Aquafilling temizletme

Merhaba, hemen korkmayin once bi ozel hastanede ultrason falan cektirin sikayetlerinize gore

Benim sorduğum doktorların hepsi aynı fiyatı veriyor hemen hemen hatta Amerikan hast ve acıbademede gitmiştim oralar daha bile yüksek ve tek ameliyatla hallolmaz demişlerdi o yüzden Nebil hocaya gittim ve çok sıkı takip ediyor süreci ben en kötü aşamada gitmiştim çoğu doktor tedavi etmeye cesaret edemedi öyle söyliyim

Arkadaşlar ben de Nebil beyin Asistanı ile görüştüm bana birkaç video atıldı önce psikolojik tedaviye başlayın zorlu kötü bir süreç falan diyor videoda Nebil bey. İyice psikolojimi bozdu :))) başka yolu yok mudur diye araştırırken ENDOLİFT LAZER ile eritilebildiğini buldum. Ancak herhangi bir sorun yaşamadan ellemeyin dediler tetiklememek adına. Sorun yaşayan varsa Endolift ile eritme yapan yerleri araştırın

Reactions: Elw
Herkese merhaba.Bacaklarımda ki 6 yıl önce yaptırdigim aquafilling dolgular 15 gün önce çıkarıldı.Benimde büyük korkumdu bunlardan nasıl kurtulurum düşüncesi. Sertleşmeler, kızarıklık ve ağrılarım durmayınca cikartirmaya karar verdim. Ameliyat ile çıkaran doktorlarla görüştüm çok ama çok yüksek fiyatlar verdiler ki ameliyat ile çıkmamasına rağmen. Ben bunlardan kurtulmak için dünya çapında araştırma yaptım tam anlamıyla çıkarma garantili hiçbir doktor konuşamadı. Sonunda doktorumla gerçekten tesadüf değil tevafuk denilecek şekilde tanıştım. Onu Allah çıkardı karşıma.Muayene de aldım o güveni hemen Mr çekildim tedavime başlandı toplamda 8, günlük iğne ile vücuduma yayılan dolgular deri altıma toplandı(bunu ilk iğnede hissettim) 9.gün lokal anestezi ile temizledi. Dün kontrolüm vardı herşey yolunda hepsi çıkmış. Kesinlikle DR. Gündüz Bayram bu işin gerçek ehli. İltihaplı dolgularımı ameliyat etmeden çıkardı !! Daha fazla zaman ve daha fazla para kaybetmeden, gidin bir an önce sağlığınıza kavuşun. Ben doktora dua ediyorum, siz de iyileşince bana da dua edin lütfen.Sizler için bacaklarimdan çıkan dolguları ekliyorum.

Eklentiler

• IMG-20250508-WA0000.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG-20250508-WA0001.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba
Yontemi anlayamadim ben de dolgu maduruyum ama benimkini yapan doktorum temizledi.hala ufak kalmis gibi hissediyorum yontemi biraz daha acabilir misiniz?

Sizde de mi vardi ???

Merhaba
Yontemi anlayamadim ben de dolgu maduruyum ama benimkini yapan doktorum temizledi.hala ufak kalmis gibi hissediyorum yontemi biraz daha acabilir misiniz?
Merhaba, geçmiş olsun doktorumun yöntemi önce Mr da tespit ediyor dolguların nerelere kaydığına yani. Sonra hergün bir tane iğne oldum. Bu iğneler taş gibi olan dolguları yumuşattı sıvılaştırdı 8 gün sonunda kontrol ettiğinde hepsi sıvı hale gelmiş deri altına toplanmıştı. Hemen ertesi gün nokta kadar yerden çıkarıldı.Sizde nerelerde var ?

Gerçekten böyle bir yöntem var mı? Bu yöntemi başka uygulayanlar duymadım üzerinden zaman geçmiş hâlâ geçerli mi söyledikleriniz yani sıkıntı olmadan halloldu mu?

mrb dolguyu temizlettiniz mi

tekrar mrb kaderdaş :) siz aquafilling yapan doktoru mahkemeye verdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…