Bebek Beslenmesi aptamil mama sizde de kötü mü kokuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Lindsay

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
108
22
298
40
Denizli
aptamil mama kullanıyoruz. daha önceleri cok farkettmemiştim. sadece arta kalan mamayı lavoboya dökerken bıraz kokuyor gıbı gelıyordu. o da biberonda kaldıgı için dıye düşünmüştüm. ama yeni de hazırlasam bıberonu açıp kokladıgımda ınanılmaz kötü kokuyor. bozuk süt gibi. yeni kutu alıp açtım o da öyle.. ama bebegım de bı rahatsızlık olmadı şükür hala o şekilde içiyor. mamayı degıstırmek mı lazım ? sizde farkettınızmı ya da butun mamalar boylemı kokuyor :S

Kokusu evet kötü ama tadı şekerli gibi. SMA daha berbat inan hem tadı hem kokusu.

aptamil kullaniyoruz bizde
hic koku falan gelmedi bana
hastanelerde hep aptamil veriyorlar
ilk defa sizden duydum

aptamil kullaniyoruz bizde
hic koku falan gelmedi bana
hastanelerde hep aptamil veriyorlar
ilk defa sizden duydum

bana da şimdiye kadar oyle bı koku gelmemişti. mamayı yapın biberonu calkalayın ve bıberonu acıp koklayın. ben de bu sekılde koklamamıstım banada koku gelmemıstı tesadufen baktım ve berbat..tadına cesaret edıp bakamadıgım için bırsey dıyemıycem ..

Aptamili sma yı denedikten sonra mükemmel buldum tadını,sma berbat.Cam biberon kullan.

Aptamil'in kokusu öyle.Oğlum 1 yaşını geçti arada aptamil 1+ sıvı olanlarından alıyorum onlar öyle değil.Kokusu da güzel tadı da biraz şekerli.Toz Aptamil'in tadına bakmaya cesaret edemedim henüz kokusundan dolayı :))) Merak etme yani mamalar bozuk değil.

Bende bebeğim için aptamil +1 kullanıyorum.Şu sıvı olanlarından.ama malesef aynı sorun bunda da yasanıyor.tabi toz kadar kötü değil.hatta bu süt diğer aptamilin toz sütlerine göre daha yağlı gibi geldi bana.

bu konuyu benden başka farkeden yok sanıyorken yazınızı okudum.KESİNLİKLE EVET!! bu mama accayip kokuyor.samanımsı tuhaf bir kokusu var.kızım o nedenle aptamil ve sma yı içmedi.yutmuyordu bile.ağzında tutup akıtıyordu.her türlüsünü denedim ve en sonuda HIPP in mamasını bulduk.kokmuyor ve kızımda severek içiyor.ayrıca hipp dışındaki mamaları biberonda karışsın diye çalkaladıktan sonra 1 parmak köpük oluyor.dairesel hareketle sallamak lazımmış!! hipp ise öyle dğil.köpük asla olmuyor..tavsiye ederim..

bende aptamil kullanıyorum evet çok kötü kokuyor ama oğlum severek içiyor.Cam biberon kullanmama rağmen kokusu berbat.Hatta kendi kendime diyordum oğlum nasıl içiyor bu mamayı...biberonda çalkalayınca köpüğüde cabası....

Banada bugün daha hazırlamadan kutusunu açar açmaz balık gibi bir koku geldi balıkyağı var sanırım .hipp evet kokmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…