aptallık bende tabii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akademik anlamda saatlerce çalışsa yorulmaz bikmaz ama onu aman diyim kipirdatmayin yerinden verin kalın kalın kanunlarını otursun çalışsın gunlerce gık demez . Verin eline netflixini tamam . Tembel yani

şakasına ensesine vurdum
yüzüne vurdum sertce
Darp raporu al enişte.
Gidiyorum bağırıyorum tepki yok asla cevap bile vermiyo .
Adam belli ki tartışmak istememiş.

Belli ki yorgunsun iş paylaşımı istiyorsun al karşına konuş.
Belli bi plan ayarlayın öyle devam edin ama.su şekilde nasıl bi iletişim olabilir ki aranızda..

O da ayrı sıkıntı yumurtadan tiksindim ton balığı yeme dedi doktor et ağzıma süremiyorum. Her gün her gun ben ne yiyecegim derdi

Allah korusun . Doğru tabii isin o boyutunu o anda düşünmedim aslında o kadar sert olabileceğini de düşünmedim

insan refleks olarak bile bir tane yapıştırır. ben olsam patlatırdım.
kendinizi bu duruma düşürmeyin.
açık açık daha ciddi şekilde konuşun. gidin yanına özür dileyin. ne kadar rahatsız olduğunuzu anlatın.
ev işi konusunda da söyleyin beklemeyin kendi görsün diye..

Hayır tartışmak istememesinden değil tepkisizliği . Protesto ediyor beni . Küs uyuyamadigimi bildiği için konuşmaya gittiğimde cevap vermiyo

Benim taktik aşkım ben balığı senin gibi güzel yapamıyorum, tavuk mu yapsan diyorum oda herkes yapamaz tabiî benim gibi deyip giriyor mutfağa . Geçen gün de meyve sıkacağını kullanınca hemen yıkanmaz ise koku yapıyor bakteri üretiyor dedim akşam baktım meyveyi sıktıktan sonra hemen yıkayıp kaldırmış. Tatlı dilin açamayacağı kapı nadirdir

Akademik anlamda saatlerce çalışsa yorulmaz bikmaz ama onu aman diyim kipirdatmayin yerinden verin kalın kalın kanunlarını otursun çalışsın gunlerce gık demez . Verin eline netflixini tamam . Tembel yani
Huyundan vazgecirmek zor, ama rahata siz alıştırmışsınız. Eşim hamile diyip yardım etmesi lazım aslında

Hayır tartışmak istememesinden değil tepkisizliği . Protesto ediyor beni . Küs uyuyamadigimi bildiği için konuşmaya gittiğimde cevap vermiyo
Biraz zaman geçsin o da bi sakinlessin sende bi sakinles konuşularak halledilebilecek meseleler bunlar.
En güzel dönemlerini yaşıyorsun böyle küs kavgalı olmayın ❤

Off işte en kötüsü bu . Ben biliyorum özür diledigim anda yaptığı bütün yanlışlar silinecek tek hatalı benmisim gibi olacak. Bu tartışma bu hale tek başına benim yüzümden gelmiş gibi olacak . Şimdi salonda yatiyo soğukta. Üstünde incecik pike . Vicdanım sızladı. Nevresimsiz yorgani versem bu sefer laflarimi yutmuş olucam

Şimdi geldi odaya bir şey aldı gitti ne aldığını göremedim. Salonda şimdi üstünde incecik pike
Dedim ya değmez suncacik şey için kavga etmeye be reis..
Akıl vermek bana dusmez ama konusun halledin.
Sabah olsun sakinlesin güzel.bi kahvaltı yapın kârı koca işlerinizi halledin alın kahvenizi çayınızı elinize sizden güzeli mi var ?
Tekrardan diyorum.cok.guzel bir dönemdesin bebisin hayata tutunmaya gayret ediyor ana baba mutlu olun yanyana olun

valla haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz .. laflarınızı yutacaksınız ama profesyonelce sakince yapın.. kendimi kötü hissediyorum sen şaka yaptığını sanıyorsun ama o şekilde konuşmanın bende bıraktığı izlenim benimle dalga geçtiğin oluyor üstelik defalarca söylememe rağmen aynı şeyi yapman bana kendimi değersiz hissettirdi ve istemediğim şekilde tepki verdim özür dilerim de ver yorganı odana geç peşinden gelir zaten.

Bence de
Bence de uyumadan bunu diyin sarılın barışın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…