Tamamen bir başka mantıktan gidiyorum.
Diş için yapılan uygulamalarda normalde emzirmede bir sakınca olup olmadığına dair net veri yok ama mümkünse sagip öyle verin diyorlar. 5-6 saatten sonra seviye azalıyormus.
Yine kullanılan ilaca bağlı olarak değişiyordur.
Biraz arastirdim. Okudugum yerde de aynisi yaziyordu. Yinede en basta doktora belirtmekte yarar var.
Konuyla ilgisi yok ama merak ettıgınden soruyorum. Bende doğumdan sonra taktirmayi düşünüyorum da adet olmadan spiral takiliyo dimi? Benim kendi doktorum olur sakıncası yok demisti ama devlet hastanesindeki doktor adet olman lazım demişti.
Anladım. Benim ikinci gebeliğim ilkinde 9 ay geçtikten sonra adet olmuştum bunda da öyle olur diye düşünüyorum. Onun için 40 im çıksın taktirmayi dusunjyorum hemen. Çok teşekkür ederim cevp için :)Adet olma şartı gebe olmayan kadinlarda araniyor, gebeliğin olmadigi kesinlessin diye. Ancak doğumdan sonra adet olmazsiniz zaten guzel emzirirseniz. Ya dogumdan hemen sonra ya da 6-8 hafta sonra takılıyor.
Sezeryan olur ise uc aybekliyorlar sanirimAnladım. Benim ikinci gebeliğim ilkinde 9 ay geçtikten sonra adet olmuştum bunda da öyle olur diye düşünüyorum. Onun için 40 im çıksın taktirmayi dusunjyorum hemen. Çok teşekkür ederim cevp için :)
Anladım cnmSezeryan olur ise uc aybekliyorlar sanirim
Bide iliski olmamasi lazim
İlk gebeligimde gitmistim taktirmak için
İliski olduysa adetini beklememiz lazim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?