Aquafilling cıkarttrmak

Doktorunuzu yazarmısınz özelden lütfen

Kimdi doktorunuz acaba
Zeniths Çok yeni bacak dolgularımı çıkarttırdım. Burada dolgulardan benim gibi çok sayıda mağdur arkadaş var.Doktorumu tavsiye ederim Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Dr. Gündüz Bayram acısız ağrısız ameliyatsız temizliyor. Benden iltihaplı dolguları çıkardı çok kötü Umarım sizlerde kurtulursunuz tez vakitte.

Bende sadece yer değişikliği var ultrasondada çıktı ama enfeksiyon yok allahtan gittiğim meme cerrahı ne yapabiliriz en iyi şekilde diye araştırma yapıyor.kendisine bu yöntemide söylicem.iyi olmanıza çok sevindim:)

Enfeksiyonun başlamamış olması sizin icin çok iyi bir haber ama maalesef bir süre sonra bunlar kas arasına geçiyor, damarlarda spazm oluşturuyor bu da kan dolaşımını bozuyor. İşte bu noktada enfeksiyon başlıyor.Henüz başlamamış olması büyük şans.Cerrahi bir işlem yapılırsa bu maddeler dokularla birlikte çıkarılıyor bu sayede doku kaybı oluşuyor.Yani size demem o ki, cerrah çıkarırım derse bence biraz düşünün. Çünkü hem doku kaybı oluyor ve dolguların tamamını çıkaramaz.Ben size bunu tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…