Ara verdik :(

seninle yatmak isteyen patrona nişanlın hiçbir şey yapmadı yani öyle mi ?

seninle yatmak isteyen patrona nişanlın hiçbir şey yapmadı yani öyle mi ?

yapmaz olur mu ?? bıraksam adamı öldürecek işyerinin kapısına geldi ortalığı ayağa kaldırdı adamı öldürcek resmen ama bırakmadım değemz dedim ona sonuçta o bnm herşeyim ve ben onsuz yapamazdım

çok saçma, ara vermek diye bir şey olmaz, ki nişanlıyken ne arası allahaşkına. üzgünüm ama senden sıkılmış, sonra yine devam edersiniz ama evlenince 1 ay sonra çok bunalabilirsin unutma bu dediğimi.... bence iyi düşün......

düşüne düşüne bir hal oldum ztn ama vazgeçemiorum ki ondan .

benim bildiğim ara verelim demek ayrılmanın kibarcası oluyor.
bişey bittiyse ara verilir ve genelde dönüş olmaz üzgünüm

ayrıca ben onsuz yapamam ne demek yaa ALlah aşkına kızlar yaaa bu kadaar zayıf olmayın.
mevlananın sözü var;
Allah der ki: ''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
... Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın.

kusura bakmayınn ama ne kadar rahatsınız ne alaka şimdi zayıflıkla bu kadar basit silip atabiliyorsanız gerçekten size hayran kaldım .

hem onsuz yapamam derken mutlu olamam anlamında .

Son düzenleme:
sinemamı bu ne arası...
çok bağlı olan insan ara vermek istermi hiç....
evlenincede kafası bozulunca aramı vereceksiniz...
ben ilişkiyi kuvvetlendireceğini düşünmüyorum...

Söylediğin her cümleye katılıyorum.
Zaten böyle onsuz yapamam falan derler ama yapmak zorunda kalırlar. Hatta sonra bi bakarlar daha iyi yaptıklarını görürler =)
Giden gittiyse daha iyisi geleceğinden gitmiştir :)
Mesela ben geçmişteki çok sevdiğim öldüğüm bittiğim bir adamla evlenmediğim için hergün şükrediyorum Allahıma. Benim dengim EŞİM :) O çok sevdiğim 4 yıl gezip tozduğum konuştuğum adam eşimin kesip attığı tırnak olamaz. Düşünürüyorum da ne kadar safmışım. Ama sonradan akıllanmışım, bırakmışım, kararlı durmuşum :)
İnsanda biraz da aklını kullanma becerisi olacak :)

Bence Acaip gereksiz bir trip. Bir türlü ayrılmak istemeyen sevgiliyi ayrılığa hazırlamak üzere verilen bir karardır. ilişkiye ara verdikten bir süre sonra ya tamamen kopulur ya da dayanamayıp geri dönülür ama kesin olan şudur ki bir kere ara verilmiş bir ilişkinin düzelmesi pek de mümkün olmuyor.umarım herşey güzel olur sizin...

inşallah yaradan hayırlısını nasip eder .

bilmem siz öyle düşnmüş olabilirsiniz . evli misiniz bekar mısınız bi fikrim yok ama ara verelim dese siz hemen bitirebilir misiniz

kusura bakmayınn ama ne kadar rahatsınız ne alaka şimdi zayıflıkla bu kadar basit silip atabiliyorsanız gerçekten size hayran kaldım .

hem onsuz yapamam derken mutlu olamam anlamında .

ben evliyim canım sevgililikte yaşadım nişanlılıkta ama emin ol ara verelim diyen bir adamdan medet umacak kadar zayıf karakterli değilim.
evlenince ne olucak biliyomusun o adam seni hiç sallamıcak çünkü her koşulda yanında kalacağını bilecek. erkekleri korkutmak lazım elinin altında olmak lazım değil.
o seni kaybettmekten korkucak sen onu değil. emin ol erkek sevince mutlu olunuyo kadın sevince değil.
ve 4 senebiriyle birlikteydim deli gibide aşıktım ama olmadı bitti insan tabiki üzülüyo ama ben onsuz yapamam mutlu olamam triplerine girmedim. insan evlat acısını unutuyo ana baba acısını dindiriyo o adamlar kim ki yaa bu kadar göklere çıkartıyosunuz.
işin formülü bu emin ol erkeğe elini vermiceksin yoksa kolunu kaptırırsın. nacizane fikir ve tectübelerimbunlar ders alırsın yada az önce yaptığın gibi ters cevaplar verirsin ama yaşadıkça emin ol öğreniceksin...

yorumunuz için teşekkürler .

İş yerinden çıkmasını istediği için ona sonuna kadar hak veriyorum. Benim de erkek arkadaşım bu durumların olacağını bildiği için özel sektörde olmamı istemiyor. Ama mecburuz o ayrı.. Sen kendine daha düzgün yerler araştır evlenmeyi bekleme. Boş duruyorsan kpss çalış derim. Ve ara vermek olayı çok ama çok kötü bişey. Hiç sıcak bakmam. Hem mesaj atmadan nasıl durabiliyorsunuz? Eğer soğuma varsa zaten biter canım üzgünüm seni üzmek istemem ama 10 gün sonra da o ilk günkü sevgilini bekleme Seviyorsan at mesaj o da cevap verdiyse zaten değil 1 gün 1 saat içinde siniriniz geçince özlemeniz lazım..

ben nasıl atcam yüzsüzlük olmaz mı :/ off karma karışık

canımm sürekli konuşup tartışarak birbirinizi yıpratmaktansa , ara verip kafa dinlemenz en güzeli bence..Böylece daha emin kararlar verir ve ona göre yolunuza dewam edersnz.İkiniz içinde sağlıklı olur diye düşünüyorum. Hakkında hayırlıs olsun inş sıkma canını....

ara vermenin çok saçma bir inanç. birine uzak dur seni özleyeyim, konuşmayalım düzelelim demek bana inandırıcı gelmiyor. daha çok ayrılık öncesi son sapak, ya da "bir bakalım ben onsuz yapabiliyor muyum" denemesi gibi geliyor. sorunlar ara vermeden de çözülebilir, daha az iletişimde kalırsınız ama tamamen iletişim kesmek gereksiz ne yazık ki kabul etmemelisiniz.

işten ayrılmanız da birisi için çok kötü. olduğunuz çalıştığınız yerden memnun değilseniz başka yerde iş arayabilirdiniz. kendi geliriniz olmalı, hayatta ne olacağı belli olmaz.

bosver kafana bile takma ......zaten dogru insan değilse nişanlıyken gitmesi daha iiii......kendi haline bırak 1 ay geçmeden dönerse seni seviyordur...

ilişkiye ara vermenin Türkçe açıklaması şudur:

sen elimin altında dur. beni arama sorma. ben o arada gidip bir hava alıp takılayım kafama göre. canım isterse seni ararım. haa daha iyisini mi buldum bak o zaman aramayabilirim de.

bayıldım yorumunuza :)haklısınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…