- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
O iş yapmadıkça benim sinirlerim bozuluyo en ufak şeye çatıyorum. Onun sözlü şiddetine karşılık bende kendimi o şekilde koruyorum amaİş yapmamasıyla sizin şiddet uygulamanız arasında bağlantı kuramadım. Evet el şakası değil şiddet bu. Haklı bir tarafınız yok bence.
Bin kere söyledim tamam yapicam diyo bir gün iyi sonrası yok ...Merhaba, yaptığı tabiki yanlış ama bazen insanların hareketleri istemsizce fazla batar. Bence eşinize öyle olmuş. Yani kpss den bıkmışsınız malum koronabaşka aktivitede yok iyice bunalmışsınız. Ev işi konusunda bence daraldığını ve yoruldugunu söyle açıkca konuş. Onu sevdiğinizi ama yardım beklediğinizi güzelce ifade edin. Bazen patlatıyoruz istemeden birbirinizi kırmayın bence açık konusmak en iyisi derim ben :) canını da sıkma yarın güzel bir kahvaltı hazırlarsın barışırsınız bir dahakine de o hazırlar birbirinizle yapıcı olmuş olursunuz
O iş yapmadıkça benim sinirlerim bozuluyo en ufak şeye çatıyorum. Onun sözlü şiddetine karşılık bende kendimi o şekilde koruyorum ama
Ya bin kere uyardım . Çok güzel bi ismim var ama farklı bi şekilde telafuz ediyo nefret ediyorum kaç kere uyardım yapma dedikce yapiyo ısrarla . Zaten tahammülüm yokFazla tepkiler bunlar .Vurmaniza bir anlam veremedim
Ilk basta şakalaşma şeklindeydi . Sonradan suyunu çıkardım o yapmaya devam ettikçeyani? kendinizi vurarak mı ifade edebiliyorsunuz ancak?
Daha bugün öğlen söyledim yardımcı ol bak bana geliyorlar diye yapmadıkça iyice sinirlerim tepeme çıktı .Adama patlatmisin suratina farkinda misin?
2 gün sonra onun da tahammulunun bittigi yerde o da patlatir sana 2 tane, genel durumunuz buna döner görürsün, sabrim kalmadi diyen ucan tekmeyle dalsin o zamanYa bin kere uyardım . Çok güzel bi ismim var ama farklı bi şekilde telafuz ediyo nefret ediyorum kaç kere uyardım yapma dedikce yapiyo ısrarla . Zaten tahammülüm yok
Evet bence bunalmışsınız , sinirleriniz bozulmuş . Ama bence sinirinizi ondan çıkarmayın bu sadece sizden soğumasını sağlar . Kullandığı kelime ne bilmiyorum ama vurmadan söylemesini engellemenin yolları var mutlaka :)Ya bin kere uyardım . Çok güzel bi ismim var ama farklı bi şekilde telafuz ediyo nefret ediyorum kaç kere uyardım yapma dedikce yapiyo ısrarla . Zaten tahammülüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?