- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.400
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Aynen hala eski kocaya agliyor.bizde oyle sanip kizi toparlamaya caliyoruz. Tabiki erkek arkadasi olabilir.bizde ona diyorduk daha iyisi çıkar karsina iyiki dersin vesayre. Bizi kandirmasina üzüldük. Biz ona destek olurken . zaten destek olan biri varmis iste bizden ne istedi.Tam anlamadım, eski kocası icin "döner mi" diye ağlarken sevgilisi mi varmış?
Belki çocuk ilgileniyordur kadınla, kadın da daha kendini ikna etme aşamasındadir ya. Neden hemen bozuldunuz:)
Tabii size bir şey demeden arabaya oturmasi yakışıksız.
En iyisi kimseye çok verici olmamak^^
Öyle bir gidişi varki arkasından bakakaldik aynen tam anlamiyla beyazatli prensi gibi davrandi.madem oyle neden hala eskiye agliyosunZaten direkt size özelini anlatan, tanımadığınız bir kadına hemen inanıp, bu kadar destek çıkmak neden? Ailesi arkadaşları destek çıksın :) Beyaz atlı prensdi herhalde, herşeyi unutup tek söz etmeden binip gittiğine göre.
Şirdana gitselerdi tabiiki bozulmazdimAdam sirdan yemeyi teklif ettiyse dayanamadi belki niye bozuluyosun kiz hemen
Yok askim bizde basta öyle düşündük.sonraki hareketlrr bize hic oyle gelmedibir keresinde erkek kardesimle markete gitmistim ...marketteki kizlarla sobbetim vs de var hani
aklima kardesimi baska biri sanacaklari ihtimali gelmisti boyle dusunursek hatunun akrabasi olma ihtimali de var
Eski falan bahane , kocaszı kaldım diye ağlıyormuş o demek ki jahjahajaÖyle bir gidişi varki arkasından bakakaldik aynen tam anlamiyla beyazatli prensi gibi davrandi.madem oyle neden hala eskiye agliyosun
Bunu ben cok yapardım, esimle evlenmeden önce tartistigimizda kizlarla salya sümük, esim gelince defolun pacozzlar diye giderdimŞirdana gitselerdi tabiiki bozulmazdimbizi dışarı cikardi arkasina bakmadan gidiverdi ellerimizden
İnan bende öyle değilim bu kiza kanim kaynadi. Belkide anlattiklari etkiledi bilmiyorum. Kendimi suan aldatilmis hissediyorumegitim aldigimiz aile okulunda fikirlerimiz ve dusuncelerimizi dinleyene rehber ogretmeni bize sunu sordu
sizi disardan gorenler sizin hakkinizda ne dusunuyor ? yada siz disardan nasil gozukutugunuzu dusunuyorsunuz ?
benim verdigim cvp hemen ortama alisamiyorum uzak duruyorum insanlari tandiikca muhabbet edebiliyorum ...
bunu farkettim dedi rehber ogretmen
kimse ile gereksiz samimiyet kurma
kimse oldguu yada anlattigi gibi degil bu hayatta
DemekkiEski falan bahane , kocaszı kaldım diye ağlıyormuş o demek ki jahjahaja
dala tam tutunmamistir belki hani bazilari bir dali tutmadan diger dali birakmaz ya o hesapÖyle bir gidişi varki arkasından bakakaldik aynen tam anlamiyla beyazatli prensi gibi davrandi.madem oyle neden hala eskiye agliyosun
İyiji yanyana değilizz senide yazardım bdv yeBunu ben cok yapardım, esimle evlenmeden önce tartistigimizda kizlarla salya sümük, esim gelince defolun pacozzlar diye giderdim
Galiba bilmiyorum.sadece bizim değil butun kurumun gözüne soktuKadın eski kocasından onu sevdiği için değil, yalnız kalmaktan ödü koptuğu için bir türlü vazgeçemiyor. Bazıları böyledir, bir dala tutunmadan ötekini bırakamazlar, kadın da kendine yeni bir dal arayışına girmiş, o kesinleşmeden öncekini bırakamıyor. Size olan davranışlarını ve adamı neden size göstermeye çalıştığını çözemedim ama. Galiba dikkat çekmeyi, merak edilmeyi falan seven bir tip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?