- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Uyarıyorum deme diyorum hala dalga geçer tarzda konusuyo sonra çıldırdım tabi bende .Evet bence bunalmışsınız , sinirleriniz bozulmuş . Ama bence sinirinizi ondan çıkarmayın bu sadece sizden soğumasını sağlar . Kullandığı kelime ne bilmiyorum ama vurmadan söylemesini engellemenin yolları var mutlaka :)
Üzüldüm gerçekten ama acaba konuşma şeklin mi etkili değildi. Bence erkekler sorumluluk altında hissetmedikleri için bu şekilde davranıyorlar. Taşın altında eli olması gerekir. Bence aynı evdeyiz ikimiz de sorumluk sahibi insanlarız kimse kimsenin hizmetçisi değil sonuçta bak seni seviyorum ama bu sekilde olunca kendi kabuguma cekiliyorum mutsuz olunca seni de mutlu edemem mutlu olamıyoruz sadece en azından yanımda olmanı bekliyorum seklinde konussanız faydası olur. Bana yardımcı ol şeklinde kavga etmek kalıcı değil gecici çözüm anlamasını sağlamalısınız benceBin kere söyledim tamam yapicam diyo bir gün iyi sonrası yok ...
Doğru . O vursa bu halde yere yapışırım zaten cüsseli bir de2 gün sonra onun da tahammulunun bittigi yerde o da patlatir sana 2 tane, genel durumunuz buna döner görürsün, sabrim kalmadi diyen ucan tekmeyle dalsin o zaman
Söylüyorum o anda tamam haklısın ertesi gün yapılıyor sonra gene aynı . Yap demesem asla . 2 senedir bu böyleÜzüldüm gerçekten ama acaba konuşma şeklin mi etkili değildi. Bence erkekler sorumluluk altında hissetmedikleri için bu şekilde davranıyorlar. Taşın altında eli olması gerekir. Bence aynı evdeyiz ikimiz de sorumluk sahibi insanlarız kimse kimsenin hizmetçisi değil sonuçta bak seni seviyorum ama bu sekilde olunca kendi kabuguma cekiliyorum mutsuz olunca seni de mutlu edemem mutlu olamıyoruz sadece en azından yanımda olmanı bekliyorum seklinde konussanız faydası olur. Bana yardımcı ol şeklinde kavga etmek kalıcı değil gecici çözüm anlamasını sağlamalısınız bence
Daha bugün öğlen söyledim yardımcı ol bak bana geliyorlar diye yapmadıkça iyice sinirlerim tepeme çıktı .
İş bölümü yapın sen bütün işleri o yapsın istiyorsunMerhabalar . O kadar sinirli ve kırgınım ki hemen konuya giriyorum. Ben mart ayına kadar özel okulda öğretmenlik yapıyordum o zaman evde iş bölümü vardi . Koronadan dolayı bende eşimde evdeyiz haliyle . Eşim evden çalışıyor gunde 7 8 saatlik mesai harcıyor ama geri kalan zamanlar onun . Bende kpss ye hazırlanıyorum. Bütün gün dört duvar arasında ders çalışıyorum molalarımda yemek yapıyorum çamaşır bulaşık işte standart ev işleri . Kalk yap demesem asla eşim kalkıp bak burası da şöyleymiş demez . Bende her seferinde kalk o işi yap kalk bu işi yap demekten biktim usandım . Gelip bir şey yapsa gözü kapıda bitse de gitsem . Bende ona buyuracagima kendim yaparım dedim. 1 aydır neredeyse hiç agzimi açıp doğru dürüst yardım istemedim. Bi bugün commidem bulandı kustum diye yardım istedim.
Neyse gece film izledik falan yapıcaz artık nevresimleri yikamis kurutmustum onları seriyordu . Bi taraftan da bi konuşma şekli var inanılmaz itici böyle dalga geciyo akli sıra onu yapıyor bende gittim şakasına ensesine vurdum . Sonra tekrar yaptı koluna vurdum en son bende sinirlerim yüzüne vurdum sertce . Bağırmaya başladı. Nevresimi sermedi yarım bıraktı bulaşık makinesini de boşaltmadi inadından . Birbirimize girdik . El şakası sevmiyormuş . Bende dil şakası sevmiyorum o işi napıcaz . 1 saat geçti baktım salonda televizyon izliyo üstünde nevresim serilmemis bembeyaz yorgan . Çektim aldım üstünden bi sürü hakaretler savurdum. Gidiyorum bağırıyorum tepki yok asla cevap bile vermiyo . Öyle küs şekilde yattım ben sabah canlı dersim var erken kalkmam lazım bunun için de uyumam lazım hala daha sinirimi atamadım üstümden.
Konu çok dağınık oldu farkındayım kusura bakmayın kafami toparlayamıyorum
Yemek çok büyük problem benim için . Adını koymak ayrı sıkıntı,yapmak ayrı sıkıntı. O ben ekmek peynir yesem de olur diyo ama ben hamileyim o çocuğu beslemem lazım. Bende yemiyorum hadi bakalım deyip geçemem .Siz içinizde biriktirmiş biriktirmil, kafanızda kurup adama saldırmışsınız. Aslında olayın özeti bu. Lütfen sakince plan yapın, adam da yapsın. Yapmazsa da siz de yapmayın. Pislik içinde oturun bir süre. Bir sıkıntınız olduğunda hemen bunu söylemeniz lazım. Söylenme tarzında değil. Bu gün işler bunlar. Bunları yapacaksın. Bundan sonra yapmazsan ben de yapmam.
Bence tepkinize siz de pişmansınız şuan.Şöyle deneyin belli görevler verin meseka bundan sonra makineyi sen boşalt sonra süpürgeyi o açson sen vileda yap vs bence orta yolu bulabilirsinizSöylüyorum o anda tamam haklısın ertesi gün yapılıyor sonra gene aynı . Yap demesem asla . 2 senedir bu böyle
Hayır ben o yapsın istemiyorum . Ben nasıl toz olan yerleri dağınık yerleri görüyorsam o da görsün biraz evimizle ilgilensin istiyorum .İş bölümü yapın sen bütün işleri o yapsın istiyorsun
Ve adama vurmuşsun sırf iş yapmıyo diye sinirinden eşin haklı
Ilk basta şakalaşma şeklindeydi . Sonradan suyunu çıkardım o yapmaya devam ettikçe
Aslında öyleydi. Temizliği bugün yarın diye erteliyo . Yemek mevzuusu da işine gelmeyince yemiyorum deyip geciyo . Ben napayım karnımdaki napsınBence tepkinize siz de pişmansınız şuan.Şöyle deneyin belli görevler verin meseka bundan sonra makineyi sen boşalt sonra süpürgeyi o açson sen vileda yap vs bence orta yolu bulabilirsiniz
Evet ama erkekler bizim gibi değil malesef yıllarca temizlenmese kalkıyım temizleyim demezHayır ben o yapsın istemiyorum . Ben nasıl toz olan yerleri dağınık yerleri görüyorsam o da görsün biraz evimizle ilgilensin istiyorum .
Allah korusun . Doğru tabii isin o boyutunu o anda düşünmedim aslında o kadar sert olabileceğini de düşünmedimama böyle iletişim kurulmaz..
suratına patlattığınız tokattan sonra o da size vursa ne olacaktı..
Şey diyin mesela senin elinden yemek istiyorum vs mesela annemle babam öyleler annem şey der bugün mutfak sırası sende hadi der pohpohlar babamda heveslenir yapar balık gibi kolay bir şey olsa da. Erkekler biraz basit düşünüyo gibi geliyor bana inat ettirirseniz daha cok inat eder teşvik edici davranabilirsiniz. Bir de tembel mi eşinizAslında öyleydi. Temizliği bugün yarın diye erteliyo . Yemek mevzuusu da işine gelmeyince yemiyorum deyip geciyo . Ben napayım karnımdaki napsın
Bekar evindeyken iyi kötü yemek de yapıyordu . Ya bir günden bir güne görmedim bir yemek yapıp da önüme koyduğunu arada kahvaltı hazırlar o kadar o da geceden konuştuysak.Evet ama erkekler bizim gibi değil malesef yıllarca temizlenmese kalkıyım temizleyim demez
Sen iş bölümü yap şunları sen bunlarıda ben yapacam de
Yemeği basit yapabilirsiniz. Pirinç pilavı vs ile çocuk beslenmez. Her gün salata, ton balığı, mememen , haşlanmış yumurta vs gibi basit ve besleyici şeyler yeterli olur. Virüs bitince temizlik elemanı alın.Yemek çok büyük problem benim için . Adını koymak ayrı sıkıntı,yapmak ayrı sıkıntı. O ben ekmek peynir yesem de olur diyo ama ben hamileyim o çocuğu beslemem lazım. Bende yemiyorum hadi bakalım deyip geçemem .
Yoksa temizlik çamaşır olmayiversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?