Ara sıra gelen bosanma istegi

Evet karşılık alırım. Boynuna sarilsam kucağına alıp döndürür mesela. Ama durup dururken ici kaynayıp opmez beni. Ozlerse yapar bunlari.

Anladım galiba o sevilmediğini düşünme hissi çok kötü..

Çok korkuyorum evlilikten

Etkiliyor tabi etkilemez olur mu yatak odamizi bile etkiliyor.
Umutsuz gayesiz insanlar olduk. Bu gün giderlerimiz karsilansin derdindeyiz. Yarını düşünemiyoruz bile bir süre sonra da beynimizin sorumluluk yüklenen, düşünen yerlerini kullanmaya kullanmaya çürütüyoruz.
Düşünmeye yorulan, iyilik etmeye üşenen , sevmeye farklı anlamlar yükleyen insanlar oluyoruz . Ve birlikte yaşayamaz oluyoruz. Yalnizlaşıyoruz.

Hiç kimsenin evliliği 4×4'luk değil, olamazda... O yüzden 3 günlük dünyada kendinizi böyle şeyler için yormayın.

Beraber yasamak ,sevgili olmak gibi degil zor ,
Biraz sabredin ,erkekler egilip bukulmez kolay kolay siz huyuna alisirsiniz zamanla ,herseyi sahsi algilayip ,dert etmeyin kendinize ,
Ayrica onun stresi sizden fazladir ,calisiyor borc oduyor ,duze cikarmaya calisiyor ,basarmak gibi algiliyorlar bu sorumluluk olayini,esiniz yenilmerkten korkuyor ,
İnsanlar zamanla annesiyle bile gecinemiyor ,
Ornegin ben ev temizlerken evin icinde dolanir annem ,her yere toz tasir oturup beklemez 15 senedir degismez her temizlik bagirmayla gecer,
Fazla hayal kurmayin ,elinizdekine sahip cikin ,gercekle yasayin

Bir evlilik için bu forumda 'boşan'' demedim. Demekte istemem çünkü evlilik bu. Tek kişinin anlattığıyla,algısıyla bir evlilik bütün yönlerini şeffaf bir şekilde ortaya sermez. Sizin ki de böyle. Ama sizi gayet iyi anlıyorum. Eski ilişkimden. Bu ''diken üstü hal'' muhattabınızın bunu size hissettirmesi... Zor bir durum.

Eski ilişkimde bir gün iş çıkışında ona kilometrelerce öteden gözleme götürdüm. O çok severdi. Ardından metro girişindeki çiçekçide kendime dedim ki ''bugün onu işten alıyorum, akşam kendi yaptığım bir tür yemeğe götürüyorum sahilde, birde çiçek alayım da bugün rolleri değişelim'' Çiçeği aldım. Onun iş yerinde çıkmasını bekliyordum. Beni gördüğü gibi yapmadığını bırakmadı. Etrafında yayılan negatif elektirik gözle görülüyordu.Bir ton afra tafra. Çiçek aldığım için erkekliği sarsılmış. O kadar kötü hissettirdi ki bana kendimi çiçeği çöpe fırlattım. Bunu yaptığımı görünce daha gerildi ortam...
Daha sonra ''doğum günü'' kutlamak istemiştim onun. Bütün ailemi topladım onun da bu şehirde yaşayan çok sevdiği bir akrabasını davet ettim. ''erkekliğine zeval gelmişte çaktırmamaya çalışıyor'' gibi bir hava hissettirdi bana tüm gün. Şikayet etmedi mutlu da değildi ama ben o doğum gününü yaptığım için günlerce kızdım kendime.

Yani O'nu düşünmekten, diken üstünde olmaktan ilişkimi yaşayamaz haldeydim.Kişiliğim sarsıldı, kendime güvenimi ve özsaygımı yitirmiştim. Ta ki bu adam ''eski'' oluncaya kadar. Şimdi hayatımı çok güzel rayına oturttum. Başardığım bir çok şey oldu. Önemli olanın bana '' ne hissettirdirdikleri'' muhattabımın. Ve bencilleştim de. Ama inanılmaz mutluyum. Önemli olan sizsiniz. Bir ev yıkılır. Bin ev kurulabilir. Bir düzeni kaybedip önünüze milyonlarca farklı düzen kombinasyonlarını sıralayabilirsiniz. Hislerinizin hepsini bütünüyle ''mutlak doğru'' almak kadar onları reddetmekte yanlış.

Mutluluklar dilerim

Biz 12senelik evliyiz.
1evladimiz var
Bende de hep ailesi yuzunden aklimin surekli bir kosesinde bosanma fikri.
Esimin agzindan hic duymadim.
Bosanmayi aklina getirmez biliyorum.
Fakat bazen olaylar cok yoruyo beni dayanamiyorum.

Ailesiyle konusmuyorum ve surekli bir yerlerden cikmalari beni cok rahatsiz ediyor
Bosanim ne halleri varsa gorsunler benden uzak olsunlar diyorum ama esim asla kabul etmiyor.
Yani tartisma esnasinda soyledim bir kac defa
Hatta daha once 1ay ayrida kaldik ama esim istemiyor.
Benimde bir duzenim var suan ama yoruluyorum insanlar beni cok yoruyor.

Ben yapabilirim alisirim.
Ama esim lafini ettirmiyor.

Yani bir cok insana bu his,hayaller,planlar ara ara geliyor meraklanmayin.

Allah Allah poflasın nedir yani? Neden insanlar eşlerini aileleri olarak görmüyorlar? Mesela anneniz size "Pof!" lasa onu annelikten reddetmeyi düşünür müsünüz?

Çok içten yazmışsınız. Ne kadar oldu evleneli bilmiyorum ama ilk zamanlar bana da sık sık olurdu. Şimdi geçti mesela. Birbirimizi iyice benimsedik. Tahammül edilemez bir durum yoksa zaman vermek de bir çözüm.

Her hareketine anlamlar yüklemeyin diger konularinizda da ayni seyi dusundurmustunuz fazla odaklanmissiniz esinize.Ama ister istemez hak veriyorum,henuz yenisiniz zaman ilerledikce anlayacaksiniz ne demek istedigimi.
Size kucuk bir ornek vereyim isten geldiginde kapiyi acar acmaz sıkıntıli bir gun mu gecirmis,isle ilgili mi ya da annesiyle( kv sık hastalanır) ilgili mi artik yuzune bakinca anliyorum.Her hareketinde sevgisini sorgulamiyorum artik.Beklentilerimi minimum seviyede tutunca da bakiyorum en ufak tebessumu bile bana guzel geliyor.Birde hep dogrudur bu tespit bence erkeklerin cebindeki parayla huzurlari dogru orantida.Bu tarz sıkıntıları varsa ya da arada olabiliyorsa hareketlerine ister istemez yansir.Her hareketini ilişkinize yormayin ya da sevgisi ile ilişkilendirmeyin.sadece tavsiye.....

Peki siz tanımıyormuydunuz eşinizi evlenmeden önce?
Herkese tahammülsüz yazmışsınız bir yorumunuzda ,bu demek oluyor ki bu adam hep böyleydi.
Sonradan değişir,altında yatan sebebi anlamaya çalışırsınız amenna ama genel anlamda böyle biriyse sizin şimdi gözünüze batmaya başlamış demekki.
Eşler arasında denge önemli bunu bilir bunu söylerim. İki fevri insan anlasamaz yada iki fazla sakin yapı,bir yerde film kopar.
Evliliği yüruteceğim,boşanmak için sebebim yok diyorsanız,eşinizi olduğu gibi kabullenip,her hareketine kendinizce anlam yüklemeyin. Yok bu hayat böyle geçmez diyorsanızda elalemi,onu bunu boşverip bir adim atacaksınız,yapacak başka birşey yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…