Aptal yerine konmuşum

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Hayırlı kandiller hayırlı geceler bu akam çok uzuldum paylaşmak istedim özetlemeye çalışayım atanamamis öğretmenim ailenin yardımı olmadan kendi çabamuzla evlendik ben maddi destek birkaç ay oldum çünkü kpss çalışmak için çıktım.zorda ataması olan bir bölüm ve atanamazım ıkı yİl oluyor evleneli şimdi iş bakıyorum aylar oldu iş yok şehir köyen bozma olunca yok da yok maddi sıkıntı desen aldı başını gitti ama ha gayret diyordum en gerekli ihtiyaçlarını bile erteliyorum gel gelelim ki bugun guzel bir iş teklifi geldi özel bir bankadan farklı bir şehirden eşimde istemem etmem derken İkna etmeye çalışyrum bir de ne göreyim 11 milyar kredi çekmiş babası içinmiş artık görünce anlatmak zorunda kaldı hiç şasurmadım ne hesabına karşıyım ne kitabına ama memleketinde zaten anasıdır teyzesi ydi halasıydı çektim ders çalışıp gidemedik aylarca yemediğimiz laf kalmadı zaten küçücük şehir resmen bunaldım üzerine bu darbe çok ağır geldi şimdi sadece çıkıp gitmek giderkende annesine babasına sayıp dökmek geliyor benim aklım almıyor ocakta çekilmiş kredi görmesem hiç bilmeyecektim

Çok şükür bi kadına felan yedirmemis sonunda öyle bir şey okuycam sandım. Yine de siz çile çekerken habersiz böyle bir şey yapması hoş değil

Kendisi ödüyor babası istemiş oda çekmiş tabiki kazancı yuksek değil üzerine düğün ve askerlik kredimiz öğrenim kredilerİ ..ben çocuk yapmayı düşünemiyorum borçlardan adam kredi çekiyor babasına birde gizliyorlar

Bilmediğim başka bişey var mı dedim yuzume bakamadı yok dedi ama var kesinlikle hoş bu da kafi ama olduğundan eminim

Kariyer olarak da bankacilik agir meslek ve ilk giriste maaslar da dusuk. Zaten bikac aya pisman olup ogretmenlik dusunmeye baslarsin. Kaldiracagini sanmiyorum. Bos yere sehir disina tasinma masrafi edebilirsiniz. Esin de bos yere duzenini bozabilir.

Illa baslayacagim diyosan sen tek git birkac ay dene ev acmadan. Ne dedigimi anlarsin zaten. Ogretmenlik en rahat meslek. Bankacilik da en zorlardan biri. Ogretmenlik secenegi olan biri bankaya dayanamaz.

Bu sene vekil ogretmenlik yapip bi yandan kpssye calis 2017de atanmaya bak bence

Anasinin babasinin suçu yok ki. Suç eşinde!
Hem imkani yokken kredi çekmiş bi de senden saklamis!?..
tabi suç eşimde ama onlar göruyurdu halımızi nasıl isterler ben anlamadım bizimki de dayanamamıŞ sanki var gibi beli basit ama yatak odamın halısı yok tavanda bir avizem yok ben para yok diye bunları alamıyorken babaya kredi çekiliyor

Kendisi ödüyor babası istemiş oda çekmiş tabiki kazancı yuksek değil üzerine düğün ve askerlik kredimiz öğrenim kredilerİ ..ben çocuk yapmayı düşünemiyorum borçlardan adam kredi çekiyor babasına birde gizliyorlar
Kendisi oduyosa cok sacma olmus sana haber vermeden yapmasi. Yine de gidip kaynanaya kayinpedere catip kendini rezil etme. Kabahat varsa kocanin. Senin muhatabin o

tabi suç eşimde ama onlar göruyurdu halımızi nasıl isterler ben anlamadım bizimki de dayanamamıŞ sanki var gibi beli basit ama yatak odamın halısı yok tavanda bir avizem yok ben para yok diye bunları alamıyorken babaya kredi çekiliyor

Iste esiniz hayir demesini bilecekti. Benim durumum olmazsa annem benden boyle bir sey istese direk hayir derim. Ikilettirmem mesela..

Kariyer olarak da bankacilik agir meslek ve ilk giriste maaslar da dusuk. Zaten bikac aya pisman olup ogretmenlik dusunmeye baslarsin. Kaldiracagini sanmiyorum. Bos yere sehir disina tasinma masrafi edebilirsiniz. Esin de bos yere duzenini bozabilir.

Illa baslayacagim diyosan sen tek git birkac ay dene ev acmadan. Ne dedigimi anlarsin zaten. Ogretmenlik en rahat meslek. Bankacilik da en zorlardan biri. Ogretmenlik secenegi olan biri bankaya dayanamaz.

Bu sene vekil ogretmenlik yapip bi yandan kpssye calis 2017de atanmaya bak bence
zaten eşimin gelme gibi bir durumu yok üni okuduğumuz şehir gideceğim yer ve eski ev arkadaşların yine çalışıp birlikte kalıyor kalmak problem olmayacak eşiminde y.lisansı bitti dili halledip kadro alsın gelsin yanıma artık bu şehir beni boğuyor bana gelince 2.bir bölüm okuyorum son seneye geçtim atamasıda benim bölüme göre halı kolay bir sene dayanır inş öğretmenlik hayalime geçerim

anladım kadarıyla eşiniz ailesine maddi destek verecek kadar hali vakti yerin de hissediyor kendisini bu durum da maddi nedenlerden dolayı çocuk yapmayı ertelemeyin lütfen

zaten eşimin gelme gibi bir durumu yok üni okuduğumuz şehir gideceğim yer ve eski ev arkadaşların yine çalışıp birlikte kalıyor kalmak problem olmayacak eşiminde y.lisansı bitti dili halledip kadro alsın gelsin yanıma artık bu şehir beni boğuyor bana gelince 2.bir bölüm okuyorum son seneye geçtim atamasıda benim bölüme göre halı kolay bir sene dayanır inş öğretmenlik hayalime geçerim
Ha o zaman mantikli gitmen. Esinin izin vermesine gerek yok bence canin istiyosa git illa ki kabullenecek. Bi sey derse SEN BIRAK RIZAMI ALMAYI HABER BILE VERMEDEN 11 BIN LIRALIK KERIZ BORCU YAPIYOSUN MILLET ICIN, BEN PARA KAZANMAK ICIN SENIN GONLUNU YAPMAK ZORUNDA HIC DEGILIM der restini cekersin nolacak

Kendisi oduyosa cok sacma olmus sana haber vermeden yapmasi. Yine de gidip kaynanaya kayinpedere catip kendini rezil etme. Kabahat varsa kocanin. Senin muhatabin o
evet doğru eşim asıl sorumlu olaydan ama doluyum sanıran 2 senedir 7 gün içinde dört kez görüştü oğluyla annesi kalkmış dun oğluna gelmiyorsun diyor eşimde 4 gundur GÖRÜŞÜYORUZ deyince olsun senin yerin burası deyip kucağını göstermez mi deli oldun bari benim yanımda etme be gelmilim gurbete bayramda bile maddiyattan ailemin yanına gitmeme kararı aldım bana da ders olsun işte

Ne için çekilmiş
keyfi mi yoksa
acil bir masraf falan mı var
eger keyfi bir kredi ise çalışıyorsanız evden desteğinizi çekin birıkim yapın
aileye kredi çeken eve de tek bakabilir bu durumda
bir de aranızda anlasmalisiniz ne kadar nereye borç var nerden gelir var bütün hesaplar şeffaf olacak diye
yoksa hep sonradan ogrenirsiniz

evet doğru eşim asıl sorumlu olaydan ama doluyum sanıran 2 senedir 7 gün içinde dört kez görüştü oğluyla annesi kalkmış dun oğluna gelmiyorsun diyor eşimde 4 gundur GÖRÜŞÜYORUZ deyince olsun senin yerin burası deyip kucağını göstermez mi deli oldun bari benim yanımda etme be gelmilim gurbete bayramda bile maddiyattan ailemin yanına gitmeme kararı aldım bana da ders olsun işte
Kadinlar kiskanctir oglunu senden kiskaniyo iste. O nispet yaptiginda senin modun dusuyosa zayif noktan oldugunu anlamis ordan vuruyodur. Boyle bi sey yaptiginda hic ilgilenme tepki verme. Umursamadigini anlarsa zamanla birakir

Her seyi de kafana takmaya calisma. Tamam kredi onemli mevzu da kucak mucak onemsiz.

Psikolojin bozulmus olabilir sehir disi iyi gelecektir git isine gucune bak bi sure sonra toplarsin

Ne için çekilmiş
keyfi mi yoksa
acil bir masraf falan mı var
eger keyfi bir kredi ise çalışıyorsanız evden desteğinizi çekin birıkim yapın
aileye kredi çeken eve de tek bakabilir bu durumda
bir de aranızda anlasmalisiniz ne kadar nereye borç var nerden gelir var bütün hesaplar şeffaf olacak diye
yoksa hep sonradan ogrenirsiniz
şöyle söyleyeyim babasının bitmeyen borçları oğlu var bekar ortak iş yapıyorlardı adamın hesabı belli değil kıtaba belli değil çocuk bıraktı babasından bağımsız çalışıyor artık.ve hayvanını 11 milyara satmış eşimde bana söyluyordu yardım ederim demiş bugun onuda kardeşinden öğreniyorum hepsini bitirmiş çocuk kızıyordu ne yaptıysa diye.. yani keriz bende se iniyordum iyi bari bişeye faydası olur borçların bir kısmına Ooo hayaller hayatlar

Kadinlar kiskanctir oglunu senden kiskaniyo iste. O nispet yaptiginda senin modun dusuyosa zayif noktan oldugunu anlamis ordan vuruyodur. Boyle bi sey yaptiginda hic ilgilenme tepki verme. Umursamadigini anlarsa zamanla birakir

Her seyi de kafana takmaya calisma. Tamam kredi onemli mevzu da kucak mucak onemsiz.

Psikolojin bozulmus olabilir sehir disi iyi gelecektir git isine gucune bak bi sure sonra toplarsin
şimdi gitme konusunda ne düşünuyorsunuz hanımlar özel sektör ama ben kendimi yeniden bulacağıma inanıyrum sadece konu maddİ de değil bu şehirde her kafadan bir ses çıktı bende belki profesyonel olamadım idare edemedim ama ben eski ben değilim güçlüyüm kardwm lerim arkadaşlarım hep benden güç alırDı hayata karşı duruşum vardı şimdi hiç oldum sanki hergün eriyip tükeniyorum yeni bir düzen diyeceğim sanırım

Back
X