- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi All is well
Hayırlı kandiller hayırlı geceler bu akam çok uzuldum paylaşmak istedim özetlemeye çalışayım atanamamis öğretmenim ailenin yardımı olmadan kendi çabamuzla evlendik ben maddi destek birkaç ay oldum çünkü kpss çalışmak için çıktım.zorda ataması olan bir bölüm ve atanamazım ıkı yİl oluyor evleneli şimdi iş bakıyorum aylar oldu iş yok şehir köyen bozma olunca yok da yok maddi sıkıntı desen aldı başını gitti ama ha gayret diyordum en gerekli ihtiyaçlarını bile erteliyorum gel gelelim ki bugun guzel bir iş teklifi geldi özel bir bankadan farklı bir şehirden eşimde istemem etmem derken İkna etmeye çalışyrum bir de ne göreyim 11 milyar kredi çekmiş babası içinmiş artık görünce anlatmak zorunda kaldı hiç şasurmadım ne hesabına karşıyım ne kitabına ama memleketinde zaten anasıdır teyzesi ydi halasıydı çektim ders çalışıp gidemedik aylarca yemediğimiz laf kalmadı zaten küçücük şehir resmen bunaldım üzerine bu darbe çok ağır geldi şimdi sadece çıkıp gitmek giderkende annesine babasına sayıp dökmek geliyor benim aklım almıyor ocakta çekilmiş kredi görmesem hiç bilmeyecektim