustum ben ama cevap alamadım sanırım :26:
o senin bu tarz isteklerine karsı gelirmi ve herseyine bu sekilde karısırmı
Pardon, görmediğim için cevap yazmamışımdır.
Aslında karışır ama bu şekilde değil.
Yani mesela istemediği bişey varsa neden istemediğni açıklar.
Sakin ve güzel bir şekilde ikna eder beni.
Çok nadirdir böyle odunluklar yaptığı. :19:

Pardon, görmediğim için cevap yazmamışımdır.
Aslında karışır ama bu şekilde değil.
Yani mesela istemediği bişey varsa neden istemediğni açıklar.
Sakin ve güzel bir şekilde ikna eder beni.
Çok nadirdir böyle odunluklar yaptığı. :19:

nadirse belkide kafasında baska seyler oldugundandır o arkadaslarımı tanıyor dediniz belkide onlardan hoslanmadı veya insanlarda soyle bir psikoloji vardır karsıdakini yakısıklı veya guzel gordugunde sevgilisinin uzak durmasını daha cok ister her ne kadar bunu itiraf etmesede icinde bir korku olur belkide ondakide boyle birseydir..sevgilinin normalde sana nasıl davrandıgı nasıl bir kisilikde olduguda cok onemli sana deger veren baskı kurmayan seven saygı duyan bir adamsa gitmeyi bir daha dusun derim bir saat icin ne onu kırmaya nede ilişkinizi yıpratmaya degmez cunku

Son düzenleme:
Aptal yarin neden böyle yapıyor....
Aslında yaptığında bi aptallık göremedim...
Zira kendide bayan arkadaşlarıyla bi yerlerde oturup görüşmüyorsa sendende böyle bi şey isteme hakkı vardır bana göre...
Ki siz uzak şehirlerdesiniz... O çağıran çocuğu tanıyor diyorsunda bi kere iki kere görmekle kim kimi tanımış ki...
Her şeyi geçtim öncelikle empati kur...
Roller değişsin...
Okula giden ve etkinlik için bi bayanın evine çağrılan sevgilin olsun..
Sen ne düşünürdün? gitmesini istermiydin? için rahat edermiydi?kıskanmazmıydın?
Bunların cevabı nedir?
Bu cevaba göre gidip gitmemeye karar ver bence.

Sevgilin olabilir sana şu an karışamaz. Sen onun nikahında değilsin ve yanlış bir şey de yapmıyorsun. Sana güvenmiyorsa terket . Bugün böyle davranıyorsa evlenince vay haline :(

Yapmayın arkadaşım ya sevgiliniz izin vermiyo diye hayatınızı yaşamıyosunuz istediginiz yere gidemiyosunuz ilerde pişman olucaksın belkide ilerde şuan hayatında olan insan bile olmıcak

Daha şimdiden ondan mı izin alacaksın ?

Gitmek istiyorsan git, baban bile karışmıyor sevgiline noluyor ki

Bütün sınıf gidiyorsa senin de gitmende bi sakınca yok bence..

İznini anne babandan alırsın, sevgilinden değil.
Baban da zaten izin vermiş. Bu durumda mesele
yoktur bana göre. Neyin doğru neyin yanlış
olduğunu ayırt edebilecek yaştasın sonuçta.
Ve erkek arkadaşın da seni yaptığın seçimlerin
biri... Kararlarına güvenmeyi öğrenmeli.

İleride iş hayatına atıldığında üniversite yılların için
keşkelerin olmasın. O günlerdeki güzelliği arayacaksın.

üniversitedeyken oda ve yurt arkadaşlarımda dahil olmak üzere sevgililerinin sözünden çıkmazlardı bakkala bile giderken izin modundalardı resmen
benimde sevgilim vardı ama sınırlarını bilirdi ve bende bir yere kadar karışmasına izin verirdim..
kızların yeni ilişkileri var şuan kimi ayrıldı kimi evlendi ama oda arkadaşım ki her sözünü dinlerdi sevgilisinin benmle hiç bir yere gelmezdi (şehir içi ve dışı geziler ,magaza fln )
ne oldu biliyormusun ayrıldılar okul bittikten sonra ve bana dediki okulun da oraların tadınıda sen çıkarttın ben çok pişmanım sap gibi okula gidip geldim şimdi ailem izin vermediği için çıkamıyorum senin yasadıgın sehıre bıle gelemıyorum...
ya söylemek istediğim su degıl ,erkeklerin evinde toplantılara katılmak veya karsı cınsle cok samimice gezip tozmak
kızlar sınırlarınızı belirleyin, kendinize ait bir hayatınız olsun zaten seviyorsa size eşlik eder böyle basit şeylerden üzülmezsiniz

Son düzenleme:

Arkadaşlar cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Bugün o eğlenceye gitmedim çünkü bizim kızlarla konuştuk onlar da fikirlerini değiştirdiklerini ve gitmediklerini söylediler.
Davet eden arkadaşa sordum kaç kız gelecek diye "2" dedi. :ssz: Bende o yüzden aptal yarimin sözüne geldim ve gitmedim.
Bilmiyorum belki gitseydim çok güzel olabilirdi ama gitmedim diye çokta içim yanmadı nedense. :26:

Back
X