aptallık bende tabii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyarıyorum deme diyorum hala dalga geçer tarzda konusuyo sonra çıldırdım tabi bende .

Bin kere söyledim tamam yapicam diyo bir gün iyi sonrası yok ...
Üzüldüm gerçekten ama acaba konuşma şeklin mi etkili değildi. Bence erkekler sorumluluk altında hissetmedikleri için bu şekilde davranıyorlar. Taşın altında eli olması gerekir. Bence aynı evdeyiz ikimiz de sorumluk sahibi insanlarız kimse kimsenin hizmetçisi değil sonuçta bak seni seviyorum ama bu sekilde olunca kendi kabuguma cekiliyorum mutsuz olunca seni de mutlu edemem mutlu olamıyoruz sadece en azından yanımda olmanı bekliyorum seklinde konussanız faydası olur. Bana yardımcı ol şeklinde kavga etmek kalıcı değil gecici çözüm anlamasını sağlamalısınız bence

Söylüyorum o anda tamam haklısın ertesi gün yapılıyor sonra gene aynı . Yap demesem asla . 2 senedir bu böyle

Siz içinizde biriktirmiş , kafanızda kurup adama saldırmışsınız. Aslında olayın özeti bu. Lütfen sakince plan yapın, adam da yapsın. Yapmazsa da siz de yapmayın. Pislik içinde oturun bir süre. Bir sıkıntınız olduğunda hemen bunu söylemeniz lazım. Söylenme tarzında değil. Bu gün işler bunlar. Bunları yapacaksın. Bundan sonra yapmazsan ben de yapmam. Çocuk olayına girmişsiniz. Bir an önce bunu halledin. On kere sakin sakin söyleneceksiniz. Kısacası sakince beynini yiyeceksiniz, çocuk alıştırır gibi.

İş bölümü yapın sen bütün işleri o yapsın istiyorsun
Ve adama vurmuşsun sırf iş yapmıyo diye sinirinden eşin haklı

Yemek çok büyük problem benim için . Adını koymak ayrı sıkıntı,yapmak ayrı sıkıntı. O ben ekmek peynir yesem de olur diyo ama ben hamileyim o çocuğu beslemem lazım. Bende yemiyorum hadi bakalım deyip geçemem .
Yoksa temizlik çamaşır olmayiversin

Söylüyorum o anda tamam haklısın ertesi gün yapılıyor sonra gene aynı . Yap demesem asla . 2 senedir bu böyle
Bence tepkinize siz de pişmansınız şuan.Şöyle deneyin belli görevler verin meseka bundan sonra makineyi sen boşalt sonra süpürgeyi o açson sen vileda yap vs bence orta yolu bulabilirsiniz

İş bölümü yapın sen bütün işleri o yapsın istiyorsun
Ve adama vurmuşsun sırf iş yapmıyo diye sinirinden eşin haklı
Hayır ben o yapsın istemiyorum . Ben nasıl toz olan yerleri dağınık yerleri görüyorsam o da görsün biraz evimizle ilgilensin istiyorum .

Yaptıgını takdır ediyomusun eşinin.sürekli dayatma oldumu itici olur ve yapcagı varsada yapmaz. Benım eşim 4 sene bişeye elini sürmedi.bende öğretmenim özelde ve ctesi yarım gun çalısjyorum . Ev işi ,ütü,çamaşır hersey bendeydi. Ne zaman ikiz bebeklet oldu ve görüyo nasıl perte vıkıyorum kendısı yapıyor ama bende hep yemek yaptıysa eline sağlık çok güzel olmus,çocukları uyutunca tesekkurler. Ben uyutursam cocukları çayı koyar oturur muhabbet ederiz. Yani çözüm sizinki değil.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır bu sözü unutma meslektaşım

Benim eşim enseye vurulmasından ozellikle nefret ediyor . Adam söyleyince de olsa yapıyor yardım ediyormuş bırakın takılsın şaka ile size zaten hapsolduk evlere eşi ile sakalsmayacakta pencereye çıkıp karşı komşu ile mi sakalasacan. Resmen şiddet uygulamışsınız haklı bir tarafınızı göremedim

Bence tepkinize siz de pişmansınız şuan.Şöyle deneyin belli görevler verin meseka bundan sonra makineyi sen boşalt sonra süpürgeyi o açson sen vileda yap vs bence orta yolu bulabilirsiniz
Aslında öyleydi. Temizliği bugün yarın diye erteliyo . Yemek mevzuusu da işine gelmeyince yemiyorum deyip geciyo . Ben napayım karnımdaki napsın

Hayır ben o yapsın istemiyorum . Ben nasıl toz olan yerleri dağınık yerleri görüyorsam o da görsün biraz evimizle ilgilensin istiyorum .
Evet ama erkekler bizim gibi değil malesef yıllarca temizlenmese kalkıyım temizleyim demez
Sen iş bölümü yap şunları sen bunlarıda ben yapacam de

Aslında öyleydi. Temizliği bugün yarın diye erteliyo . Yemek mevzuusu da işine gelmeyince yemiyorum deyip geciyo . Ben napayım karnımdaki napsın
Şey diyin mesela senin elinden yemek istiyorum vs mesela annemle babam öyleler annem şey der bugün mutfak sırası sende hadi der pohpohlar babamda heveslenir yapar balık gibi kolay bir şey olsa da. Erkekler biraz basit düşünüyo gibi geliyor bana inat ettirirseniz daha cok inat eder teşvik edici davranabilirsiniz. Bir de tembel mi eşiniz

Evet ama erkekler bizim gibi değil malesef yıllarca temizlenmese kalkıyım temizleyim demez
Sen iş bölümü yap şunları sen bunlarıda ben yapacam de
Bekar evindeyken iyi kötü yemek de yapıyordu . Ya bir günden bir güne görmedim bir yemek yapıp da önüme koyduğunu arada kahvaltı hazırlar o kadar o da geceden konuştuysak.
Şimdi tartistigimizda yada bir sorun olduğunda yemiyorum deyip çekiliyor kenara. Ben kime kusucem

Yemeği basit yapabilirsiniz. Pirinç pilavı vs ile çocuk beslenmez. Her gün salata, ton balığı, mememen , haşlanmış yumurta vs gibi basit ve besleyici şeyler yeterli olur. Virüs bitince temizlik elemanı alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…