Aptalligima Doymayayim

genel anestezi ile doğum yaptım ve hiç süt sağıp atmadık. hemen emzirdim sakınca olsa o zaman emzirme derlerdi. sonrasında kızım 2.5 yaşında iken boş kese nedeniyle yine 5 dk lık bir genel anestezi aldım kadın doğumcu emzirme sağ at dedi. e ben doğumda bile daha uzun süre baygın kaldım onda neden emzirdim dedim doktor cevap bile veremedi. yani rahat olun hiçbirşey olmaz. kanıtlanmış birşey yok. sorun olcak olsa neredeyse kadınların %50 den fazlası sezaryen ile doğum yapıyor.

Takan kisi yeni dogum yaptigini bilmiyor muydu? Lokal anesteziden korkulacak bir sey oldugunu dusunmuyorum. Kac saat sonra emzirdin tam olarak?

Takan kisi yeni dogum yaptigini bilmiyor muydu? Lokal anesteziden korkulacak bir sey oldugunu dusunmuyorum. Kac saat sonra emzirdin tam olarak?
Dogumumu yaptiran dr
Kirk cikinca kontrole cagirmisti
İslem sonrasi ilac verirken emziriyorum dedim o zaman baska ilac yazdi
O zaman akil edememsinden dolayi
Lokal anestezi yaptigi zaman uyarmamasini, bastan savma is yapmasina bagliyrm
Sinir oldum
İki saat sonra emzirdim

2 saatte sute gecen miktar cok azalmistir merak etme. Hangi ilaci kullandigini bilemedigim icin su an net bir sey soyleyemiyorum.
Bebiste uyku hali emmeme farkli bir durum yoksa korkma ama doktora gittiginde bu durumu belirt mutlaka.

2 saatte sute gecen miktar cok azalmistir merak etme. Hangi ilaci kullandigini bilemedigim icin su an net bir sey soyleyemiyorum.
Bebiste uyku hali emmeme farkli bir durum yoksa korkma ama doktora gittiginde bu durumu belirt mutlaka.
Cok tesekkur eddrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…