Aptal yerine konmak 🙇

Biz onuda sorduk hala seviyormusun dedik evet dedi hatta baya gözleri doldu.beni aldattigiyla kadinla evlendi iki gun önce dedi ağladı.

Sizin duanız çabuk kabul olmuş hemen kendine göre birini bulmuş
Ya zaten pat diye anlatması garip bence ben anlatamam öyle herkese bu kadar özel bir konuyu mesela hemen nasip geldi konu oraya

Sizin duanız çabuk kabul olmuş hemen kendine göre birini bulmuş
Ya zaten pat diye anlatması garip bence ben anlatamam öyle herkese bu kadar özel bir konuyu mesela hemen nasip geldi konu oraya
Bilmem ozellikle secildik gibi arkadaşımla. Kadinlarla grupca otururken anlatmadi bosandigini söyledi ama detay vermedi.bigun arkadasimla otururken geldi anlativerdi

Biraz aşırı tepki veriyorsunuz sanki. Arabasına bindigi kişi, eski bir arkadaş mı, aile dostu mu kim belli degil. Ayrıca size ne? Hem aldatilma olayını onu hala üzüyor, hem yeni bir ilişki alevleniyor olamaz mı?

Aile dostu değil bizde basta oyle sandık.biz dışarı cikarken bunu bilseydik elbette bizene.ciksin gitsin umrumda olmazdi.ben bu kıza cokta olmadi civi çiviyi söker hee sen ne diyosun bu işe dedim güldü bizi dışarı cikardi arkasina bakmadan tek kelime etmeden çıkıp gitti.heyecandan gözü bizi görmedi zaten. Birde kurum önünde ben olsaydim erkek arkadasimi oraya cagirmazdim. Görüşmek istiyorsam gider bi cafe de nebilim baska yerde görüşürdum. Cocuklari bekliyoruz cikip gidicegiz.servise kadar gelip arabasini servise gömmüş yolumuzdan cekilmiyor bakisiyorlar buna gerek varmiydi servis şoförü bile sinirlendi x hanim isterseniz o aracla gidebilirsiniz dedi kadina

valla, ne desek bos, ic yüzünü, burda yazarak çozemeyecegimiz garip bir olay ama kafaya da 3 sn takılacak bisey degil. Boşverin.

Bunun eski hıyar kocası olma olasılığı nedir?
Veya yenisi ise görmeyi beklememistir ona da sürpriz olmuştur dalıp gitmiştir,e size anlatmaya da çekinmistir hemen falan filan
garip tabi bisey demeden gitmesi
güzel değil yani,insanlar çeşit çeşit bu da böyle odun bir kadın,mutlaka konuşun ama kafası eskisiyle yenisiyle çorba olmuştur,farkında bile değildir nasıl davrandığını bi konuşun bakalım

Yok askim eski kocasının resmini gördük o değildi.disari cikar çıkmaz karsimiza cikti tesadüf olamaz amann yaa resmen ayaküstü duygularimizla oynadı farkina bile varmadik. Bizim tesellimize ihtiyacı yokmuş zaten buna niye gerek duydu anlamadım sevgiliside fena degildi ha bizim kiza bağışlasın allah

O zaman ispata ihtiyacı varmış
Bak eskisi aldatti ben sizlaniyorum ama peşimde de kimler kimler

amaannn benim iyi niyetimi de bozmayin

gidin konuşun ya önce hemen alevlenmeyin baktınız kem küm tepikle gitsin karaktersizi
buraya da gel yaz

Seni etiketleyip yazicam
Cok tepikleme kız yazıktır ha

ex kocasina cok duygu beslediğini sanmıyorum ,aldatildi ve aldatıldığı kadınla evlenildi psikolojisi yerlerdedir,cok kolay olmasa gerek o yüzden böyle dengesiz davranışları çok normal,cok incelik beklenilesi bir dönemde değil

Sizden yardım talep etmemiş ki..
Siz iyi niyet gostermissiniz.
Burda aptal yerine konmalik bir durum yok bence.
Arabaya da oturduysa gidip kendisi oturdu,siz neden tedirgin oluyorsunuz.
El ele diz dize de otursa kendisi oturuyor sonuçta..
Belki o da ayrılığın acısını bu şekilde bastırmaya çalışıyor,olamaz mı ?
Yapmışsıniz bir iyilik,başkasıyla selamlasinca biz aptalmiyiza gelmiş olay.
Yani sizlik bir durum yok,görüştüğü biri olabilir ancak sizden de destek alması neden yanlış olsun ki.
Ayrıca bana destek verin de demiyor kadın..
Siz el uzatmissiniz o da ucundan tutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…