- Konu Sahibi Hazal zamani
-
kınamıyorum kimseyi sadece 2 kızıda tanıyorum .nişanlısı çok temiz bir kızdı bunuona yapmamalıydı ve biliyordu kız bunu..dükkanda hep kalıyordu kız nişanlısının yanında..o kızda gelip çocuğa ya dolabımız bozuk bri bakarmsn diyip çağrıyordu..kız bana bunu demişti..aslında nie kınanmasın..çocuğun kanına girdi çocukta parasızlıktan dolayı nişanı uzatıyordu..şimdi kız istanbulu terkketii teyzesinde çocukta onun ğeşine düşmüş..
ve şimdi anneleri bize gelmiş biri diyor istemiyorum kızımlan bir araya gelmesini diyor..kızım mafoldu senin kızla gidince diyor diğeride senin kızın yuznden kızımı kullanıp bıraktı diyor..bir görseniz..
bu bayanlarin yaptigini ailenizle aranizda konusmussunuzdur eminim bol bol
neden bize anlatma geregi duydunuz?? bir derdim var kösesinde dedikodu kazani topigi acmissiniz
sizin basiniza gelen bir durumda degil ne biliyim gereksiz buldum hani yorum getirsek ne olcakki
size sizin gibi düsünüyoruz desek tatminmi olucaksiniz sohbet kösesine acsaydiniz bari
dikkatli bakarsanız 2 mesaj yazmışım..bizim laflarımızmı dedikodu kazanı oldu..bahsedilen kız zaten bizim arkadaşımız..yani aslında benim kuzenim annesini tanıyor ve üzülüyor.ve burdaki bazı güzel ve makül düşünen bayanlarımızdan akıl almak istemiş kuzenim..neresi kazan anlamadım..neyse konu benim değil ben adapazarı olmuyum çıktım ben..