- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Akademik anlamda saatlerce çalışsa yorulmaz bikmaz ama onu aman diyim kipirdatmayin yerinden verin kalın kalın kanunlarını otursun çalışsın gunlerce gık demez . Verin eline netflixini tamam . Tembel yaniŞey diyin mesela senin elinden yemek istiyorum vs mesela annemle babam öyleler annem şey der bugün mutfak sırası sende hadi der pohpohlar babamda heveslenir yapar balık gibi kolay bir şey olsa da. Erkekler biraz basit düşünüyo gibi geliyor bana inat ettirirseniz daha cok inat eder teşvik edici davranabilirsiniz. Bir de tembel mi eşiniz
şakasına ensesine vurdum
koluna vurdum
Darp raporu al enişte.yüzüne vurdum sertce
Adam belli ki tartışmak istememiş.Gidiyorum bağırıyorum tepki yok asla cevap bile vermiyo .
O da ayrı sıkıntı yumurtadan tiksindim ton balığı yeme dedi doktor et ağzıma süremiyorum. Her gün her gun ben ne yiyecegim derdiYemeği basit yapabilirsiniz. Pirinç pilavı vs ile çocuk beslenmez. Her gün salata, ton balığı, mememen , haşlanmış yumurta vs gibi basit ve besleyici şeyler yeterli olur. Virüs bitince temizlik elemanı alın.
Allah korusun . Doğru tabii isin o boyutunu o anda düşünmedim aslında o kadar sert olabileceğini de düşünmedim
Darp raporu al enişte.
Adam belli ki tartışmak istememiş.
Belli ki yorgunsun iş paylaşımı istiyorsun al karşına konuş.
Belli bi plan ayarlayın öyle devam edin ama.su şekilde nasıl bi iletişim olabilir ki aranızda..
Benim taktikŞey diyin mesela senin elinden yemek istiyorum vs mesela annemle babam öyleler annem şey der bugün mutfak sırası sende hadi der pohpohlar babamda heveslenir yapar balık gibi kolay bir şey olsa da. Erkekler biraz basit düşünüyo gibi geliyor bana inat ettirirseniz daha cok inat eder teşvik edici davranabilirsiniz. Bir de tembel mi eşiniz
Huyundan vazgecirmek zor, ama rahata siz alıştırmışsınız. Eşim hamile diyip yardım etmesi lazım aslındaAkademik anlamda saatlerce çalışsa yorulmaz bikmaz ama onu aman diyim kipirdatmayin yerinden verin kalın kalın kanunlarını otursun çalışsın gunlerce gık demez . Verin eline netflixini tamam . Tembel yani
Biraz zaman geçsin o da bi sakinlessin sende bi sakinles konuşularak halledilebilecek meseleler bunlar.Hayır tartışmak istememesinden değil tepkisizliği . Protesto ediyor beni . Küs uyuyamadigimi bildiği için konuşmaya gittiğimde cevap vermiyo
Off işte en kötüsü bu . Ben biliyorum özür diledigim anda yaptığı bütün yanlışlar silinecek tek hatalı benmisim gibi olacak. Bu tartışma bu hale tek başına benim yüzümden gelmiş gibi olacak . Şimdi salonda yatiyo soğukta. Üstünde incecik pike . Vicdanım sızladı. Nevresimsiz yorgani versem bu sefer laflarimi yutmuş olucaminsan refleks olarak bile bir tane yapıştırır. ben olsam patlatırdım.
kendinizi bu durma düşürmeyin.
açık açık daha ciddi şekilde konuşun. gidin yanına özür dileyin. ne kadar rahatsız olduğunuzu anlatın.
ev işi konusunda da söyleyin beklemeyin kendi görsün diye..
Ben bebek için düşünüyorum. O beslenemeyecek diye endiselendigimden çeşit çeşit yapmaya çalışıyorumEşiniz sizden beklese sizi sıkışırsa haklisiniz. Ama addamin bir beklentisi yok sizde yapmayın
Şimdi geldi odaya bir şey aldı gitti ne aldığını göremedim. Salonda şimdi üstünde incecik pikeBiraz zaman geçsin o da bi sakinlessin sende bi sakinles konuşularak halledilebilecek meseleler bunlar.
En güzel dönemlerini yaşıyorsun böyle küs kavgalı olmayın ❤
Iyi yutma lafini adam zaturre olsun, kocaya vurulmaz, koca cici
Yardım istedin de yapmadık mi diyo ben kızınca daHuyundan vazgecirmek zor, ama rahata siz alıştırmışsınız. Eşim hamile diyip yardım etmesi lazım aslında
Dedim ya değmez suncacik şey için kavga etmeye be reis..Şimdi geldi odaya bir şey aldı gitti ne aldığını göremedim. Salonda şimdi üstünde incecik pike
Off işte en kötüsü bu . Ben biliyorum özür diledigim anda yaptığı bütün yanlışlar silinecek tek hatalı benmisim gibi olacak. Bu tartışma bu hale tek başına benim yüzümden gelmiş gibi olacak . Şimdi salonda yatiyo soğukta. Üstünde incecik pike . Vicdanım sızladı. Nevresimsiz yorgani versem bu sefer laflarimi yutmuş olucam
Bence de uyumadan bunu diyin sarılın barışınvalla haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz .. laflarınızı yutacaksınız ama profesyonelce sakince yapın.. kendimi kötü hissediyorum sen şaka yaptığını sanıyorsun ama o şekilde konuşmanın bende bıraktığı izlenim benimle dalga geçtiğin oluyor üstelik defalarca söylememe rağmen aynı şeyi yapman bana kendimi değersiz hissettirdi ve istemediğim şekilde tepki verdim özür dilerim de ver yorganı odana geç peşinden gelir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?