Son mesajı atmalı mıyım? Böyle mi bitmeli?

Maalesef şahıs sizinle bir ilişkisi olduğunu düşünmüyor açıkçası. İlişki dediğin böyle planlı gitmez ki on gün ara veririz arada, bir hafta konuşmayız falan. Böyle bir şey yok yani. Bilmiyorum gerçi herkesin ilişki dinamiği farklı ama size çok değer veriyormuş çok önemsiyormuş gibi gelmedi üzülerek söylüyorum. Bence en iyisi önünüze bakın emin olun vakit kaybı bu kişi.
Bitirdim zaten. Daha iyi gördüm her şeyi. Artık kendi bilir. Yazsa dahi cevap alamaz benden bu saatten sonra. Bu kadar değersizlestirmedi kimse beni. En azından bir sonuca ulaştı.

Öncelikle hata olarak görmeyin ve kendinizi suçlamayın bir ilişki yaşamak istemiş olmak ya da adım atmak hata değildir sakın bir adamın bu saçma tavrı ile kendi değerinizi belirlemeyin siz her zaman değerlisiniz benim tavsiyem size asla yazmayın yerinizde olsam evet çok bozulurdum haklısınız ama asla yazmayın bakın seven ya da sizi tanımak isteyen insan kendini belli eder asla şüpheye düşmezsiniz ve üzülerek söylüyorum böyle tiplerin hep zaten birisi olur kafasında ve yakın zamanda haberini alırsınız siz o hiç hayatınıza girmemiş gibi yok sayın onu
Ben de artık birisi olduğunu düsünüyorum. Varsa da biri benimle de onu aldatıyor demektir. Hala ekliyim çünkü. Bilmiyorum çok üzüldüm. Yazmayı düşünmüyorum. Evet sormak hesap sormak çok geliyor içimden. Biri varsa neden benle buluşmak istedin diye ama yine yalanlayacak.

Öncelikle hata olarak görmeyin ve kendinizi suçlamayın bir ilişki yaşamak istemiş olmak ya da adım atmak hata değildir sakın bir adamın bu saçma tavrı ile kendi değerinizi belirlemeyin siz her zaman değerlisiniz benim tavsiyem size asla yazmayın yerinizde olsam evet çok bozulurdum haklısınız ama asla yazmayın bakın seven ya da sizi tanımak isteyen insan kendini belli eder asla şüpheye düşmezsiniz ve üzülerek söylüyorum böyle tiplerin hep zaten birisi olur kafasında ve yakın zamanda haberini alırsınız siz o hiç hayatınıza girmemiş gibi yok sayın onu
Ben de artık birisi olduğunu düsünüyorum. Varsa da biri benimle de onu aldatıyor demektir. Hala ekliyim çünkü. Bilmiyorum çok üzüldüm. Yazmayı düşünmüyorum. Evet sormak hesap sormak çok geliyor içimden. Biri varsa neden benle buluşmak istedin diye ama yine yalan
Engelleme de bence hayatına bak. Onu çok önemsediğini gösterir engellemek
engellemedim silmedim de

Ah canım kadınlar neden bu kadar detaylı düşünüyoruz anlamıyorum. Emin olun şu anda adamın aklında bile değilsiniz. Daha önce böyle bir konu vardı yazmıştım. Tekrar yazayım. Seven insan hele erkek asla ikilemde bırakmaz. Bir sevgiden emin değilseniz sevilmiyorsunuz o kadar. Seven erkeğin neler yapabildiğini görseniz böyle tip erkeklere asla prim vermezsiniz.Evet adamın hayatında başka biri olabilir, bir ilişkiye hazır olmayabilir. Bir sürü nedeni ihtimal dahilinde ama sizi sevmediği kesin. Lütfen mesaj falan atmayın, silin gitsin. Olur ya ararsa cevap vermeyin yoksa daha çok değersiz hissedersiniz kendinizi. Bu arada ortada bir ilişki yok. Adamın canı sıkılınca arada aradığı birisiniz o kadar.

Son düzenleme:
Bence hiçbir şey demeden siz bir cesaret gösterip her yerden silip size ulaşmasını engelleyin. Ondan sonra o düşünsün.

Back
X