Oldukça etkili bir yöntem ve başarı oranı %100 kalıcılığıda tatminkar yaklaşık 4-5 yıl kadar ve çok kısa süren pratik bir operasyon.KULLANIM ALANLARI;Yüz için kontur ve yumuşak doku düzenlemesi.
Dudak şekillendirme ve hacim kazandırma.
Yaşlanma kaynaklı izlerin ve kırışıklılların giderilmesi.
Yüz asimetrisinin giderilmesi.
Göğüs büyütme ve kaldırma, kalça şekillendirme operasyonları.
Travma sonrası, cerrahi işlem sonrası, deformitelerin düzeltilmesi.
Atropik değişikliklerin düzeltilmesi.
Çocukluktan itibaren uygulanabilir.
Teşekkürler güzel bir paylaşımda bulunmuşsunuz.Ancak Ankara'da bu uygulamayı yapan yerler var mı?İnternette araştırdım ama bulamadım.Yardımcı olursanız sevirim.
Oldukça etkili bir yöntem ve başarı oranı %100 kalıcılığıda tatminkar yaklaşık 4-5 yıl kadar ve çok kısa süren pratik bir operasyon.KULLANIM ALANLARI;Yüz için kontur ve yumuşak doku düzenlemesi.
isterseniz özelden konuşalım uygulama yapan doktorların numarasını veriyim ben size
Merhaba,
Aqualift dayanikli bir dolgu mu? Ben radiesse yaptirdim, 3 ayda eridi, para sokaga gitti, guya bir, bir bucuk sene dayanacakti, aqualift ne kadar, kac siringa yeterli oluyor ki, tabii yuze gore degisir ama veya bir siringasi ne kadar? Hangi doktorlar yapiyor ankara ve istanbulda, yardimci olursaniz cok sevinirim...
Mehmet Bey yapıyor. Bir arkadaşımın bacağında kullandı. Kalınlaştırmak için. Gayet memnun şu an arkadaşım.
Mehmet bey in soyadi nedir, aqualift yuZde de iyi duruyor mu?
Mehmet Akgün. Dr Mehmet Akgün diye arama yaparsanız google da çıkıyor. Kendisi ise direk görüşün bence. Soracaklarınıza ilk ağızdan yanıt almanız daha sağlıklı olur
tam da benim merak ettiğim soruyu sormuşsun. Ankarada Mehmet Akgün var istanbulda kimse yok mu?arkadaşlar istanbul da aqualift, aquamid, bioalcamid gibi kalıcı dolgu yapan bildiğiniz öereceğiniz bir dr varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?