- 14 Mart 2013
- 8.010
- 4.022
- 448
şöyle söylim nişanlı olduğumu bildikleri halde bu iğrenç teklifte bulunuyorlar .. evet patron olduğundan yatmak istedi kabul etceğimi falan düşündü gerizekalı.
cesaret değil bence bildiğiniz terbiyesizlik arsızlık ...
seninle yatmak isteyen patrona nişanlın hiçbir şey yapmadı yani öyle mi ?
çok saçma, ara vermek diye bir şey olmaz, ki nişanlıyken ne arası allahaşkına. üzgünüm ama senden sıkılmış, sonra yine devam edersiniz ama evlenince 1 ay sonra çok bunalabilirsin unutma bu dediğimi.... bence iyi düşün......
benim bildiğim ara verelim demek ayrılmanın kibarcası oluyor.
bişey bittiyse ara verilir ve genelde dönüş olmaz üzgünüm
ayrıca ben onsuz yapamam ne demek yaa ALlah aşkına kızlar yaaa bu kadaar zayıf olmayın.
mevlananın sözü var;
Allah der ki: ''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
... Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın.
ayrıca ben onsuz yapamam ne demek yaa ALlah aşkına kızlar yaaa bu kadaar zayıf olmayın.
mevlananın sözü var;
Allah der ki: ''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
... Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın.
Bence Acaip gereksiz bir trip. Bir türlü ayrılmak istemeyen sevgiliyi ayrılığa hazırlamak üzere verilen bir karardır. ilişkiye ara verdikten bir süre sonra ya tamamen kopulur ya da dayanamayıp geri dönülür ama kesin olan şudur ki bir kere ara verilmiş bir ilişkinin düzelmesi pek de mümkün olmuyor.umarım herşey güzel olur sizin...
bilmem siz öyle düşnmüş olabilirsiniz . evli misiniz bekar mısınız bi fikrim yok ama ara verelim dese siz hemen bitirebilir misiniz
kusura bakmayınn ama ne kadar rahatsınız ne alaka şimdi zayıflıkla bu kadar basit silip atabiliyorsanız gerçekten size hayran kaldım .
hem onsuz yapamam derken mutlu olamam anlamında .
ben evliyim canım sevgililikte yaşadım nişanlılıkta ama emin ol ara verelim diyen bir adamdan medet umacak kadar zayıf karakterli değilim.
evlenince ne olucak biliyomusun o adam seni hiç sallamıcak çünkü her koşulda yanında kalacağını bilecek. erkekleri korkutmak lazım elinin altında olmak lazım değil.
o seni kaybettmekten korkucak sen onu değil. emin ol erkek sevince mutlu olunuyo kadın sevince değil.
ve 4 senebiriyle birlikteydim deli gibide aşıktım ama olmadı bitti insan tabiki üzülüyo ama ben onsuz yapamam mutlu olamam triplerine girmedim. insan evlat acısını unutuyo ana baba acısını dindiriyo o adamlar kim ki yaa bu kadar göklere çıkartıyosunuz.
işin formülü bu emin ol erkeğe elini vermiceksin yoksa kolunu kaptırırsın. nacizane fikir ve tectübelerimbunlar ders alırsın yada az önce yaptığın gibi ters cevaplar verirsin ama yaşadıkça emin ol öğreniceksin...
İş yerinden çıkmasını istediği için ona sonuna kadar hak veriyorum. Benim de erkek arkadaşım bu durumların olacağını bildiği için özel sektörde olmamı istemiyor. Ama mecburuz o ayrı.. Sen kendine daha düzgün yerler araştır evlenmeyi bekleme. Boş duruyorsan kpss çalış derim. Ve ara vermek olayı çok ama çok kötü bişey. Hiç sıcak bakmam. Hem mesaj atmadan nasıl durabiliyorsunuz? Eğer soğuma varsa zaten biter canım üzgünüm seni üzmek istemem ama 10 gün sonra da o ilk günkü sevgilini beklemeSeviyorsan at mesaj o da cevap verdiyse zaten değil 1 gün 1 saat içinde siniriniz geçince özlemeniz lazım..
kızlar bir önceki konularımı okuyanlar bilir okumayanlar için kısa bir özet geçicem ..
ben 23 yaşındayım ve nişanlıyım şuan evde yim nişanlım istemiyor diye çalışmıorum
kendisi fazla alıngan ve bana çok bağlı dün mesaj attı ara verelim dedi ztn ramazandan beri çok değişti oruç ona yaramadı tuhaf tuhaf konuşmalar yapmaya başladı onu çok seviyorum ama artık tahammül edemedim kabul ettim bende
ara vermek derken 10 gün gibi bir süre hiç konuşmicaz . dün de ztn ne o mesaj attı nede ben . sizce ara vermek denilen kawram bir ilişkiyi zedeler mi yoksa uzak kaldıça kıymet mi bilinir
off bilmiorum yardım edin kafam karma karışık sizce iyi mi yaptım kötümü ?
şimdiden önerilerini sunan arkadaşlara teşekkür ediyorum
lütfen yorumlarınızı benden esirgemeyin kafayı yicem
anlamadığınz bir kısım varsa daha detaylı analtabilirim yardım edin yeter
işten ayrılma sebebim = çalıştığım şirkette rahatsız ediliyordum laf atan oluyordu ahlaksız çirkin teklifler eden nişanlımda bunu duyunca işten ayrılma mı istedi en başta hyr dedim 1 ay daha çalıştım ama teklifler gittikçe iğrençleince kendi isteiğimle işten ayrıldım . evlenndikten sonra tekrarda iş e başlamayıı düşünüyorum :)
doğru evlendiğimiz de de mi böyle yapacakben onla bir ömür düşünürken ben onu 5 yıldır tanıyorum ve ilk defa böyle bir şey yaptı akıl sır erdiremiyorrum :/ sürekli ara veya sürekli beraberiz de dedin de konuşmuyoruz nasıl söylicem o yazmadan ben yazmam o kadar da değil o kadar da yüzsüz değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?