- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
valla süpermişzevkli bir ev uzun yıllar sağlıkla mutlulukla otursunlar balkona bayıldım
aqua selam,
o girişteki telefonluğa ve o canımmm radyoya gözün gibi bak deriminanılmaz güzeller
bir de bir sorum var: balkondaki Boyner mumluk iyi ışık veriyor mu? ben çok beğenmiş ama ışık vermez diye almaktan vazgeçmiştim :44:
sevgiler
Çok güzel güle güle otursunlar :)
Neresi burası?
Kenan Evren veya Toros gibi duruyor :)
Yani o civar diyeyim
Güzelyalı da olabilir :)
esracım çok güzel mis gibi güle güle otursun anneciğin babacığın inşallah ev tertemiz ferah mutfağa ve oturma odasın bayıldım çok güzel oturma odası takımını nerden aldınız canım
selam symrnecim,
telefonluk oldukça eski ama radyo yeni :) eski görünümlü yenilerden, bi kaç yerde görmüştüm beğendiysen. sanırım mudo'da da vardı.
ışık veriyor vermesine de mutfaktaki fenerle bir değil tabii. karanlığı kırsın yeter diyosan alabilirsin ama otururken karşımdakinin yüzünü net göreyimse aradığın yeterli değil ışığı.
bilemiyorum açıklayıcı oldu mu :)
görüşmek üzere, sevgiler...
Güle güle huzur içinde otursunlar çok güzel bir ev
tipik adana evi
bende adanalıyım :)
zaten sizin evinizin güzel olmasından belliydi babaevinin de güzel olduğu
oturma odasındaki çiçekli krlentlere bayıldım nerden aldınız
yada yaptırdınız mı
huzurlu bir ev...balkona bayıldım..sağlıkla,huzurla otursun ailen çocukları ve torunlarıyla...
koltuklara ve balkona bayıldım çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
Cok guzel bi ev canim.ama seninle komsu cikacagiz az kaldi)bizde senden bi kac durak ondeyiz.
Fotograflardan büyük evlere bakmak cok güzel oluyor : )
Ama kendim istemiyorum artik suan ki evim bize göre büyük yeni tasinacagimiz ev daha kücük ama temizlik acisindan daha kolay olacak benim acimdan
Terasa bayildim bir cay icmeye gelebilirmiyim
canım annenlerin evi gerçekten çok hoş bol hatıralı ve bir dönemi yansıtan bir ev. Mutlu yuvalarından tebessümler eksik olmasın. Sevdikleriyle güzel buluşmalar yaşasınlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?