Aqua Peeling

Adının aqua peel olarak geçen yerde de yaptırdım hydrfacial olarak geçen yerde de ufak bi farkları vardı belki farklı yerlerde olduğu için olabilir. aqua peel'i 280tlye hydrfacial'ı ise 500tl ye yaptırdım.düzenli olarak her ay veya 40 günde bir cilt temizliği yaptırmak istiyorsan evet çok güzel yani en azından eski sistem sıkarak yapılan cilt temizliği yaptırmayla kıyaslarsan çok çok güzel. tabi fazla bi beklentin olmasın sadece cildi derinlemesine temizleyen bir bakım. ayrıca bu işlemler ilk seansta tamamen siyah noktaları yok etmiyor vakumlu bir işlem olduğu için fakat düzenli yapıldığında gayet güzel.

Hyrafacial'ı ben nişantaşında isim yapmış bi yere yaptırmıştım aslında yoksa bu kadar pahalı bir işlem değil. fark etme konusuna gelincede bu konuda doğru cevabı veremem çünkü sivilce izlerimi gidermeye çalışıyorum lazer dermapen scarlet yaptırdım hala devam ediyorum. ama bu problemim olmasada Hyrafacial sadece bir cilt temizliği bunu da unutmamak lazım

Nişantaşı lokasyonunda dikkatli olun çok çok araştırmadan adım atmayın derim.isim yapmış birçok yer hezimete uğratmıyor belki ama seansları kısa ve sık tutmaya çalışıyor bir de her şey çok ticari biz öyle değiliz diyerek planlıyorlar dalga geçer gibi:) bıradan bilgi edinebiliyoruz neyseki. bu arada hyrafacial için aklında bulunsun asıl olayı solisyonları zaten reklamında dolgu işlevi bile gördüğü söylenen makinanın zannetmiyorum ki ilk seans ı farketmesin:)
(Bu konuda daha ayrıntılı bilgi paylaşırım istersen)
Şunu vurgulamak isterim ki üstünkörü yapılan hiçbir işleme, ki bu makinalar inanılmaz fark yaratmasa bu kadar reklama ve maaliyete girmezler, İtibar etmeyin. Scarleti kaç defa yaptırdın? Bir de hangi lazere giriyorsun dermapen le lazer aynı anda yapılıyorsa scarlete gerek kalmıyor çünkü ve scarletin ömrü yaşnızca bir yıl eğer leke izlerini silmel istiyprsan seni yanıltmasın. Cildi baya baya toplar gözenekleri sıkılaştırır ama leke gidermede etkinlik sağlamaz. Aman dikkat mükemmel sonuç olsun derken seanslarla boğuşmayalım:)

Nişantaşı lokasyonunda dikkatli olun çok çok araştırmadan adım atmayın derim.isim yapmış birçok yer hezimete uğratmıyor belki ama seansları kısa ve sık tutmaya çalışıyor bir de her şey çok ticari biz öyle değiliz diyerek planlıyorlar dalga geçer gibi:) bıradan bilgi edinebiliyoruz neyseki. bu arada hyrafacial için aklında bulunsun asıl olayı solisyonları zaten reklamında dolgu işlevi bile gördüğü söylenen makinanın zannetmiyorum ki ilk seans ı farketmesin:)
(Bu konuda daha ayrıntılı bilgi paylaşırım istersen)
Şunu vurgulamak isterim ki üstünkörü yapılan hiçbir işleme, ki bu makinalar inanılmaz fark yaratmasa bu kadar reklama ve maaliyete girmezler, İtibar etmeyin. Scarleti kaç defa yaptırdın? Bir de hangi lazere giriyorsun dermapen le lazer aynı anda yapılıyorsa scarlete gerek kalmıyor çünkü ve scarletin ömrü yaşnızca bir yıl eğer leke izlerini silmel istiyprsan seni yanıltmasın. Cildi baya baya toplar gözenekleri sıkılaştırır ama leke gidermede etkinlik sağlamaz. Aman dikkat mükemmel sonuç olsun derken seanslarla boğuşmayalım:)

Nişantaşı lokasyonu konusunda eksiksiz katılıyorum. özellikle şişlide olan bi merkezde yaşadım bunu çok pişman oldum hem zamanım hemde param çok boşuna gitti.

Aslında şöyle dermapen 5 seans yaptırıp sonuç almayınca başka yere gittim ve paket program sundular ona başladım tek seans lazer 2 seans scarlet sonrasında dolgu. Scarlettte ilk seansımı yaptırdım ikinciye gircem. Benim hiç lekem yok sadece sıkmaktan kaynaklanan izler ve çukurlar var icepick skar izi diye geçiyor. Scarleti çok sevdim ama benim ekstra olarak izlerim olduğu için yeterli olmıcağını fark etmeye başlıyorum senin var mı önerebilceğin bir işlem? bu sorunun mutlak kesin bi tedavisi olmadığı için cilde iyi gelcek her şeyi denemek istiyorum.hepsinden alabilceğim farklı faydalar olur illaki diye düşünüyorum

Çok çok güzel scarlet. Lütfen ama lütfen bu işlemleri sinidrmesi için yüzüne müsaade et. Tabi bir hekim değilim yalnız saatlerce araştırma yaptım bu konuda çok kişiyi gözlemledim. (yaptıran) 30 a yakın arkadaşmda şahit olduğum paydaları paylaşırım burada. Son 5 yıldır gözlemliyorum az az yaptırıyorum bir şeyler.
Çok emin olmadan konuşmak istemem söylediğimde de bir açık kapı bırakarak gördüğümü ifade ederim.
-scarlet vivace vb cihazlarla ilgili yeni bilgi : Bu cihazları yaptırdığınız zaman botoksunuz erken sökülebiliyor ve bunu pek çok kişi paylaşmıyor maalesef.
-Vivaceyi yalnız ismen duydum fakat denemedim. Scarlet mucize idi bende 1 seansı. Fakat yaşım genç.
-Dolgu için bekleyin derim yanaklar toplanınca gerek kalmaz belki.(Scarlet bunu iyi yapıyor.)
-Scarlet esnasında prp eklenebilir. regen güzel diyorlar, DME CME gibi bir marka duydum yeni.
-Yaygın kullanılan orta markalı ürün : T-LAB.
-İz ve çukurlar için scarlet muhteşem olur mu bilemem ama deriyi gerginleştirdiği, gözenekleri fazlaca daralttığı kesin. (Fakat altı ayda eski halime döndüm 1 seans aldğm için. )
- Bu makine üç seanstan sonra tekrarlanmıyor bir sene bekleniyor diye biliyorum.
- Thlium u, BBL i, cool laser ı da araştırın derim. Kullanan hekim de fiyatlar da çok önemli. Muhakkak iki üç hekime görünürdüm şahsen.Dermapenin işe yaramamasına gerçekten üzüldüm. Eski bir yöntem ama DErmarollerla vampire lifting i denediniz/ sordunuz mu hiç,

Dermarollerı denemedim ama bildiğim kadarıyla dermapenle aynı değil mi hatta dermapenin bi üst seviyesi olduğunu düşündüğüm için direk dermapene yöneldim.
Prp 3 yıl önce yaptırmıştım ama tek yanında herhangi bir işlem olmadan yapan doktorda 2 seans yaptı ve fayda görmediğini söyleyip devam etmedi hatta yapcak bir şey olmadığını söyleyip başka bir şeye yönlendirmedi:)
Cool laser için görüştüm fakat 6 seans için 22 bin tl fiyat verdiler ve sonuç %40 olur dediler bende pek sıcak bakmadım.
Fraksiyonel lazer hiç yaptırmadım son gittiğim doktor da bunu tavsiye etmedi scarleti önerdi.
Fraksiyonel lazere sıcak bakmamamın sebebi skar izlerinin soyularak geçeceğini düşünmemem.
Scarleti yaptırdım ve 1 ay sonra 2. Seans için randevu verdiler dediğin gibi en fazla 3 seans yapılıyormuş ama benim doktorum 2 veya 3 alacağın etki aynı dedi o yüzden 3. Seans için ısrarcı olmadım.dolgu içinde acele etmezler sanırım ama dikkate alıcam seni bende aceleye getirmicem. Söylediğin diğer işlemleri araştırıcam duymadım hiç.

Dermarollerı denemedim ama bildiğim kadarıyla dermapenle aynı değil mi hatta dermapenin bi üst seviyesi olduğunu düşündüğüm için direk dermapene yöneldim.
-Olabilir canım ben de öyle biliyorum. Sorma istedim yine de. Keşke prp ile kombinleselermiş ki onda da biri Amerikada biri iç pazarda olmak üzere gerçekten iyi iki marka var.

Prp 3 yıl önce yaptırmıştım ama tek yanında herhangi bir işlem olmadan yapan doktorda 2 seans yaptı ve fayda görmediğini söyleyip devam etmedi hatta yapcak bir şey olmadığını söyleyip başka bir şeye yönlendirmedi:)
-Evet o dönem 1 kiti üç seferde kullanıp ciddi rakamlar isteniliyordu. Şimdi nasıl bilemem de,

Cool laser için görüştüm fakat 6 seans için 22 bin tl fiyat verdiler ve sonuç %40 olur dediler bende pek sıcak bakmadım.
- Biraz daha araştır derim. Dr.lar elide kalan cihazları kullanmak adına da bunu yapabiliyor maalesef. İyi ayırt etmek lazım bnce.

Fraksiyonel lazer hiç yaptırmadım son gittiğim doktor da bunu tavsiye etmedi scarleti önerdi. Fraksiyonel lazere sıcak bakmamamın sebebi skar izlerinin soyularak geçeceğini düşünmemem.
-Eskiden belki fakat şimdi fiyat kalite olarak vs. tercih etmeye hiç gerek yok. Araştırmalarım ve gözlemlerim sonucu çok isabet.

Scarleti yaptırdım ve 1 ay sonra 2. Seans için randevu verdiler dediğin gibi en fazla 3 seans yapılıyormuş ama benim doktorum 2 veya 3 alacağın etki aynı dedi o yüzden 3. Seans için ısrarcı olmadım.
-Çok isabet katılıyorum.

dolgu içinde acele etmezler sanırım ama dikkate alıcam seni bende aceleye getirmicem.
- Lütfen bekle.:)
Söylediğin diğer işlemleri araştırıcam duymadım hiç.
-Bol bol oku görüş ve gözlemle derim. Bunlar hep birer maaliyet kalemi çünkü.

-Olabilir canım ben de öyle biliyorum. Sorma istedim yine de. Keşke prp ile kombinleselermiş ki onda da biri Amerikada biri iç pazarda olmak üzere gerçekten iyi iki marka var.

-Evet o dönem 1 kiti üç seferde kullanıp ciddi rakamlar isteniliyordu. Şimdi nasıl bilemem de,

- Biraz daha araştır derim. Dr.lar elide kalan cihazları kullanmak adına da bunu yapabiliyor maalesef. İyi ayırt etmek lazım bnce.

Fraksiyonel lazer hiç yaptırmadım son gittiğim doktor da bunu tavsiye etmedi scarleti önerdi. Fraksiyonel lazere sıcak bakmamamın sebebi skar izlerinin soyularak geçeceğini düşünmemem.
-Eskiden belki fakat şimdi fiyat kalite olarak vs. tercih etmeye hiç gerek yok. Araştırmalarım ve gözlemlerim sonucu çok isabet.

Scarleti yaptırdım ve 1 ay sonra 2. Seans için randevu verdiler dediğin gibi en fazla 3 seans yapılıyormuş ama benim doktorum 2 veya 3 alacağın etki aynı dedi o yüzden 3. Seans için ısrarcı olmadım.
-Çok isabet katılıyorum.

dolgu içinde acele etmezler sanırım ama dikkate alıcam seni bende aceleye getirmicem.
- Lütfen bekle.:)
Söylediğin diğer işlemleri araştırıcam duymadım hiç.
-Bol bol oku görüş ve gözlemle derim. Bunlar hep birer maaliyet kalemi çünkü.

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve yardımın için.
yalnız bir şey daha sormak istiyorum:) cilt bakım ürünleri hakkında ne düşünüyorsun maskeler kremler serumlar yani önerebileceğin bir şeyler var mı? veya bunlarla alakalı yazdığın bir yer varsa ordan da takip edebilirim

Bir katkım olabildiyse seve seve.
Klinikler için İzmirde ve özellikle istanbulda sayısız klinikle görüştüm suistimal ettirmemek çok önemli.

Zaten bir dr nin yaklaşımından bazı şeyler belli oluyor. Maalesef ki çok marka görünüp içi boş yerler de buna dahil. Mühim olan yaşayarak öğrenmemek bu maddi özellikle manevi bir hayli önemli.

Cilt bakımı için de burada paylaşayım.

Açıkçası cilt karekteri diye bir şey var. Cildin karma kuru olmasından farklı bir özellik. Markalarda bu biraz denene denene bulunacak olan bir şey. Bu durum medikal cihazlarda da var.

Kullandığım feedback verebileceğim markalasr var ama paylaşabiliyor muyuz emin değilim.

Temizleyicide iyiyi seçeyim altyapı her şeyden önemli mantığıyla hareket ediyorum. Yüzümü iyi bir yağ ile bile nemlendiriririm çünkü:) Yüksek segment markaların temizleyicileri iyi oluyor genellikle.

Göz çevresi çizgileri için aldığım bir marka vardı memnun kalmadım, sevemedim :).
Nemlendiricide ise bir tane iyi bir markanın alıyorum, indirim yoksa vs. orta segment bir nemlendirici ile daha çok asit oranı azaltılmış zeyntinyağını benmari usülü kaynatıp yüzüme sürüyorum. (Nazolabieller çene kısmı boyun ve yanak kenarları özellikle)

Kalan zamandaysa hindistan cevizi yağını kullanırım. Fakat yüzde tüylenme falan dediler aklım karışmadı değil, ama zytinyağı bence bu konuda mucizevi. Kesinlikle iyi marka olmalı.

Bir de Suna Dumankaya şey demişti alt çene direkt kırışıp sarkıyormuş boyun gibi. Onla devam etmek bir hayli önemli. Vakit buldukça ona 3 4 defa gittim cilt bakımına muazzamdır

Makine merakım olmasa vazgeçmem çünkü ona gittiğim zaman 2 aya kadar idare ediyordu bir de artık taşındım, zor oluyor.
Onun dışında yüzümü kettle a tutarım cildi iyi yumuşatır.

Maya maskesini denemek istiyorum gözenekler için. Sivilce için 1 bağa yakın maydonuz tüketiyorum bire haftaya yakın, biraz daha gerilip akneler sönüyor diyebilirim, detoks için de öneririm.

Bir de sodayı dondurup cildine masaj yapıyormuşsun ama denemedim.

MArkaları yazamıyoruz diye bildiğim için yazmadım canm.

Çenemdeki siyah noktalar için ne önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar?

Çok çok güzel scarlet. Lütfen ama lütfen bu işlemleri sinidrmesi için yüzüne müsaade et. Tabi bir hekim değilim yalnız saatlerce araştırma yaptım bu konuda çok kişiyi gözlemledim. (yaptıran) 30 a yakın arkadaşmda şahit olduğum paydaları paylaşırım burada. Son 5 yıldır gözlemliyorum az az yaptırıyorum bir şeyler.
Çok emin olmadan konuşmak istemem söylediğimde de bir açık kapı bırakarak gördüğümü ifade ederim.
-scarlet vivace vb cihazlarla ilgili yeni bilgi : Bu cihazları yaptırdığınız zaman botoksunuz erken sökülebiliyor ve bunu pek çok kişi paylaşmıyor maalesef.
-Vivaceyi yalnız ismen duydum fakat denemedim. Scarlet mucize idi bende 1 seansı. Fakat yaşım genç.
-Dolgu için bekleyin derim yanaklar toplanınca gerek kalmaz belki.(Scarlet bunu iyi yapıyor.)
-Scarlet esnasında prp eklenebilir. regen güzel diyorlar, DME CME gibi bir marka duydum yeni.
-Yaygın kullanılan orta markalı ürün : T-LAB.
-İz ve çukurlar için scarlet muhteşem olur mu bilemem ama deriyi gerginleştirdiği, gözenekleri fazlaca daralttığı kesin. (Fakat altı ayda eski halime döndüm 1 seans aldğm için. )
- Bu makine üç seanstan sonra tekrarlanmıyor bir sene bekleniyor diye biliyorum.
- Thlium u, BBL i, cool laser ı da araştırın derim. Kullanan hekim de fiyatlar da çok önemli. Muhakkak iki üç hekime görünürdüm şahsen.Dermapenin işe yaramamasına gerçekten üzüldüm. Eski bir yöntem ama DErmarollerla vampire lifting i denediniz/ sordunuz mu hiç,
Merhaba vivace'i senden duydum araştırdım ve şansıma karşıma instagramda bi sayfa çıktı.söylediklerinide ciddiye aldığım için aklıma yattı ve gidip 2 seans scarletin üstüne yaptırdım. şuan 3 gün oldu sadece ama gerçekten inanılmaz bir sonuç aldım yaptırdığım yerinde işlemi titizlikle detaylı yapması benim ikinci şansım diyee düşünüyorum. scarleti zaten beğeniyordum ama vivace'den inanılmaz güzel bi sonuç aldım ve sana tüm kalbimle çok teşekkür ederim.

Merhaba, sonucun istediğiniz gibi olmasına çok çok sevindim. Yalnız ben Vivace'yi denememiştim hiç. Çok iyi bir klinikte prp ile kombine ediliyordu. Şansınızın iyi gitmesine sevindim. Fakat bundan sonraki işlemleri çok çok araştırmadan yaptırmayın sonuç geridönülemex olabilir, ben vivace için duyumumu belirtmiştim ama bana iyi gelen size iyi gelmeyebiliri onun için yaş cilt tipi vs de sorun mutlaka aman derim:)

Back
X