Ara - arama durumu

Aramiycam tamam ama o bana geri ne zaman dönecek? Gururunu çok kırdım
Niyetin ayrılmak değilmiş ama ayrılmışsın, şimdi geri dönmesini istiyorsun ama arayıp bir daha yüzümü göremeyeceksin diyeceksin :olamaz: Yapmak istediklerinle yaptıkların arasında 180 derece fark var. Bence sessizde bekle o döner belki. Ama şimdi böyle bişey dersen döneceği varsa da dönmez.

Niyetin ayrılmak değilmiş ama ayrılmışsın, şimdi geri dönmesini istiyorsun ama arayıp bir daha yüzümü göremeyeceksin diyeceksin :olamaz: Yapmak istediklerinle yaptıkların arasında 180 derece fark var. Bence sessizde bekle o döner belki. Ama şimdi böyle bişey dersen döneceği varsa da dönmez.

O zaman bekliyeyim değil mi? Ararsam eğer onu haklı cikartirim ve bu da aleyhime olur, doğru mu?

O zaman bekliyeyim değil mi? Ararsam eğer onu haklı cikartirim ve bu da aleyhime olur, doğru mu?
Şimdi neden ayrıldınız bilmiyorum ama sen ayrıldığına göre haklı olan tarafın sen olduğunu varsayıyorum. Önce atarlanıp ayrılıp bir hafta sonra geri adım atıp aramak tükürdüğünü yalamak olur, çocuk haksızken işler tersine döner. Birdaha da kızdığın hiçbirşeyde ciddiye alınmazsın.

Cocuk seni bir haftadir aramadi, umdugun gibi pesinden kosmadi diye mi bunu yapmak istiyorsun acaba? Zaten ayrilmissin, ne gerek var tekrar barismayacagini vs soylemekte. O boyle bir sey talep etmeden sen soylersen, sanki barismak istiyormussun, cook pismanmissin, aslinda blof yapmissin vs vs gibi olur. Hic ugrasma bence.

Biri bana ayrılalım diyecek. Aklım karışmaz ama biraz uğraşırım :)

keske arkasinda duramayacaginiz kararlar vermeseniz..kizginlik aniyla esip gurleyip terkedip simdi nasil doner diye beklamezdiniz en azindan..gururunu bu kadar kirdiysaniz ve gururlu bir adamsa bence donmez donmemelide..bir kadinda olsa aynisi derdim yanlis anlamayin.cok pismansaniz ozur dileyin hem hala sizin gurur yapip hem donmesini beklemeye hakkiniz yok..sizi seviyorsa zaten duzelir.duzelmezsede bu sefer sizin gururunuz kirilmis olur..tercih sizin.ya yolunuza bakin yada dürüst olun pismanliklarinizi dile getirin..

Back
X