- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.400
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Biz onuda sorduk hala seviyormusun dedik evet dedi hatta baya gözleri doldu.beni aldattigiyla kadinla evlendi iki gun önce dedi ağladı.Bu kocam pişman olur mu kısmı da hala kırılan egosu yüzünden. Pişman olursa zamanında adam tarafından harcanan değeri ona iade edilmiş, tekrar o eski değerine ulaşmış olacak çünkü. Çok hastaca mantık yürütmeler bunlar okurken öyle gelebilir ama malesef çoğu aldatılan kadın bu sebeple sürekli eski eşleri pişman olsun sürüm sürüm sürünsün istiyorlar. Adam pişman olunca hem hakları ödenecek hem adam “ ben nasıl yaparım sana bunu” deyince kaybolan değer geri verilmiş olacak. Hem de intikam alınmış olacak. Çoğu kadın da bu eski kocasının pişmanlığını yakın tarihe çekebilmek için hemen yeni birini bularak nispet yapma kıskandırmaya çalışma, bak ben de buldum hemen demeye çalışıyor. Yani insanlar bazen onurları kırılınca, güvenleri yıkılınca bu şekilde dağılıp tabiri caizse saçmalayabiliyorlar
Değmez üzdü biraz hayal kırıklığı uğrattı haftaya gezmeye gidicektik yaAyıp etmiş orası kesin. Sizdeki kredisi bu kadarsa konuşmayın. Canınızı sıktığınıza değer mi hiç ?
Bilmem ozellikle secildik gibi arkadaşımla. Kadinlarla grupca otururken anlatmadi bosandigini söyledi ama detay vermedi.bigun arkadasimla otururken geldi anlativerdiSizin duanız çabuk kabul olmuş hemen kendine göre birini bulmuş
Ya zaten pat diye anlatması garip bence ben anlatamam öyle herkese bu kadar özel bir konuyu mesela hemen nasip geldi konu oraya
Haha bazı kadınlar erkeksiz yapamazDeğmez üzdü biraz hayal kırıklığı uğrattı haftaya gezmeye gidicektik yasevgilisiyle gitsin işte bize gerek yokmuş
Ya her defasında insnalarsan her seyi beklerim deyip daha da sasiyorumBilmem ozellikle secildik gibi arkadaşımla. Kadinlarla grupca otururken anlatmadi bosandigini söyledi ama detay vermedi.bigun arkadasimla otururken geldi anlativerdi
Vallahi bin erkeği bi arkadasima vermem benHaha bazı kadınlar erkeksiz yapamazO sizin arkadaşlığınızı arar zaten kadın arkadaşla sevgili bir olur mu hiç
Tabii yaaa benim de 28 yıllık bir dostum var valla kendimi bildim bileli onu tanıyorum kimseye değişmemVallahi bin erkeği bi arkadasima vermem benvar zaten samimi oldugumuzz arkadasim esimden cok onunlayiz. Bizi cok arar o
Aile dostu değil bizde basta oyle sandık.biz dışarı cikarken bunu bilseydik elbette bizene.ciksin gitsin umrumda olmazdi.ben bu kıza cokta olmadi civi çiviyi söker hee sen ne diyosun bu işe dedim güldüBiraz aşırı tepki veriyorsunuz sanki. Arabasına bindigi kişi, eski bir arkadaş mı, aile dostu mu kim belli degil. Ayrıca size ne? Hem aldatilma olayını onu hala üzüyor, hem yeni bir ilişki alevleniyor olamaz mı?
valla, ne desek bos, ic yüzünü, burda yazarak çozemeyecegimiz garip bir olay ama kafaya da 3 sn takılacak bisey degil. Boşverin.Aile dostu değil bizde basta oyle sandık.biz dışarı cikarken bunu bilseydik elbette bizene.ciksin gitsin umrumda olmazdi.ben bu kıza cokta olmadi civi çiviyi söker hee sen ne diyosun bu işe dedim güldübizi dışarı cikardi arkasina bakmadan tek kelime etmeden çıkıp gitti.heyecandan gözü bizi görmedi zaten. Birde kurum önünde ben olsaydim erkek arkadasimi oraya cagirmazdim. Görüşmek istiyorsam gider bi cafe de nebilim baska yerde görüşürdum. Cocuklari bekliyoruz cikip gidicegiz.servise kadar gelip arabasini servise gömmüş yolumuzdan cekilmiyor bakisiyorlar buna gerek varmiydi servis şoförü bile sinirlendi x hanim isterseniz o aracla gidebilirsiniz dedi kadina
Yok askim eski kocasının resmini gördük o değildi.disari cikar çıkmaz karsimiza cikti tesadüf olamazBunun eski hıyar kocası olma olasılığı nedir?
Veya yenisi ise görmeyi beklememistir ona da sürpriz olmuştur dalıp gitmiştir,e size anlatmaya da çekinmistir hemen falan filan
garip tabi bisey demeden gitmesi
güzel değil yani,insanlar çeşit çeşit bu da böyle odun bir kadın,mutlaka konuşun ama kafası eskisiyle yenisiyle çorba olmuştur,farkında bile değildir nasıl davrandığını bi konuşun bakalım
O zaman ispata ihtiyacı varmışYok askim eski kocasının resmini gördük o değildi.disari cikar çıkmaz karsimiza cikti tesadüf olamazamann yaa resmen ayaküstü duygularimizla oynadı farkina bile varmadik. Bizim tesellimize ihtiyacı yokmuş zaten buna niye gerek duydu anlamadım sevgiliside fena degildi ha bizim kiza bağışlasın allah
Seni etiketleyip yazicamO zaman ispata ihtiyacı varmış
Bak eskisi aldatti ben sizlaniyorum ama peşimde de kimler kimler
amaannn benim iyi niyetimi de bozmayin
gidin konuşun ya önce hemen alevlenmeyin baktınız kem küm tepikle gitsin karaktersizi
buraya da gel yaz
Cok tepikleme kız yazıktır haSeni etiketleyip yazicam
Şırdan mı gitti nereden gittiAdam sirdan yemeyi teklif ettiyse dayanamadi belki niye bozuluyosun kiz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?