Ar ve gurur

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Kızlar konuya kısa geçiceğim

benim tanığım ama arkadaşım olmayan mahalleden bir kadın var..yaşı 35...gecen bir sey duydum çok şaşırdım..şimdi bu bayanın durumu aileden çok iyi..evi arabası ve bankada hesebı var...ve bakkalın çocuğuna aşık oluyor .çocuk bunu etkiliyor..3 gün içinde bu bayan bu cocuğu evine alıyor annesinin yazlıkta olduğu dönemde..anlaşıyorlar ve çocuğun memleketi d.bakıra kaçıyorlar...annesi bunu öğreniyor kadıncağız şeker hastası ..napsın oda kızını almaya gidiyor..gel etme falan ...tabi kız azman annesini kovuyor..kadın bizim komşuda fenalaşıyor..çünkü kıza d.bakırdan ev aldırmış ve hisseli..%50 yarı yarıya..eşya falan alıyorlar..

Ama birgün geliyor çocuk 1 ay sonra bunu bırakıp istanbula geliyor..kızı orda tek..kızı annesi alıyor yazlığa götürüyor..kız çocuğa yalvarıyor dön diyor çocuk yok diyor.kız intahar etmiş çocuk gene gitmemiş.annesi aramış kızın evimiz ver diye..çocuk vermem çünkü onun yuzunden nişanlımdan ayrıldım kızınız beni kandırdı diyor..çocuk şimdi nişanlısının peşinde..kız onu silmiş...bitirmiş yani..çocuk yalvarıyor kıza...

Benim kafama takılan konu şu bu kaçan kız mı çocukmu suçlu??

Hadi onu bırakalım bir kız nasıl tanımadığı bir erkeğe bunu yapabilir..

Bak ne halde..ama en çok annesine üzülüyoruz..benim annem ben böle bişey yapsam beni kütükten siler...ama bu kıza sahip çıktı kadıncağız..hatta çocuğa yalvarıyor..gel yazlığa burda kalın die.yeterki kızımı bırakma..hayat tuhaf dimi kızlar

35 yaşında koca kadın.....aşık olmasını bilmiş kaçmasınıda ev aldırmasına bilmiş annesini üzmesinideklava:

bakkalın çocuguda nasıl bir aşki 1 ay içinde bırakıp eski sevgiliye dönmüş..ilginç...kaçırdıgı kız hatalı olsa bileki eski sevgilide hazır bekliyor zaten hemen dönecek çok bekler..kötükedihüso:mymeka:.

olan anneye olmuş....atsada evlat satsada evlat ne yapsın kadın-tatlicadiarzu-

ama şu var hani yeşilçam filmleri gibi zengin kız fakir bakkal çocugu onurlu ve gururluohaoldumsmile

arada kalan zavallı çilekeş anne ...:hulya:

ama şu var hani yeşilçam filmleri gibi zengin kız fakir bakkal çocugu onurlu ve gururlu

BAK BUNA GÜLERİM

valla çocuğun aşkının "tamamen duygusal" olduğunu anlamamak için kör olmak gerek, hatta öyle bile anlaşlır ya neyse..

evi aldırmış, yemiş-içmiş işi bitmiş... gerçekten kadın, nişanlısından da ayırdıysa "etme-bulma dünyası" der saygılarımı sunarım...

Kızada zaten nişanlımdan ayrlmış demiş..kız araştırabilirdi dimi?tuhaf olan kızın annesi bizdeyken çocuğun nişanlısının annesi geldi.buu çocuk kızımı tehdit ediyor .savcılığa vercez diyor..kaçan kızın anneside aman yuz vermesin ona demiş..bakkala gitmiş çocuğa demiş gelin benim evde yaşayın demiş..
Ne tuhaf ya..

Mantık ve akıl yoksunluğu bu kadar mı olur... Hayır yani birde 35 yaşında olan bir kadından bahsediyoruz.

Olan kızın annesine olmuş,yazık hemde çok yazık...

yeterki kizimi birakmami lmaz:
cok garip ne geregi var böyle biseyin
denemisler olmamis bitmis
kizin kacmasi ev falan almasi normal degil
heleki o yasta birinin böyle birsey yapmasi
ama annesinin silmemeside cok dogal niye silsinki
evladi sonucta
ben yeterki kizimi birakma cümlesine cok kizdim
cok yanlis bence
bu arada herkez hata yapar kinamayin bence sizde bu durumu

Bu erkeklere çok yüz veriyoruz sanırım. Baksanıza çocuğa her yol Paris.. Bir de bayanların kendilerini düşürdüğü duruma bakın.

kınamıyorum kimseyi sadece 2 kızıda tanıyorum .nişanlısı çok temiz bir kızdı bunuona yapmamalıydı ve biliyordu kız bunu..dükkanda hep kalıyordu kız nişanlısının yanında..o kızda gelip çocuğa ya dolabımız bozuk bri bakarmsn diyip çağrıyordu..kız bana bunu demişti..aslında nie kınanmasın..çocuğun kanına girdi çocukta parasızlıktan dolayı nişanı uzatıyordu..şimdi kız istanbulu terkketii teyzesinde çocukta onun ğeşine düşmüş..

ve şimdi anneleri bize gelmiş biri diyor istemiyorum kızımlan bir araya gelmesini diyor..kızım mafoldu senin kızla gidince diyor diğeride senin kızın yuznden kızımı kullanıp bıraktı diyor..bir görseniz..

Annelerde bir tuhaf...

kızında suçu var bakkalın oglununda.....her ikiside suçlu zaten....birde daha 1 ay geçmeden sen bırak tekrar nişanlına gel..
erkekler ne abtal yada ne yüzsüzler anlamıyorum.....
eger o nişanlıda o çocuga döndüyse yada dönerse ...yazıklar olsun ozaman

bende malda yok mülkte olsada sevgiden aşktan ne malı görürüm ne mülkü ama nişanlıysa sözlüyse yada başka bir şeyse duygularda kontrol edelebilir....
ne işim var benim elin nişanlısıyla bide kaçıcam filan..ooooo

kınamamk laaım ama kızda cesurmus herkesı arkasına almıs cocuk cok akıllı kız salakmıs bence ama eden bulur dıye bır soz var umarım nısanlısı cocugu affetmez ...suc hem kızda HEM COCUKTA ama asıl suclu bence bakkal cocukta...

bakıyorumda ınsanlar ne akıllı olmus erkeklerdede var kızlarda bu para merakı ..
sanıyorlarmıkı o para onnlara ebedı mutluluk getırcek?

ya birbirlerini çok seviyorlardı düşünün 10 seneden beri sevgililer..bu kız zıvanadan çıkarttı..dükkana tatlı yapıp getirmeler falan..sonucta erkek dicem .oda karaktersiz ama ya kıza ne dicen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…