- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 133
- 47
Evet aynen böyle. ..sevgi sorgulamak onların aklına bile gelmez ...çok güzel yorum yapmışsınız ne güzel. ..Her hareketine anlamlar yüklemeyin diger konularinizda da ayni seyi dusundurmustunuz fazla odaklanmissiniz esinize.Ama ister istemez hak veriyorum,henuz yenisiniz zaman ilerledikce anlayacaksiniz ne demek istedigimi.
Size kucuk bir ornek vereyim isten geldiginde kapiyi acar acmaz sıkıntıli bir gun mu gecirmis,isle ilgili mi ya da annesiyle( kv sık hastalanır) ilgili mi artik yuzune bakinca anliyorum.Her hareketinde sevgisini sorgulamiyorum artik.Beklentilerimi minimum seviyede tutunca da bakiyorum en ufak tebessumu bile bana guzel geliyor.Birde hep dogrudur bu tespit bence erkeklerin cebindeki parayla huzurlari dogru orantida.Bu tarz sıkıntıları varsa ya da arada olabiliyorsa hareketlerine ister istemez yansir.Her hareketini ilişkinize yormayin ya da sevgisi ile ilişkilendirmeyin.sadece tavsiye.....
Bazi yorumlar cok acımasız bir o kadar farazi,size de tesekkurler....Evet aynen böyle. ..sevgi sorgulamak onların aklına bile gelmez ...çok güzel yorum yapmışsınız ne güzel. ..
bence bır deneyın ben bır kere restı cektım adam anında 180 derece dondu kı bızım tek sorunumuz esımın maddı konulardakı sorumsuzlugu yoksa baska problemımız yok kımse kımseye karısmaz sıkmaz aılelerle ıletısım ıyıdır vs vs ...keske olmasa böyle. Bosanmak istedigimi eşime söylesem once nedenini sorar sonra bi sey yapmaz gibi geliyor bana.
bende nedense buraya takıldım kahve kokulumŞimdi ben yemek yaparken biri makine bosaltsa ben de oflarim puflarim
Herşeyi de devletten beklemeyin
Ben simardigimi düşünmüyorum. Aza kanaat ederim esim beni duygusal anlamda tatmin etse.Henüz yenisiniz birbirinize alisana dek olur bunlar ...Benim annem babam kırk yıllık evliler hâlâ arada bunları isitiyoruz annemden ki hiiiiic bir sorunları yok Hamdolsun. ..biz kadinlarda maalesef bu var; illa sorgulayip durcaz bi tadını cikaramicaz valla ben kendimden yorumluyorum bazan. ..ben surat yaparım kuserim somurturum falan ve eşimi de Çılgınlar gibi seviyorum. ..Eşim diyor ki önce küsüyorsun sonra sebep buluyorsun diyor:))Şimdi bu benim tahammül edememem mi:Huysuzlugum)Hiç üzmeyin kendinizi üstüne düşmeyin onu bunu mu yaptı deyip gözünün içine bakıp durmayın. ..kendimden biliyorum; simariyoruz o zaman :)
Tezgahi bosaltmakti niyetim daha rahat yapsin diyebende nedense buraya takıldım kahve kokulum
adam yemek yapıyor sağolsun sende işini kısıtlıyorsun
bence bır deneyın ben bır kere restı cektım adam anında 180 derece dondu kı bızım tek sorunumuz esımın maddı konulardakı sorumsuzlugu yoksa baska problemımız yok kımse kımseye karısmaz sıkmaz aılelerle ıletısım ıyıdır vs vs ...
Ben onun kafasını sisirmeden icime atıyorumEsinizi tanimiyorum ama sizin yazdiklarinizdan çıkarımim su. Buraz atri kalsaniz da esiniz sizden kafasini mi dinlese ki...
Olağan şeyler dahi o kadar büyük sorunlar ki sizin icin.
Cok teşekkür ederim. Bu ruh halim devam ederse eninde sonunda gerçekleşecek zaten.Bir evlilik için bu forumda 'boşan'' demedim. Demekte istemem çünkü evlilik bu. Tek kişinin anlattığıyla,algısıyla bir evlilik bütün yönlerini şeffaf bir şekilde ortaya sermez. Sizin ki de böyle. Ama sizi gayet iyi anlıyorum. Eski ilişkimden. Bu ''diken üstü hal'' muhattabınızın bunu size hissettirmesi... Zor bir durum.
Eski ilişkimde bir gün iş çıkışında ona kilometrelerce öteden gözleme götürdüm. O çok severdi. Ardından metro girişindeki çiçekçide kendime dedim ki ''bugün onu işten alıyorum, akşam kendi yaptığım bir tür yemeğe götürüyorum sahilde, birde çiçek alayım da bugün rolleri değişelim'' Çiçeği aldım. Onun iş yerinde çıkmasını bekliyordum. Beni gördüğü gibi yapmadığını bırakmadı. Etrafında yayılan negatif elektirik gözle görülüyordu.Bir ton afra tafra. Çiçek aldığım için erkekliği sarsılmış. O kadar kötü hissettirdi ki bana kendimi çiçeği çöpe fırlattım. Bunu yaptığımı görünce daha gerildi ortam...
Daha sonra ''doğum günü'' kutlamak istemiştim onun. Bütün ailemi topladım onun da bu şehirde yaşayan çok sevdiği bir akrabasını davet ettim. ''erkekliğine zeval gelmişte çaktırmamaya çalışıyor'' gibi bir hava hissettirdi bana tüm gün. Şikayet etmedi mutlu da değildi ama ben o doğum gününü yaptığım için günlerce kızdım kendime.
Yani O'nu düşünmekten, diken üstünde olmaktan ilişkimi yaşayamaz haldeydim.Kişiliğim sarsıldı, kendime güvenimi ve özsaygımı yitirmiştim. Ta ki bu adam ''eski'' oluncaya kadar. Şimdi hayatımı çok güzel rayına oturttum. Başardığım bir çok şey oldu. Önemli olanın bana '' ne hissettirdirdikleri'' muhattabımın. Ve bencilleştim de. Ama inanılmaz mutluyum. Önemli olan sizsiniz. Bir ev yıkılır. Bin ev kurulabilir. Bir düzeni kaybedip önünüze milyonlarca farklı düzen kombinasyonlarını sıralayabilirsiniz. Hislerinizin hepsini bütünüyle ''mutlak doğru'' almak kadar onları reddetmekte yanlış.
Mutluluklar dilerim
Yeniyiz biz de.Çok içten yazmışsınız. Ne kadar oldu evleneli bilmiyorum ama ilk zamanlar bana da sık sık olurdu. Şimdi geçti mesela. Birbirimizi iyice benimsedik. Tahammül edilemez bir durum yoksa zaman vermek de bir çözüm.
Ben onun kafasını sisirmeden icime atıyorum
Bi gün evden gitmeye kalktım ben gitmiyorum ama gidersen mahkemeye git direk yüzüne bakmam dedi. Ona gore ne yasarsak yasayalim kimse bilmeyecek evden gidilmeyecek. Kaybetme korkusu olmadığını düşünüyorum ben de. Onun ici dolduysa benim de o kadar doldu ki ilk aylarda.merhaba, mesajınızı tam olarak anladım. biz eşimle birbirimizi severek evlendik sonradan bazı problemler çıktı özellikle ailevi. sizin gibi bir katılık durumuna girip sonra konuşarak bunu hallettik. Ben daha sinirli ve sabırsızım, mesela özellikle işim varken ayağımın altında dolanıyorsa çok kızardım. ne kadar iyilik yapıyor olursa olsun kızardım yani. sonra ailevi problemler düzelince içimdeki tüm kızgınlığın öteki konuların birikimi olduğunu anladım. tahammülsüzlük son sınırımdaydı ama hep ailesiyle ilgili problemlerden kaynaklı ona kızdığımdan olduğunu anladım ve kendimi sakinleştirdim. zaman zaman delirip çok kızıyorum ama asla belli etmiyorum. eşime de şaka yapılmaz, hatta çok bozulur, onları da söylemem.
siz dargın olduğunuz zamanlarda uzun süreli konuşmadığınız zamanlar olmuş, o zamanlarda kim haksızsa mutlaka gönül alması gerekirdi, siz de o da. eğer haklı olduğunuz halde günlerce bunu sürdürdüyse gerçekten sizi kaybetme korkusu yoktur. bir de bayanlar biraz daha hassas, erkeğin biraz daha yapıcı olması gerektiğini düşünürüm ben. naçizane fikrim eşinizin size karşı içi dolu, birikmiş ama sebebini tabi burdan anlamak mümkün değil. ayrıca bir kadın sevilip sevilmediğini mutlaka bilir, anlamsız yere negatif elektrik alıyorsanız bu doğrudur. belki eşiniz de stres altında veya işten v s dolayı psikolojik bunalıma girdi ama bunları en iyi siz bilirsiniz. ben olsam çocuk fikrini erteler, ilerisi için ne yapar ne eder kendi ayaklarımın üstünde durmaya bakarım.
Teşekkür ederimIste icine aracak sorunlar bile degil.
Daha önce baska bir konunda da yazmistim.
Basit seyleri büyütüp kendini dert sahibi ediyorsun.
Zihnini esinden baska seylerle doldur.
Bir hayat mesgalen olsun.
Cok teşekkür ederim. Is bulsam ayrı dert o kadar dedikoducu cahili bol bi yerde yaşıyoruz ki. Bazen o kadar guclu hissediyorum ki kendimi. Ama ciddi anlamda bu düşünce aklıma gelince acabalarim oluyor. Çekiniyor gibiyim. Ama insanin gözü döndüğü an kimseyi dusunmeyecegini de cok iyi biliyorum.Konunu okurken icime bayagi dokundu. Benzer seyleri yasadigimdan sanirim, insani nasil bir cikmaza ve caresizlige ittigine bildigimden belkide. Yada belki en cok 'Boyle zamanlarda sevilmedigimi hissediyorum. Insanın her hissettigi dogru mudur? Bana öyle geliyor da :/ kaybetmekten korkmuyor gibi.' cumlelerini okuyunca uzuldum senin adina. Eski esimin beni sevdigini, ama sevgisi icin cok az caba gosterecegini biliyordum, cunku beni belkide herhangi iyi bir insan olarak seviyordu, karisi, sahip oldugu kadin olarak sevmiyordu.
Umarim hislerinde yaniliyosundur. Umarim esin kisa sureli bi 'down' durumdadir ve cabuk toparlar. Senin ondan vazgecmeni beklemez.
Bu surede verebilecegim tek tavsiye: guclu ol. Kendin ol. Ona bagli olmadigini, senin mutlulugunun onun guler yuzune bagli olmadigini goster. Hayatina devam et. Vazgecmekten korkmadigini hissettir (soyleme, hissettir!). Belki dank eder tatlim.
Allah yardimcin olsun.
ha, son bi tavsiye, anneni babani elalemi dusunecek durumda degilsin. herkesin ne dusunecegi ennnn son derdin olsun lutfen. herkesin evladi var diye dusun gec. daha cok bir is bulma derdine gir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?