Aptal

eger affetmesseniz burada bitecek zor bir süreci atlatıp sağlam bir sebeple boşandıgınız için pişman olmayacaksınız ve temiz olacak ama eger affederseniz,
asla unutmayacaksınız eskisi gibi aptal durumuna bir daha düşmemek için her sefrinde gözünüz üzerinde olacak,
siz böyle yaptıkça o birşey yapmasa da bunalacak
her kavgada basına kakacaksınız
her sarıldıgında aklınızda türlü sahneler gelecek
bir kadının kulagına yuataktayken onu nasıl sevdiğini arzuladığını söylediğini defalarca kez düşüneceksiniz.
sizi sevseydi aldatmazdı dokunamazdı bir baskasına bu düşünce sizi bitirecek huysuz depresif sözleri gittikçe agırlaşan saygısız biri olacaksınız
çünkü affettiniz bundan sonrası sizin hatanız olacak o şansı verdiğiniz için pişman olacaksınız.
gün gelecek bu hallerinize dayanamayan adam sizi terkedecek sizde sunu düşünürken bulacaksınız kendinizi
nerde hata yaptım
o beni aldattı o şans istedi
aldatma affedilecek birsey degildir. maddi özgürlüğü kendine saygısı olan bir kadın bununla yaşamak zorunda kalmamalı çünkü inanın bana sevseydi yapmazdı. o an size ne yalan söyledide oradaydı acaba? belki telefonla aradınız acmadı çaldı caldı kapandı ne dersiniz vicdanı sevgisi o an iş basındaydı sanırım.
gerceklerden kaçmayın ve hicbir zaman aldatılmayı mesrulastırmayın hakkınızda hayırlısı

Boşanmayı istemiyormuş da bilmem ne. Gerizekalı. Sanki güllük gülistanlık bir hayat verdi sana da sen kıymet bilmedin.

Korkma mügecim, bana inan tahmin ettiğinden de kısa sürede geçecek zaten uzun süredir mutsuzdun. Öyle yana yakıla yasını tutmayacaksın emin ol çünkü kötü hatıraların sayısı çok.

Annen de seni kendinden emin görünce demez zaten bir daha öyle şeyler. Söyle annene de bana barış falan demeyin sakın diye.

Boşanmayı istemiyormuş da bilmem ne. Gerizekalı. Sanki güllük gülistanlık bir hayat verdi sana da sen kıymet bilmedin.

Korkma mügecim, bana inan tahmin ettiğinden de kısa sürede geçecek zaten uzun süredir mutsuzdun. Öyle yana yakıla yasını tutmayacaksın emin ol çünkü kötü hatıraların sayısı çok.

Annen de seni kendinden emin görünce demez zaten bir daha öyle şeyler. Söyle annene de bana barış falan demeyin sakın diye.

Evden kaçtım teyzeme geldim zaten. Annem istediğini düşünsün, ben boynuzu yemişim ya. Var mı ötesi? Peşimden geldi iki gün yalvardı bizimkilere özürler bilmemneler. Ben yüzünü görmek istemedim, kovdum. Pişkinlik, rezillik. Annem kalkmış bide affetsen miki diyor. Sorması bile acı.
İstemiyorum boşanmak, hata yaptım, döv kız söv ama boşanmam diyor. O kadar acımasız o kadar bencil ki. Ben asla bu kadar bencil oldugunu anlamamışım. Çok aptalım çok. Ben hakkettim sanırım bunları.

eger affetmesseniz burada bitecek zor bir süreci atlatıp sağlam bir sebeple boşandıgınız için pişman olmayacaksınız ve temiz olacak ama eger affederseniz,
asla unutmayacaksınız eskisi gibi aptal durumuna bir daha düşmemek için her sefrinde gözünüz üzerinde olacak,
siz böyle yaptıkça o birşey yapmasa da bunalacak
her kavgada basına kakacaksınız
her sarıldıgında aklınızda türlü sahneler gelecek
bir kadının kulagına yuataktayken onu nasıl sevdiğini arzuladığını söylediğini defalarca kez düşüneceksiniz.
sizi sevseydi aldatmazdı dokunamazdı bir baskasına bu düşünce sizi bitirecek huysuz depresif sözleri gittikçe agırlaşan saygısız biri olacaksınız
çünkü affettiniz bundan sonrası sizin hatanız olacak o şansı verdiğiniz için pişman olacaksınız.
gün gelecek bu hallerinize dayanamayan adam sizi terkedecek sizde sunu düşünürken bulacaksınız kendinizi
nerde hata yaptım
o beni aldattı o şans istedi
aldatma affedilecek birsey degildir. maddi özgürlüğü kendine saygısı olan bir kadın bununla yaşamak zorunda kalmamalı çünkü inanın bana sevseydi yapmazdı. o an size ne yalan söyledide oradaydı acaba? belki telefonla aradınız acmadı çaldı caldı kapandı ne dersiniz vicdanı sevgisi o an iş basındaydı sanırım.
gerceklerden kaçmayın ve hicbir zaman aldatılmayı mesrulastırmayın hakkınızda hayırlısı

Ben affedeceğim demiyorum ama bu yazdıklarınız o kadar üzücü ve kırıcı ki.
Burda kocasını affetmiş bir sürü kadın var.
Kimse böyle bir şeyi yaşamayı haketmiyor affetmeyi kabul etmiyor ama bazıları maddiyattan çevre baskısından çocuk konularından dolayı evli kalmak zorunda kalıyor.
Kimse aldatılmayı meşrulaştıramaz, kimse. Benim gibi açık görüşlü destekçi ailesi olacağını düşünen biri bile böyle bir durumla karşı karşıya geliyorsa, ailesi cahil, saçma adetlere boğulmuş kadınlar nasıl başetsin bunla?
Bu yazdıklarınız doğru olabilir ama acımasız.
sadece acımasız.

Yani. Ki ben çok güveniyordum onlara. Burda bile destekçim olurlar diyip durdum.
Destekçin olurlar ama şu an senin kararlılığını sınıyorlar bence. Yapıyor bunu anne babalar, sonra pişman olursa diye düşünüyorlar belki, eskiler neticede. Ama sen kararlılıkla, kendinden emin bir şekilde "Geri dönüşü yok, bir daha lütfen bana bunu sorma anne, asla" de birkaç defa, anneciğin de susacak kısa süre içinde, hiç merak etme.
Şimdi regl hassasiyeti de vardır üzerinde. Kendini şu günlerde biraz şımartmaya bak. Bunaldıkça gir duşunu al, çık yürü, dondurmaydı çikolataydı hiç esirgeme şu birkaç gün kendinden, papatya çayı iç sık sık, en azından reglnin çalkantılı ruh haline iyi gelir, sadece normal sıkıntın kalır baş edilecek. 3-5 güne şu özel günün geçince daha iyi hissedeceksin gerçekten mügehatun, hiç merak etme. Sonrasında da boşanmak için gerçek bir adım atana kadar sabırsızlanırsın, ancak bu iş bitince rahatlar kafan, ama o zamana kadar da en kötü dönemi atlatmış olursun inan.
İş konusunu ben de şiddetle tavsiye ediyorum. Sıkıntılı zamanlarda en iyi ilaç yeni başlangıçlar yapmak, çalışmak, kafa meşguliyeti bence.
Sen umudunu hiç yitirme, her şey geçecek..

aynen acımasızdı. onun için yazdım zaten. istisnai durumları hep yazdım ve ben hep dedim ki aldatılmak yüzleşmesi en zor gercek, kocana lafın gecmeyecekse, dönecek biryerin yoksa asla ama asla boşanmayacaksan arastırma görme bilme yüzgöz olma... hayatta hersey insanlar için. ama senin durumun baska sen eger dönersen sevdigin için döneceksin baska bir mecburiyetin arkasına sığınacagın bir cocugun yok. bunları yazdım ki o su an sana kötü herseyi unutturan beynin -kalbin gercekleri görmezden gelip, hep en güzel anıları saklayan yüregin bir es versin. çünkü gercekten bu çok zor bir süreç çevre faktörü, yaşanmışlıklar hep kafanı kurcalayacak ne kadar güçlü olsanda sen bir kadınsın. doğuştan duygusalsın. tabiki bazen kalbin bir çıkış yolu arayacak ve sana bu olanları masumlaştıracak. belki de affedeceksin ama kendini en iyi sen tanırsın. karar verecek olanda sensin inan bana bu sorular bu düşünceler hücum ediyor affedince... su an bile bunları bu kadar düşündüğünü sanmıyorum. ama bu seçimi yapınca ciddi ciddi zor oluyor. her kadın kendnce en doğrusunu bilir. ben sadece birinci agızdan örnek verdim. aslında hepimiz aynı seyi yapmıyor muyuz buraya yazarken?. işte herkes yasadıgı kadar biliyor... bildigim kadar konustum umarım heysey gönlünce olur.

Tatlim ya annen de saskinlik ve uzuntu karisimi bi halde suan, ondan da normal tepkiler bekleme. Evladi aci cekiyor kolay mi anne icin? Anlat, agla, yapamam baris deme sadece saril bana de... Bak seni sarmalayip o herife nasil cikariyor pencelerini.
Kolay zamanlar gecirmiyorsun evet ama unutman daha kolay olacak cunku adamla yasanmisligin bile yoktu cok fazla, evliykenki yalnizligin unutma surecinde avantajin olacak.

Destekçin olurlar ama şu an senin kararlılığını sınıyorlar bence. Yapıyor bunu anne babalar, sonra pişman olursa diye düşünüyorlar belki, eskiler neticede. Ama sen kararlılıkla, kendinden emin bir şekilde "Geri dönüşü yok, bir daha lütfen bana bunu sorma anne, asla" de birkaç defa, anneciğin de susacak kısa süre içinde, hiç merak etme.
Şimdi regl hassasiyeti de vardır üzerinde. Kendini şu günlerde biraz şımartmaya bak. Bunaldıkça gir duşunu al, çık yürü, dondurmaydı çikolataydı hiç esirgeme şu birkaç gün kendinden, papatya çayı iç sık sık, en azından reglnin çalkantılı ruh haline iyi gelir, sadece normal sıkıntın kalır baş edilecek. 3-5 güne şu özel günün geçince daha iyi hissedeceksin gerçekten mügehatun, hiç merak etme. Sonrasında da boşanmak için gerçek bir adım atana kadar sabırsızlanırsın, ancak bu iş bitince rahatlar kafan, ama o zamana kadar da en kötü dönemi atlatmış olursun inan.
İş konusunu ben de şiddetle tavsiye ediyorum. Sıkıntılı zamanlarda en iyi ilaç yeni başlangıçlar yapmak, çalışmak, kafa meşguliyeti bence.

Teyzeme kaçtım, kendimi şımartmayı beceremiyorum, Allahtan onlar sağolsunlar benimle uğraşıyorlar :)
Davayı açtıktan sonra nerede yaşayacağımı kesinleştirip iş öyle bakacağım. Çalışmaktan başka çarem yok zaten.
Bu süreçte kim dost kim düşman anlayacağım sanırım. En zoruda bu olacak

aynen acımasızdı. onun için yazdım zaten. istisnai durumları hep yazdım ve ben hep dedim ki aldatılmak yüzleşmesi en zor gercek, kocana lafın gecmeyecekse, dönecek biryerin yoksa asla ama asla boşanmayacaksan arastırma görme bilme yüzgöz olma... hayatta hersey insanlar için. ama senin durumun baska sen eger dönersen sevdigin için döneceksin baska bir mecburiyetin arkasına sığınacagın bir cocugun yok. bunları yazdım ki o su an sana kötü herseyi unutturan beynin -kalbin gercekleri görmezden gelip, hep en güzel anıları saklayan yüregin bir es versin. çünkü gercekten bu çok zor bir süreç çevre faktörü, yaşanmışlıklar hep kafanı kurcalayacak ne kadar güçlü olsanda sen bir kadınsın. doğuştan duygusalsın. tabiki bazen kalbin bir çıkış yolu arayacak ve sana bu olanları masumlaştıracak. belki de affedeceksin ama kendini en iyi sen tanırsın. karar verecek olanda sensin inan bana bu sorular bu düşünceler hücum ediyor affedince... su an bile bunları bu kadar düşündüğünü sanmıyorum. ama bu seçimi yapınca ciddi ciddi zor oluyor. her kadın kendnce en doğrusunu bilir. ben sadece birinci agızdan örnek verdim. aslında hepimiz aynı seyi yapmıyor muyuz buraya yazarken?. işte herkes yasadıgı kadar biliyor... bildigim kadar konustum umarım heysey gönlünce olur.

Haklısın, kusura bakma saçmalıyorum işte boşver beni

Tatlim ya annen de saskinlik ve uzuntu karisimi bi halde suan, ondan da normal tepkiler bekleme. Evladi aci cekiyor kolay mi anne icin? Anlat, agla, yapamam baris deme sadece saril bana de... Bak seni sarmalayip o herife nasil cikariyor pencelerini.
Kolay zamanlar gecirmiyorsun evet ama unutman daha kolay olacak cunku adamla yasanmisligin bile yoktu cok fazla, evliykenki yalnizligin unutma surecinde avantajin olacak.

Benim yedi yılım.. Yaşanmışlık çoktu ama bunlar hiç bir şey değiştirmez, böyle şeyler yaşamama engel de değilmiş.
Annem damadını çok severdi, aşıktı diebilirim. Gerçekten kardeşimden ayırtetmezdi, o yüzden onun içinde zor ve kabullenemiyor farkındayım ama benim halimi gördü. Yine de insan böyle bir şey demeye çekinir.
Boşanma süreci nasıl olcak çok merak ediyorum. Korkuyorum. Umarım bu boşanmam muhabbetini uzatmaz daha fazla

Teyzeme kaçtım, kendimi şımartmayı beceremiyorum, Allahtan onlar sağolsunlar benimle uğraşıyorlar :)
Davayı açtıktan sonra nerede yaşayacağımı kesinleştirip iş öyle bakacağım. Çalışmaktan başka çarem yok zaten.
Bu süreçte kim dost kim düşman anlayacağım sanırım. En zoruda bu olacak
İyi yapmışsın teyzene kaçmakla, annen de biraz düşünür bunları. Ama döndüğünde de ona kararını kesin bir dille bildirmekten çekinme derim, açık açık desteğini istemen lazım annenin. Bazen kendileri anlayamıyor ne yazık ki.
Ayrıca umarım bu süreçte biraz kendini şımartmayı öğrenebilirsin, o çok iyi geliyor insana, inan.
İnşallah iş güç durumları da zamanı gelince gönlüne göre olur ;)

İyi yapmışsın teyzene kaçmakla, annen de biraz düşünür bunları. Ama döndüğünde de ona kararını kesin bir dille bildirmekten çekinme derim, açık açık desteğini istemen lazım annenin. Bazen kendileri anlayamıyor ne yazık ki.
Ayrıca umarım bu süreçte biraz kendini şımartmayı öğrenebilirsin, o çok iyi geliyor insana, inan.
İnşallah iş güç durumları da zamanı gelince gönlüne göre olur :KK66:

Çok tşk ederim. İnşallah :(

Katılıyorum, annen kararlılığını tartıyor da olabilir.

mugehatun mugehatun bahsetmiştim ben de yakın zamanda boşandım. Evi terkedip ailemin yanına döndüğümde biliyordum ki ailem uzun süredir benim sıkıntımı hissediyor ve bu işi bitirmemi aslında için için istiyorlardı (sözle hiç söylemediler evliliğime müdahale etmediler hatta eski eşime karşı hep iyi ve yapıcı davrandılar). Buna rağmen anne babamın yanına döndüğümde öfkeli olmalarına rağmen eşim ve ailesi hakkında tek kötü laf etmediler, belki yeniden yüzyüze bakarız diye. Bir iki hafta benim halimi tavrımı gözlemlediler, kararlı olduğumu gördüklerinde hayırlısı bakalım demeyi bırakıp sapasağlam arkamda durdular. Tabi bu arada öfkelerini de döktüler ortaya :)

Allah onlardan razı olsun. Senin ailen de muhtemelen bu durumdadır şu an. Sanmıyorum ki mutsuz evliliğine devam etmelerini istesinler.

Katılıyorum, annen kararlılığını tartıyor da olabilir.

mugehatun mugehatun bahsetmiştim ben de yakın zamanda boşandım. Evi terkedip ailemin yanına döndüğümde biliyordum ki ailem uzun süredir benim sıkıntımı hissediyor ve bu işi bitirmemi aslında için için istiyorlardı (sözle hiç söylemediler evliliğime müdahale etmediler hatta eski eşime karşı hep iyi ve yapıcı davrandılar). Buna rağmen anne babamın yanına döndüğümde öfkeli olmalarına rağmen eşim ve ailesi hakkında tek kötü laf etmediler, belki yeniden yüzyüze bakarız diye. Bir iki hafta benim halimi tavrımı gözlemlediler, kararlı olduğumu gördüklerinde hayırlısı bakalım demeyi bırakıp sapasağlam arkamda durdular. Tabi bu arada öfkelerini de döktüler ortaya :)

Allah onlardan razı olsun. Senin ailen de muhtemelen bu durumdadır şu an. Sanmıyorum ki mutsuz evliliğine devam etmelerini istesinler.

Biliyorum canım, bahsetmiştin. Aile çok önemliymiş, iyice anladım.
Haklısın, belki beni aradı annem ama ben zaten çok üzgün öfkeli kırgın dağılmış durumda döndüm. Barışacak halimin olmadığı ortaydı. Biraz kendi keyfi için sordu. O yüzden sinir oluyorum.
İstemeseler de boşanacağım, bu iş bitti. İlla ki bir gün kağıt üzerinde de bitecek.
Tşk ederim. :KK200:

Ben affedeceğim demiyorum ki kızlar, yanlış anladınız.
Ben affedemem boşanacağım.
Sadece onun ve ailemin bile bu kadar acımasız oluşu çok yıprattı beni.
Annemin her şeyden haberi var fakat gelip iki gün kapımızda yatıp af dileyince
müge affetsen mi acaba diye bana sorması bile zoruma gitti

Boşanmak annelere çok ağır geliyor canım.

Hele yakınında, evladında ilk kez görüyorsa.

Benim ablam da aynı sebepten boşandı.
Başka sorunları da olmasına rağmen annem sil at, koy tekmeyi diyemedi.

Hatta gözünün içine baktı. Yalvarsın, aldatmadım mesajda kaldı gibi yalanlarla ikna etsin istedi..

Bizim yüzsüz onu da yapmadı. Hem suçlu hem güçlü, boşanmaya hevesli olunca içi kan ağlaya ağlaya evladının
yuvasının yıkılmasına razı oldu. Ablamın eşyaları geri gelince ki ağlamasını hiç unutmuyorum :(

Ama sonra dava açıldı.
Bizim it kapılarımızda yatmaya başladı, affet dön, barışalım diye.

Annem zamanla alıştı, normalleşti bir şeyler gözünde.
Eskisi kadar acımadı canı. Her gün ağlarken, haftada bir oldu sonra ayda bir.
Şimdi üç ayda bir aklına bir şey gelir de ona ağlar.

Evlada bir zor anneye bin zor her şey.

Onu da anlamanı istiyorum.

Başlangıçta bu çirkinliği yutmak, boşanmaktan kolay gelebiliyor.
Ona zaman tanı.

Sen de kendini çok üzmemeye çalış.

İyi bak kendine..
Mutluluklar dilerim.

Mügüşçüm telaşlardayım bugün bin tane iş yaptık. Aklımdasın hep <3 Geçecek canım, bunlar ilk ve en zor zamanlar. Az sabır ilerisi aydınlık. Seni seviyorum.

Muğişim sen ne yap biliyo musun at kendini dışarı alışveriş yap kuaföre git yeni bişeyler dene en olmadı müzik dinle dağıt kafanı sen dertlerinle başbaşa kalmamaya çalış

Hep diyorum,demeye de devam edeceğim...
Öyle bir unutuluyor ki izi bile kalmıyor...:KK19:
Gerçi bu KK'da gördüklerime göre bu kişinin kendisine bağlı biraz.
Zor bir dönemdesin biliyorum,bunu önce sen kendin de kabul et.
Biran önce davanı aç,şu adamdan da soyadından da kütüğünden de kurtul. (Ben kütüğe çok takıktım da:KK70:)
Sonra mutlaka uzman yardımı al.
İlaç ise ilaç,şurup ise şurup.
Terapiyse terapi.:temizlik:
Doktor ne önerirse artık.
Terapi seanslarında artık iş aramaya bak. İyi kötü deme lütfen bir işe gir.
En önemlisi her bunaldığında banyoya gir.
Ağla,bağır,ağla.
En son abdest al ve duaya sarıl.:KK37:
Unutma Rabbim hiç bir kuluna taşıyamacağı yükü vermez.:KK36:
Ne kadar dua edersen o kadar rahatlarsın.
Yolun açık ve aydınlık olsun inşallah.:KK52:
Kütük olayina ben de takiktim Laale :KK53:
Cok iyi anliyorum yani.. Nefretle dolunca şahsa ve ailesine, ne soyadini istiyorsun ne memleketini ne de bi izini..

Canım başına gelen şey bence bi kadının başına gelecek en kötü şey.hiç bi insan aldatılmayı hak etmez.ben düşüncesine bile dayanamıyorum.İnsanın canı nasıl yanar.allah yardımcın olsun.çocuğun varmı canım.bide nasıl anladın.belki geçmiş konularda yazmışsındır görmedim ben kusura bakma olurmu.

Back
X