Aptal yerine konmak 🙇

Galiba bilmiyorum.sadece bizim değil butun kurumun gözüne soktu

Üni 1deyken bir yakın arkadaşım vardi. Aynı eve çıkmak isterdik. Kızın uzak mesafe ilişkisi vardı,bitti arkadaşım aylarca şelale gibi gözyaşı döktü. Tüm sene sadece bu uzak mesafe çocuğu dinledim,yazın bile arardı.
Derken biz eve çıktık. İlk haftamizda (daha doğrusu 4. Günümüzde) eve gelip ortalığı toparlamaya,heyecanlı heyecanlı birinin ziyarete geleceğinden bahsetti. Meğer gelen memleketteki liseden kalma kirigiymis. Çocuk geldi,birkaç gün beraber kaldılar gitti. Ertesi hafta aynı lisesinden başka kırığı geldi o yüzden anlatmak istediğini çok iyi anladım. Ben kendi halinde , uzak mesafe iliskisi olan bir kızla eve çıktım sanmıştım,ki anlasirken 'arasira sevgilin gelir haftasonu kalır döner,benim için sorun olmaz' demiştim. Amma ve lakin evimize gelmeyen adam kalmadı ve sorun oldu ben ayrıldım sonra...
Sen de fazla muhatap olmamaya çalış.

Yani bunda bu kadar şok olunacak bir şey yok malesef tanımadan iyi niyetle yardım etmek istemişsiniz ama yardıma ihtiyacı yokmuş demek ki deyip boşvereceksiniz. Kendinize bu kadar dert yapmayın. Böyle kadınlar çok var. Boşanmak bazılarına aşırı yalnızlık ve özgüvensizlik olarak yansıyor. Yani ben şimdi terk edildim aldatıldım çirkinim eziğim psikolojisine giriyor sonra da etrafa öyle olmadığını kanıtlamaya karar veriyor bir anda, böyle garip bir döngü işte

Aynen olaylar çok benzer. Sogudum zaten son bir konuşma yapip yol vericez ne hali varsa görsün simdi

Titriyordu anlatirken azer bülbül gibi inanmistik zor durumda olduğuna

Biz kiza yenisini bulursun uzulmeue degmez seni hakeden biriyle olursun demiştik. Bizi planla cikarip yanimizda acı çekip duygularimizdan faydalandi tabiki yargilicam. Yargiladigim sey sevgilisi değil bekarken sayamicagin kadar sevgilim oldu yani oyle biri değilim... Arkasina bile bakmadan cekip gitti tek kelime etmeden 2 dakka once yanımızda aci ceken kadin

Titriyordu anlatirken azer bülbül gibi inanmistik zor durumda olduğuna
O an zor durumdaydı zaten kabullenememiştir kötü hissetmiştir aldatılmış sonuçta. Ama bu tipler hemen yara bandı bulur baş edemez aksi halde bu durumla. Yani orda kızın psikolojik bir süreci yaşandı aslında. Önce şoka girdi zamanla sizinle vakit geçirdi ama bu onu tatmin etmedi çünkü ona göre o aldatılan kadın, kendisi yerine başkası tercih edildi(burda asıl suçlu olan herifi değil de üçten içe kendini suçlayıp hor görüyor) sonra da bu ezikliği ancak hemen yenisini bulabilecek bir kadın olduğumu göstererek aşarım diyor. O yüzden bir tiyatro sahnesi edasıyla bir çocukla kurum önünde yapıyor bunu.

Ya aldatılarak boşanmayı sindiremiyordur hala üzülüyordur. Her ne kadar yanlış olsa da çocuğu yara bandı olarak kullanıyordur. Herkesin böyle bir zamanı olmuştur yaşadığı şey çok ağır bence. Siz bence hiç kendinizi aptal gibi hissetmeyin size ihtiyacı vardır onunla da oyalanıyordur. Sonuçta bir kuyruk acısı var çivi çiviyi söker gibi diğer adamla takılıyordur işte.

Keşke bizede anlatsaydi biz onun adina sevinirdik cok sasirdim cok degil 2 dkka önce kocasi pisman olurmu diye konuşuyordu.

E belki kuzeni falandır ne bilim.
Tek kelime etmemesş garip

Evet doğru ben zaten bu mantığa inanıyorum.ve ona daha önce demistim civi çiviyi söker.yeter yipratma kendimi artik diye. Bundan haberimiz yoktu biranda karsimiza çıktı cocuk ve arkasına bakmadan cekip gitti

Evet doğru ben zaten bu mantığa inanıyorum.ve ona daha önce demistim civi çiviyi söker.yeter yipratma kendimi artik diye. Bundan haberimiz yoktu biranda karsimiza çıktı cocuk ve arkasına bakmadan cekip gitti
Benim bir akrabam da aldatılarak ayrıldı eşinden ilk zamanlar yere göğe sığamıyordu. Amacı sizden saklamak olsa zaten adam kurumun kapısına gelince tanımıyormuş gibi falan davranırdı. Mazur görün bence.

E belki kuzeni falandır ne bilim.
Tek kelime etmemesş garip
Bizde basta öyle düşündük kuzeni heralde dedik.o bakismalar falan sevgilisinin servis kapisina gelip kadinin cocugunu sevdi ve servis hareket edene kadar kızdan gözünü ayirmadi .en son servis soforude rahatziz oldu heralde x hanim bu araclada gidebilirsiz isterseniz demisti kizda yok servisle gelicem dedi.adam servisin dibine arabayi gömmüş ve yolumuzdan zor cekildi.servus şoförü uyari yapinca adam gitti

Konusmaya gerek yok yani yine dert yanmaya basladığında tatlım sevgiline anlat belki o cözüm bulur mesgulum suan diye cevap verin yeterli olur bence

Keşke bizede anlatsaydi biz onun adina sevinirdik cok sasirdim cok degil 2 dkka önce kocasi pisman olurmu diye konuşuyordu.
Bu kocam pişman olur mu kısmı da hala kırılan egosu yüzünden. Pişman olursa zamanında adam tarafından harcanan değeri ona iade edilmiş, tekrar o eski değerine ulaşmış olacak çünkü. Çok hastaca mantık yürütmeler bunlar okurken öyle gelebilir ama malesef çoğu aldatılan kadın bu sebeple sürekli eski eşleri pişman olsun sürüm sürüm sürünsün istiyorlar. Adam pişman olunca hem hakları ödenecek hem adam “ ben nasıl yaparım sana bunu” deyince kaybolan değer geri verilmiş olacak. Hem de intikam alınmış olacak. Çoğu kadın da bu eski kocasının pişmanlığını yakın tarihe çekebilmek için hemen yeni birini bularak nispet yapma kıskandırmaya çalışma, bak ben de buldum hemen demeye çalışıyor. Yani insanlar bazen onurları kırılınca, güvenleri yıkılınca bu şekilde dağılıp tabiri caizse saçmalayabiliyorlar

Bari bi kelimee etseydi.onu beklerdim kızlar gelirim birazdan falan kizin gözü bizi görmedi cocuklar çıkana kadar gelmedibizde kiz zor durumda diye kendimizi yirtarken enazindan deseydi biri var hayatimda falam adina mutlu olurduk. Hic beklemendik bi anda cikalimmi dedi ciktik ve arkami döndum oglan arkamda gittiler kalakaldik arkalarindan oylece

Ayıp etmiş orası kesin. Sizdeki kredisi bu kadarsa konuşmayın. Canınızı sıktığınıza değer mi hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…