Çok çok güzel scarlet. Lütfen ama lütfen bu işlemleri sinidrmesi için yüzüne müsaade et. Tabi bir hekim değilim yalnız saatlerce araştırma yaptım bu konuda çok kişiyi gözlemledim. (yaptıran) 30 a yakın arkadaşmda şahit olduğum paydaları paylaşırım burada. Son 5 yıldır gözlemliyorum az az yaptırıyorum bir şeyler.
Çok emin olmadan konuşmak istemem söylediğimde de bir açık kapı bırakarak gördüğümü ifade ederim.
-scarlet vivace vb cihazlarla ilgili yeni bilgi : Bu cihazları yaptırdığınız zaman botoksunuz erken sökülebiliyor ve bunu pek çok kişi paylaşmıyor maalesef.
-Vivaceyi yalnız ismen duydum fakat denemedim. Scarlet mucize idi bende 1 seansı. Fakat yaşım genç.
-Dolgu için bekleyin derim yanaklar toplanınca gerek kalmaz belki.(Scarlet bunu iyi yapıyor.)
-Scarlet esnasında
prp eklenebilir. regen güzel diyorlar, DME CME gibi bir marka duydum yeni.
-Yaygın kullanılan orta markalı ürün : T-LAB.
-İz ve çukurlar için scarlet muhteşem olur mu bilemem ama deriyi gerginleştirdiği, gözenekleri fazlaca daralttığı kesin. (Fakat altı ayda eski halime döndüm 1 seans aldğm için. )
- Bu makine üç seanstan sonra tekrarlanmıyor bir sene bekleniyor diye biliyorum.
- Thlium u, BBL i, cool laser ı da araştırın derim. Kullanan hekim de fiyatlar da çok önemli. Muhakkak iki üç hekime görünürdüm şahsen.Dermapenin işe yaramamasına gerçekten üzüldüm. Eski bir yöntem ama DErmarollerla vampire lifting i denediniz/ sordunuz mu hiç,