Ara sıra gelen bosanma istegi

Evet aynen böyle. ..sevgi sorgulamak onların aklına bile gelmez ...çok güzel yorum yapmışsınız ne güzel. ..

Henüz yenisiniz birbirinize alisana dek olur bunlar ...Benim annem babam kırk yıllık evliler hâlâ arada bunları isitiyoruz annemden ki hiiiiic bir sorunları yok Hamdolsun. ..biz kadinlarda maalesef bu var; illa sorgulayip durcaz bi tadını cikaramicaz valla ben kendimden yorumluyorum bazan. ..ben surat yaparım kuserim somurturum falan ve eşimi de Çılgınlar gibi seviyorum. ..Eşim diyor ki önce küsüyorsun sonra sebep buluyorsun diyor:))Şimdi bu benim tahammül edememem mi:Huysuzlugum)Hiç üzmeyin kendinizi üstüne düşmeyin onu bunu mu yaptı deyip gözünün içine bakıp durmayın. ..kendimden biliyorum; simariyoruz o zaman :)

merhaba, mesajınızı tam olarak anladım. biz eşimle birbirimizi severek evlendik sonradan bazı problemler çıktı özellikle ailevi. sizin gibi bir katılık durumuna girip sonra konuşarak bunu hallettik. Ben daha sinirli ve sabırsızım, mesela özellikle işim varken ayağımın altında dolanıyorsa çok kızardım. ne kadar iyilik yapıyor olursa olsun kızardım yani. sonra ailevi problemler düzelince içimdeki tüm kızgınlığın öteki konuların birikimi olduğunu anladım. tahammülsüzlük son sınırımdaydı ama hep ailesiyle ilgili problemlerden kaynaklı ona kızdığımdan olduğunu anladım ve kendimi sakinleştirdim. zaman zaman delirip çok kızıyorum ama asla belli etmiyorum. eşime de şaka yapılmaz, hatta çok bozulur, onları da söylemem.
siz dargın olduğunuz zamanlarda uzun süreli konuşmadığınız zamanlar olmuş, o zamanlarda kim haksızsa mutlaka gönül alması gerekirdi, siz de o da. eğer haklı olduğunuz halde günlerce bunu sürdürdüyse gerçekten sizi kaybetme korkusu yoktur. bir de bayanlar biraz daha hassas, erkeğin biraz daha yapıcı olması gerektiğini düşünürüm ben. naçizane fikrim eşinizin size karşı içi dolu, birikmiş ama sebebini tabi burdan anlamak mümkün değil. ayrıca bir kadın sevilip sevilmediğini mutlaka bilir, anlamsız yere negatif elektrik alıyorsanız bu doğrudur. belki eşiniz de stres altında veya işten v s dolayı psikolojik bunalıma girdi ama bunları en iyi siz bilirsiniz. ben olsam çocuk fikrini erteler, ilerisi için ne yapar ne eder kendi ayaklarımın üstünde durmaya bakarım.

Esinizi tanimiyorum ama sizin yazdiklarinizdan çıkarımim su. Buraz atri kalsaniz da esiniz sizden kafasini mi dinlese ki...
Olağan şeyler dahi o kadar büyük sorunlar ki sizin icin.

valla arada banada böyle güncelleme geliyor ki burada yorumlarım hiçbir zaman boşan olmadığı halde.siz yeni evlisiniz ben 18 hesabını siz yapın, burada eşini tanımıyormuydun diyenlere de bir çift sözüm var kimse kimseyi tanıyamıyor maalesef an geliyor ben 18 yıllık eşimi tanıyamıyorum ,bazen adamın içine sanki şeytan girmiş ki ben ufak tefek şeylere çok takılan biri değilim yani evliliğimi zedeletmem kolay kolay bazen tek başına çaba sarfettiği düşünyorum bazen arkadaşlarımın eşine bakarak benim eşim başımda taşınacak adam diye düşünürüm,bazen de gözüm kararıyor yeminlen çekemeyecek duruma gelip sabrım tükeniyor diye düşünüyorum şuan inanın bu 3 lü arasındayım.

keske olmasa böyle. Bosanmak istedigimi eşime söylesem once nedenini sorar sonra bi sey yapmaz gibi geliyor bana.
bence bır deneyın ben bır kere restı cektım adam anında 180 derece dondu kı bızım tek sorunumuz esımın maddı konulardakı sorumsuzlugu yoksa baska problemımız yok kımse kımseye karısmaz sıkmaz aılelerle ıletısım ıyıdır vs vs ...

Ben simardigimi düşünmüyorum. Aza kanaat ederim esim beni duygusal anlamda tatmin etse.

Esim evden gidersem mahkemeye gitmemi söylüyor direk. Cok katı o konuda.

Cok teşekkür ederim. Bu ruh halim devam ederse eninde sonunda gerçekleşecek zaten.

Ben onun kafasını sisirmeden icime atıyorum

Iste icine aracak sorunlar bile degil.
Daha önce baska bir konunda da yazmistim.
Basit seyleri büyütüp kendini dert sahibi ediyorsun.
Zihnini esinden baska seylerle doldur.
Bir hayat mesgalen olsun.

Bi gün evden gitmeye kalktım ben gitmiyorum ama gidersen mahkemeye git direk yüzüne bakmam dedi. Ona gore ne yasarsak yasayalim kimse bilmeyecek evden gidilmeyecek. Kaybetme korkusu olmadığını düşünüyorum ben de. Onun ici dolduysa benim de o kadar doldu ki ilk aylarda.

Konunu okurken icime bayagi dokundu. Benzer seyleri yasadigimdan sanirim, insani nasil bir cikmaza ve caresizlige ittigine bildigimden belkide. Yada belki en cok 'Boyle zamanlarda sevilmedigimi hissediyorum. Insanın her hissettigi dogru mudur? Bana öyle geliyor da :/ kaybetmekten korkmuyor gibi.' cumlelerini okuyunca uzuldum senin adina. Eski esimin beni sevdigini, ama sevgisi icin cok az caba gosterecegini biliyordum, cunku beni belkide herhangi iyi bir insan olarak seviyordu, karisi, sahip oldugu kadin olarak sevmiyordu.

Umarim hislerinde yaniliyosundur. Umarim esin kisa sureli bi 'down' durumdadir ve cabuk toparlar. Senin ondan vazgecmeni beklemez.
Bu surede verebilecegim tek tavsiye: guclu ol. Kendin ol. Ona bagli olmadigini, senin mutlulugunun onun guler yuzune bagli olmadigini goster. Hayatina devam et. Vazgecmekten korkmadigini hissettir (soyleme, hissettir!). Belki dank eder tatlim.
Allah yardimcin olsun.

ha, son bi tavsiye, anneni babani elalemi dusunecek durumda degilsin. herkesin ne dusunecegi ennnn son derdin olsun lutfen. herkesin evladi var diye dusun gec. daha cok bir is bulma derdine gir bence.

Her kadın bunu zaman zaman düşünür mesela boşansam naparım nasıl bi hayatım olur gibisinden
İnsanın her günü aynı olmaz tabi 10 gün neşeli bi adam 1 gün ilgisiz olabilir o da insan ruh hali iyi olmayabilir ama 1 gün değil daha çoksa bilemiyorum

Cok teşekkür ederim. Is bulsam ayrı dert o kadar dedikoducu cahili bol bi yerde yaşıyoruz ki. Bazen o kadar guclu hissediyorum ki kendimi. Ama ciddi anlamda bu düşünce aklıma gelince acabalarim oluyor. Çekiniyor gibiyim. Ama insanin gözü döndüğü an kimseyi dusunmeyecegini de cok iyi biliyorum.

Hislerimiz o kadar benzer ki. Insanlik namına seviyor gibi hissediyorum. Esim hep mesafeliydi degisir mi hic bilmiyorum sanki ben alisirim. Vazgecmekten korkmadigimi nasil hissettiricem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…