Aquafilling cıkarttrmak

Merhaba, 10 yıl önce benim dudaklara kalıcı dolgu yapıldı üç ameliyat ve sayısız neştersiz tedavi yöntemi denedim. En son (4 yıl önce) kesilerek küçültüldü ve artık ben tr'de bu işin çözümü olmadığını anladım. Yine de ara ara google'dan kalıcı dolgu tedavisi şeklinde aratıyordum ama bir gelişme yoktu. İçinde kalanlar bir komplikasyon yaratmasa da şişiriyordu ve defalarca yakıldığı ve dudak kesildiği için kas aralarıma yapışmış, sertleşmiş halde absürd duruyordu. Tevafuk oldu, ben istanbul'dayken bu yaz karşıma instagramdan Gündüz Bayram isminde bir hekimi anlatan bir sayfa çıktı. Reklâmını mı yapıyorlar acaba dedim. (Sözde asistanıyım diyen birkaç güvenilmeze denk geldim doktoru bu konuda sömürmeye çalışan uyanık insanlar) derken o doktoru rafa kaldırdım ama müsaitlik durumum oluşunca ve aslında doktordan fayda görenler olduğunu birinci ağızlardan öğrenince de randevu alıp gittim. Normalde İstanbul dışında yaşıyorum. Ona tedavi olmak için bir hafta on günlük bir süreç gerekiyordu. 25 Ağustos'ta görüşmeye gittim. Güvendim, zaten ben her gittiğim dr'a el mahkum güvenmiştim. İnsan çaresizken herkese inanma eyiliminde oluyor. Tahlil istedi kandaki değerlere bakıyor, crp durumuna vs.. Sanıyorum tedaviyi de bu değerlere göre ayarlıyor. Gerekli görürse mr istiyor, elle muayene ediyor bu arada son derece hijyenik, mesleğinin hakkını veriyor bu anlamda da. Anlaştık ve (salı gününden itibaren) cumartesi günü dahil kontrollü şekilde bir sıvı enjekte etti dudak kenarlarına. Pazar günü dinlendim. 1 Eylül Pazartesi günü de lokal olarak ameliyathane ortamında sıkarak çıkardı dolguyu. Yani öyle olduğuna inanıyor, umut ediyorum. Video çektirdi kendisi. Sürecim bu şekilde ilerlerken bi baktım bu sitede doktorumun ismi zaten geçiyor. Bir yıldır tr'deymiş hayret ettim yeni karşılaştığıma. Neyse dedim her şeyin bir zamanı var, teslim oldum Rabbim'e. Eğer başarısını ben de tasdiklersem daha çok duyulacak, birçok hastası olacak diye inaniyorum zincirleme bu işler, herkes artık kalıcı dolgularından kurtulmak için ameliyatlarla para ve zaman kaybetmek yerine kendisine gidecektir diye düşünüyorum. Yedi yıldır yapıyormuş bu işi. Çok da insancıl, dürüst buldum ben açıkçası. Merhametli, hastalara yaklaşımı on numara bir insan.

Yarın ameliyat olalı bir hafta olacak. Şişliklerim biraz indi ama hâlâ sertlikler var bugün sorduğumda iki üç ay süreceği yanıtını aldım.

Şu kalıcı dolguları yaptırmayın Allah aşkına. Doktorlar para için her şeyi yapıyor, sağlığınız umurlarında değil. Ama siz tuzağa düşmeyin.

Biraz zaman geçsin, tedavi arayışında olan herkes için sonucu buradan bildireceğim. Şimdilik hoşçakalın.

Son düzenleme:

Yine reklamları izledik

Yine reklamları izledik
Nasip meselesi. Neye inanır kime gidersiniz bu cidden nasip. Ben vicdanen doğru olayım sizin inancınız sizi bağlar. Tecrübemdir, hüsnü zan ve sui zan etmekte özgürsünüz.

Bu sıkıntıdan muzdarip olanlar görüşmeye mutlaka gidin. Ezbere konuşan bilmişlere bakmayın. Kendiniz araştırın, yüz yüze görüşün. Nihai karar sizlerin. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
2 mesaj atıp dr adı verenlere kimse inanmaz !

Doktorunuz kim acaba bende yıllardır yüzü deki dolguları çıkarttırmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…