Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hata yaptığımı, salak bir insan olduğumu biliyorum. Kendimi bu yüzden üzüyorum suan zaten. Hatalıyım.
Geçen kasım ayında arkadaşım uzak mesafede yaşayan biriyle tanıştırdı beni. İkimiz de öğretmeniz. O boşanmış ben evlenmedim. Baştan da mesaj atmazdı, sonradan yüz yüze görüşene kadar konuşmayalım dedi. Ama söylediği sürede gelmeyince sildim. Sonra ulaştı, ısrar etti sebepler sundu. Bana biletimi aldı, çünkü ben gelemiyorum. Farklı işler de yapıyorlar yaşadıkları yerde.
Gittim görüştük, iyi hoştu. Fakat o geleceğim deyince, gelmedi. Tartıştık bitirdim ben. O hiç bir zaman silmedi beni. 2 ay boyunca ayrı kaldık ama iletişim de hep sürdü. Yazdı arada. Bir on gün önce geleceğini, görüşmek istediğini söyledi. Benim zayıflığım bu da. Görüştük. Güzel geçti. Kendi memleketi yakın bir ildeydi. Bir hafta on gün güzel geçti. Gitmeye yakın, bir gün boyunca mesaj atmadı. Ben sordum, işlerim var dedi. Fakat ben bu durumdan rahatsızdım hep. O da her gün konuşmaya ne gerek var, arada bir hafta on gün de konuşmayabiliriz falan diye zırvalıyordu. Tartışmalarımız bu yüzdendi hep.
Neyse tartıştık, üstüme geliyorsun dedi. O ara hikaye attığını ama göremediğimi gördüm. Tartıştığımız için yazmamıştım o da yazmadı zaten. Sonra da bunu sormak için yazdım bir hafta önce. Yine sinirlendi. Beni suçluyorsun, Nasıl olmuş bilmiyorum falan dedi. Açtı hikayeyi. Aklını başına al diyor bir de salak herif. Bir haftadır ne o yazdı ne de ben.
Bitti mi bitmedi mi bilmiyorum. Hayatına başkasını mı aldı, ne olduğuyla ilgili bir fikrim yok. Evet hatalıyım bir daha görüşmemeliydim fakat, hala silmedim bir yerden.
Bir ilişkinin bitmesi için bitti demeye gerek yok biliyorum ama bir açıklamayı da hak ettim. Sizce yazmalı mıyım, artık görüsmek istemediğimi, bir daha bana hiç bir şekilde ulaşmaması gerektiğini söylemeli miyim? Yoksa tamamen uzaklaşmalı mıyım? Yazmaz ama yazarsa da bittiğini nasıl dile getirmeliyim. Düzelir diye hep şans verdim ama düzelmeyecek. Artık dönüşü yok. Kendimi çok değersiz hissediyorum.