Son mesajı atmalı mıyım? Böyle mi bitmeli?

Evet hatalısın çünkü seni manipüle etmek isteyen adamın ağına düşüyorsun. Bir yerde okumuştum kadınlar evliliği bitmesin diye bayağı çaba gösterip çoğu şeye susuyorlarmış. O yüzden hep boşanmış adam görsem acaba karısını hangi raddeye getirdi ki bıraktı onu diye düşünürüm. Bu hödük de öyle. Ay 5 yaşında sanki işine gelince gel yazış benle işine gelmeyince yallah. Sal ipini gitsin.
Eşiyle bu yüzden boşandı muhtemelen. Kadını suçluyordu. Beni boğdu falan diye. Ben ilgisiz miydin acaba dedim. Herkes öyle diyordu ama öyle bir şey yok demişti. Demek ki bundan

Eşiyle bu yüzden boşandı muhtemelen. Kadını suçluyordu. Beni boğdu falan diye. Ben ilgisiz miydin acaba dedim. Herkes öyle diyordu ama öyle bir şey yok demişti. Demek ki bundan
Ay bir de o kadar narsist ki hatasını kabul etmiyor. Ay bir kadının deneyip bundan olmaz diyip bıraktığını sen mi büyüteceksin. Midem kalktı

Haklısınız. Büyük ders oldu bana. İyi oldu ama, yoksa akıllanmazdım
Emin misiniz? 2 ay sonra yine aynı konuyu açmayacak mısınız? Ortada ilişki bile yok ki ne son araması ne son mesajı? Bitmiş gitmiş niye yolunuza bakmıyorsunuz? Konuşup helalleşip bitirmek en medeni olanı ama olmuyorsa niye zorluyorsunuz? O son mesaj kendinizi hatırlatmak için olmasın?

Haklısınız. İnanın silmesi de bir adımdır. Onu da yapmıyor iyice canım sıkılıyor. Ben de her şeyin farkındayım
Siz bu beraberlikten bir şekilde tam tatmin olmuyorsunuz...içinize sinmeyen birşeyler var .Büyük olasılıkla stresle çok başa çıkamayan ,manüpilatif davranışlara maruz kaldığında bunu çabuk göremeyen paniğe kapılan bu yüzden de biraz hırçın davranabilen birisiniz. Siz sevmek sevilmek isteyen ,sevgisini verecek bir adam arayışında olan bir kadın olabilirisiniz..ama büyük olasılıkla adamın size karşı pek bir duygusu yok,olsun diye denemiş ama olmamış .. dolayısıyla bu size olan davranışlarına da yansıyor,istediğiniz ilgiyi size bu yüzden veremiyor. Onunla iletişimi bitirmek için sizi silmesine ihtiyacınız yok siz yolunuza devam edeceksiniz

Ya çok özür dilerim herkes boşanabilir de karısının katlanamayıp boşadığı ilgisiz ne istediği belli olmayan bi adamı neden bu kadar önemseyip defalarca konu açıyosunuz. Etrafta başka adam mı kalmadı?

Ay bir de o kadar narsist ki hatasını kabul etmiyor. Ay bir kadının deneyip bundan olmaz diyip bıraktığını sen mi büyüteceksin. Midem kalktı
Narsist bence de. Bir yakın, bir uzak, sonra beni manipüle ediyor suçluyor. Gideceğimi anladığında yakın oluyor. Saçma sapan

Ya çok özür dilerim herkes boşanabilir de karısının katlanamayıp boşadığı ilgisiz ne istediği belli olmayan bi adamı neden bu kadar önemseyip defalarca konu açıyosunuz. Etrafta başka adam mı kalmadı?
Ben de bilmiyorum. Sözde o karısını boşamış. Kadın sorunluymuş. Muhtemelen kadın bu yüzden delirdi. En iyisi olduğuna inanıyorum suan. Kendi uzaklaştı. Yoksa fıttıracaktım

Siz bu beraberlikten bir şekilde tam tatmin olmuyorsunuz...içinize sinmeyen birşeyler var .Büyük olasılıkla stresle çok başa çıkamayan ,manüpilatif davranışlara maruz kaldığında bunu çabuk göremeyen paniğe kapılan bu yüzden de biraz hırçın davranabilen birisiniz. Siz sevmek sevilmek isteyen ,sevgisini verecek bir adam arayışında olan bir kadın olabilirisiniz..ama büyük olasılıkla adamın size karşı pek bir duygusu yok,olsun diye denemiş ama olmamış .. dolayısıyla bu size olan davranışlarına da yansıyor,istediğiniz ilgiyi size bu yüzden veremiyor. Onunla iletişimi bitirmek için sizi silmesine ihtiyacınız yok siz yolunuza devam edeceksiniz
Doğru şeyler yazdınız teşekkür ederim. Aynen bu şekilde. Ama bunu da sordum. Kimse kimseye mecbur değil. Arada tanıştıran arkadaş var diye ilişkiyi bitiremiyorsan söyle dedim. Yok ben istemesem söylerdim dedi. O hep ulaştı. Kaç kez bitti dedim yazdı. Sevmediğini biliyorum. Ama neden bu şekilde uzaklaşıp geldi geri bilmiyorum. İletişimde kalan da o oldu hep. Benim de ilgim vardı yalan değil. Bu yüzden bu durumdayım zaten. Kafamda bitirmeliyim. Öncelikle kendime neden bir bitti demeye değer görmedi sorusunu kendime sormayı bırakırsam

Emin misiniz? 2 ay sonra yine aynı konuyu açmayacak mısınız? Ortada ilişki bile yok ki ne son araması ne son mesajı? Bitmiş gitmiş niye yolunuza bakmıyorsunuz? Konuşup helalleşip bitirmek en medeni olanı ama olmuyorsa niye zorluyorsunuz? O son mesaj kendinizi hatırlatmak için olmasın?
Hayır inanın. Ben o kadar düşmedim kendimi hatırlatmak olsun amacım. Yazacak biliyorum bu şekilde. İstediği zaman yazamasın diye olacaktı. Ama yazmam zaten

Aslında adamın karakterini çözmüşsünüz.

Hani ilişki olsaydı/ilerleseydi yine mutsuz olacaktınız. Kim kendine değer vermeyen bir adamla hayatına devam etmek ister ki?

Ben sadece ısrarınızı anlamaya çalışıyorum. İçinizde başka duygusal boşluklar varsa destek almanızı tavsiye ederim. Gerçekten psikologlar insana çok yardımcı oluyor.

Bana yazan oydu. Kendi kendime oynamadım. Ona ulaşan buluşalım diyen, ara ara nasılsın diyen ben değildim

"Ara ara nasıl diye sorması bir ben aranıyorum daha iyisini bulamazsam buradayım" demektir. Kaldı ki sizin aranızda bir ilişki olmadığı için bitirilecek bir şeyde yok. Sizi umursamıyor sal gitsin.

Aslında adamın karakterini çözmüşsünüz.

Hani ilişki olsaydı/ilerleseydi yine mutsuz olacaktınız. Kim kendine değer vermeyen bir adamla hayatına devam etmek ister ki?

Ben sadece ısrarınızı anlamaya çalışıyorum. İçinizde başka duygusal boşluklar varsa destek almanızı tavsiye ederim. Gerçekten psikologlar insana çok yardımcı oluyor.
Bu konuda çok haklısınız. Aklıma uymayan çok şey var aslında. Aslında onun uzak durması sevmemesi, değer vermemesi, kendimi değersiz hissetmeme sebep oluyor. O yüzden neden diyorum. Keşke baştan ilk buluşmak istediğinde hayır deseydim

Bu konuda çok haklısınız. Aklıma uymayan çok şey var aslında. Aslında onun uzak durması sevmemesi, değer vermemesi, kendimi değersiz hissetmeme sebep oluyor. O yüzden neden diyorum. Keşke baştan ilk buluşmak istediğinde hayır deseydim
Neden mi?

Üzüleceksiniz de sevmemenin nedeni olabilir mi?

Sevmiyorsa sevmiyordur.

O boşanmış ben evlenmedim. Baştan da mesaj atmazdı, sonradan yüz yüze görüşene kadar konuşmayalım dedi. Ama söylediği sürede gelmeyince sildim.
Ortada bir ilişki yokki zaten. Canı isteyince yazan , konuşan birisi var ortada. Ne demek görüşüne kadar konuşmayalım? 10 gün konuşmayabiliriz , her gün konuşmaya ne gerek var diyen biriyle ilişki kurulmaz. Size uygun birisi değil.
Bir hafta on gün güzel geçti. Gitmeye yakın, bir gün boyunca mesaj atmadı. Ben sordum, işlerim var dedi. Fakat ben bu durumdan rahatsızdım hep. O da her gün konuşmaya ne gerek var, arada bir hafta on gün de konuşmayabiliriz falan diye zırvalıyordu.
ama bir açıklamayı da hak ettim. Sizce yazmalı mıyım,
Hiçbir şey yazmayın. Hatta hesaplarını silin her yerden engelleyin bence.

Adam sizinle canı sıkıldığında değişiklik olsun sosyalleşeyim diye görüşüyor, siz halen mesaj atayım mı diyorsunuz :) ee atın madem bu paşa torununun can sıkıntısını alırsınız arada :)

Doğru şeyler yazdınız teşekkür ederim. Aynen bu şekilde. Ama bunu da sordum. Kimse kimseye mecbur değil. Arada tanıştıran arkadaş var diye ilişkiyi bitiremiyorsan söyle dedim. Yok ben istemesem söylerdim dedi. O hep ulaştı. Kaç kez bitti dedim yazdı. Sevmediğini biliyorum. Ama neden bu şekilde uzaklaşıp geldi geri bilmiyorum. İletişimde kalan da o oldu hep. Benim de ilgim vardı yalan değil. Bu yüzden bu durumdayım zaten. Kafamda bitirmeliyim. Öncelikle kendime neden bir bitti demeye değer görmedi sorusunu kendime sormayı bırakırsam
Aradaki arkadaş nedeniyle değil..daha ilgisini çeken bir kadın bulamazsa elinin altında hiçyoktan duran bir seçenek olsun diye iletişimi bu şekilde sürdürüyor.Bilmek istersiniz diye yazıyorum...sizi aramadığı,yazmadığı o dönemler var ya o zaman da elinden gitmekte olan başka bir ilişkisine yoğunlaşıyor

Şu konuyu bir öğrencinizden dinleseniz nasıl yorumlar nasıl yonlendirirsiniz.

Back
X