ben de yıllardan beri gür saçlarıma bi care aradım durdum. uzatamadım, uzattıysamda hep bağlamak zorundaydım. şekillendirmek için insanlar kafamda bana küfür eder gibi bakıyolardı. o kadar gürdü ki saçım
saçıma maşa yapmaya çalışan ama başarılı olamayan arkadaşlar bana ara makası attırmamı sölediler. ben de burada inceledim sordum soruşturdum bi tane yaptır diyen çıkmasa da gittim kestirdim. burada işini bilen bi kuaföre gitmem sölenmişti. sanırım öle yapmışım. :) derdimi , risklerini, olumsuz yorumları hepsini kuaför arkadaşa anlattım. o da "mükkemmel" bi şekilde kesti saçlarımı.. saçlarım omuz hizasına buna rağmen kafamdan bi bebek yastığı dolduracak kadar saç kesti. kuaförden çıktığımda kafamı bi paraşüt yukarı çekermiş gibi geliyodu. o kadar hafiflemiştim ki.
anladığım kadarıyla makasın iyi bi makas olması gerekiyo
kuaförün iyi bi kuaför olması gerekiyo
bide saçları diplerden değil de kulak hizasından falan inceltmeye başlaması gerekiyo
şimdilik çook mesudum :)
biraz zaman geçsin kabarıcakmı hala memnun memnun mu gezicem ona bi bakalım.
bi de bu adada kendi kendime maşa bile yapabildim :) varın siz düşünün. izmitte olan arkadaşlara isterlerse bunu bana yaşatan arkadaşın adresini falan hemen verebilirim

:)