- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Annem en son "affetsen mi müge" dedi bana.
Anneniz evliliğinizdeki mutsuzluktan haberdar mı? Yani en azından bizim kadar biliyor mu sorunları?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem en son "affetsen mi müge" dedi bana.
haklısın zoruna gider ben nişan attığımda ailem benimle bir süre konuşmadı çok zoruma gitti ama onların fikirleriyle, düşünceleriyle bizi anlamalarını beklemeyelim.Ben affedeceğim demiyorum ki kızlar, yanlış anladınız.
Ben affedemem boşanacağım.
Sadece onun ve ailemin bile bu kadar acımasız oluşu çok yıprattı beni.
Annemin her şeyden haberi var fakat gelip iki gün kapımızda yatıp af dileyince
müge affetsen mi acaba diye bana sorması bile zoruma gitti
Yazik biz burdan cektigin aciyi uzuntunu hissettikte annenin gozunun onunde oldugun halde halinden anlamadi desene bi de herseyi ayrintisiyla bildigi halde bunu diyosa gercekten yazikBen affedeceğim demiyorum ki kızlar, yanlış anladınız.
Ben affedeceğim demiyorum ki kızlar, yanlış anladınız.
Yazik biz burdan cektigin aciyi uzuntunu hissettikte annenin gozunun onunde oldugun halde halinden anlamadi desene bi de herseyi ayrintisiyla bildigi halde bunu diyosa gercekten yazik
sen başkasıyla olsaydın o seni affeder miydi acaba? öyle kolay mı ya?
Annenizin dediği benim bile zoruma gitti haklısınız yani. Evde affetme diyen biri yok mu? Mesela babanız. Annenizle o muhatap olsun. Ya da siz kesin bir dille anne bitti bu iş deseniz, babam seni aldatsa için alır mı diye empati yapmasını sağlasanız ya da dediklerine toptan kulak mı tıkasanız.
hem ailene hem ona sor. tepkilerini görünce adil olmalarını iste. resmen ikiyüzlülük.Nolcak, o erkek, elinin kiri, ben yapsam bir sürü şey olurdum. Erkek yapınca daha affedilesi kadın yapınca ölüm.
İnanamıyorum böyle ailem varmış.
Babam susmayı tercih ediyor, zaten böyle konularda susar hep. Annem illa ki affet demiyor ama böyle bir şey demiş olması bile yetti. Tek destekçim kardeşim ve teyzem oldu. Şükür ki onlar var.
Ben bitti dedim tabi. oluru yok zaten.
sen ne tatlı bi kızsın maşallah:)Müge ablacım simdi annen senin yeniden hayata baslamandan, bosanmis bir kadin olmandan, daha cok yipranmandan korktugu için oyle bi ihtimali sormustur. Ama seni kendinden emin görünce en büyük destekcin olur emin ol :)
konulara yorumların dikkatimi çekti de hep iyi niyetli hep güzel maşallah yalnız daha yazmayalım arkadaşımızın konusu sabote olmasınAy ne dedim ki ben![]()