Ara verdik :(

aynen aynen çok saçma baahne günaha girio haberi yok .

bizde nişanlıyken birkaç kez ara vermiştik ama bu aralar en fazla 2 saat sürdü.arayı fazla uzatmayın derim.eğer ki uzarsa da enine boyuna herşeyi çok iyi düşünmen lazım.evlilik çok farklı ve çok önemli bir konu.

bir ekleme daha, sen nişanlım istemiyor diye işten ayrıldım çalışmıyorum demişsin. nişanlın ses etmese çıkmayacaktın yani yanlış mı anladım ? ayrıca şuanda da çalışabilirsin.

bazı arkadaşlar nerde yaşıyor merak ediyorum, feministçe davranış göstermemek gerek bu iş durumuna. Fazla sert tepkiler okudum. gereği de yok arkadaşlar. İpleri eline vermek mevzusu değil ki bu. Zaten olanlardan rahatsız olmasa mutlaka ki işten çıkmayacağım diye sert tepkisini koyardı ortaya. Aklın yolu bir, çıkması gayet doğru bir hareket. Sonrasında ikisinin de içine sinecek bir yerde çalışır zaten çalışmasına kesinlikle müsade etmeyeceği konusunda bir şey demedi ki, özel bir durum.

Evet bir ilişkiye hatta nişanlılığa ara vermek fikri hiç hoş değil, olmamalı da ama olacaksa da direnmek ne kadar sağlıklı. Bu iki kişilik bir durum bir taraf böyle istiyorsa diğeri de seviyor ve vazgeçmek istemiyorsa kararına saygı duymasın ama tahammül etsin. Yoksa ilişkilerin her inişi çıkışında bir çok yara alınır. Zaten bu asarım keserim o da kim oluyormuş sözleri en ufak şeylerde boşanma ile sonuçlandırıyor evliliği. Sağlıklı düşünerek doğru adım atılarak en hafif durumda atlatılması temennimiz.

Hanginiz eşi yada nişanlısıyla her sorununa konuşarak çözüm buluyor? Çoğu erkekler bu konuda kapalı kutu maalesef; bizim kadar açıklayıcı ve anlatma yeteneğine sahip değiller maalesef. Zaten durum normale dönünce enine boyuna da konuşulabilecek bir durum. Bu kadar da abartılmasına gerek yok. Evlenmeye 1 hafta kala ben bi düşüneyim dese daha mı iyi? şimdi ne düşünmek istiyorsa düşünsün ama bunun ilk ve tek olduğunu da bilmeli, anlatmalısın, kaldı ki mutlaka nedenlerini sorup seni ikna edecek cevaplar vermesi için ona fırsat tanıyacaksındır. Sadece zaman gerekli buna.

çok çok çok teşekkür ediyorum içimden gelenleri bir türlü açık açık yazamadım ama o akdar güzel anlatmışsın ki ..
beni analdığın için çok ama çok teşşekkür ederim .
iş konusuna gelince evet bir çok arkadaş bunu anlamak istemiyor .
zamana bıraktım ALLAH yardımcım olsun onu çok seviyorum ve kaybetmekte istemiorum

Rica ederim.
Verdiğin cevaplardan da sakin biri olduğunu anlayabiliyorum.
Bayram gelsin, ilişkinize de bayram olur inşallah. Onu çok özlediğini söylersin. ben kırılmayayım diye bunu yaptığını biliyorum ama kat be kat fazla kırdın bu hareketinle dersin. Zaten senin üzgünlüğün karşısında mutlaka özrünü diler bi daha da yeltenmez böyle bir şeye. İyi düşün iyi olsun. Allah yardımcın olsun inşallah :)

üzerime alınarak cevap vermek istedim soru yöneltilmiş, istanbulda yaşıyorum ığdırda da yaşasam bi fark olacağını sanmıyorum. ikinci yöneltilen soruya cevabım; ben nişanlımla her sorunuma konuşarak çözüm buluyorum. başka bir yönteminiz varsa seve seve dinlerim..

çok teşekkür ederim :) hayırlısı olur inşallah :) iyi ki varsınız .

Tatlım merhabalar .
Oncelıkle ısı o ıstedıgı ıcın bırakmıs olman kesınlıkle ıplerı onun elıne verdıgın anlamına gelmez .
oyle bır yerde daha fazla calısabılecegını ben dusunmuyorum zaten nısanlın bahane olmus .
Ayrıca bunu yapmıs olman ona boyun egmıs oldugun ıcın degıl huzursuzluk cıkmasını ıstemedıgın ıcın yapmıssındır dıye dusunuyorum .
Ve hangı erkek olsa calıstırmaz oyle bı yerde .
Benım nısanlım olacaktı o durumda sıddet bıle uygulardı ahlaksız teklıfde bulunmak ne demek
Gelelım ara verme konusuna .
bu cok yanlıs bırsey bence
Ara vermek bı ılıskıde olmaması gereken bısey
ayrıca bırbırınızı cok sevıyorsanız eger nasıl gorusmeden konusmadan koskoca 10 gun ayrı durabıleceksınız.
oturup adam akıllı konuşmalısınız bence
Sıkma canını sen herseyın hayırlısı

öncelikle yorumun için teşekürler :) evet iş konusunda haklı onun yerine koyuyorum kendimi ve benm daha tehlikeli olcağımı düşünüyorum .

ara vermeye gelince dünden bugüne bile o kadar çok özledim ki gelde 10 gün dayan dayanılmıor ki

neden böyle yaptığını bir analsam düşünsene biz evlencez ve bu böyle ara vermek mi isticek bir tek burasını çözemiyorum bi çözsem bence herşey çözülcekte

Sert ifadeleriniz ve alaycı tavrınızı sevmediğimi belirteyim önce.

Evet en güzeli konuşarak çözmek. Ama fazla ütopik geliyor bana ortada bir sorun var tartışmaya açılacak bir sorun ve siz sakince konuşarak çözüme ulaştırıyorsunuz. Tebrik ederim.

aramı?
ne bu maç mı set arasımı dizimi reklam arasımı ben ara falan bilmem ara nedir yahu?
hem çalışmamı istemiyo ne demek omu karar vecek send eona de bakalım çalışmanı istemiyorum diye kabul etcekmi?
iş değiştirmeni isteyebilir o iş yerinden çıkmanı isteyebilir ama çalışmıycaksın diyemez buna hakkı yok güzelim şimdi izin vermeyen adam evlendikten sonra hiç vermez bence takılmanız gereken başka sorunlarınız var

ama taviz verme senin sesinden uzak kalmayı göze almış bi adam seni silebilmeyide göze alır
çift demek onsuzluğu göze alamamk demektir diğer yarın demektir kolunu bacağını bi köşeye bırakabiliomusun sen biraz burda kal ara verelim 10 gün sonra alırım seni burdan diyebiliomusun? bunu diyememesi gerekir ramazanla ne alakası var anlayamadım
alaka kurulcaksa insnanın bu ayda daha hassas olup kalp kırmaması gerekir ...... bu mübarek ayın ardına sığınmasın

10 gün bittiğinde arama onun aramasını bekle ve bu aranın canını çok yaktıgını eğer devam etcekseniz şartların oldugunu
öncelikle çalışman gerektiğini ve gönlünü alması gerektiğini söyle

başta olayı o kadar eğlenceli anlatmışsınız ki sayeniz de gülümsedim :) iş konusuna gelince işe bırak demedi ordan ayrıl dedi fakat ben kendi isteğimle düğün hazırlığı içinde işe de vakit ayırmama diye evlendikten sonra işe başlaamyı düüşünüorum :)

ara konusuna gelince evet 10 gün uzn bir süre bnm için ve 10 gün sonunda onu aramayı da düşünmüyorum o aramdık ça da cevap aramicam . sonuçta biz bir yuva kurcaz kıymetimi bilmeli

bence işine bi an önce başla düğün hazırlığını gene yaparsınız:)
iş herşeyden önemli evlenmeden önce düzenini kur:)
aramama kararında çok doğru bi karar tatlım devam:))))

Hakikaten nişanlıyken ne arası?
Nasıl bir rahatlık veriyorsunuz da ara verelim diyebiliyor hiç mi korkmuyor bunlar..

Sana kendimden örnek vereyim.
Ben sevgiliyken ara verelim çok bunaldım demiştim. Şimdiki eşim o zamanki sevgilim yani
şiddetle karşı çıkmıştı ben öyle entel dantel ara verelimlere gelemem ya tam sürer ya tam biter
saçma sapan konuşma diye.
Ben neye güvenerek ara verelim demiştim biliyor musun?
Onun benimkinden fazla olduğuna emin olduğum aşkına...

Şımarmıştım yani.. Sanırsam çok şımartmamak lazım
Ayrıca bunaltan o olmuş işten çık baskılarıyla.
Çalışmaya alışmış bir bayan için evde durmak işkence gibidir..
Hiç kusura bakmasın..
Ara versin bakalım.
Siz hiç yazmayın yapamıyorum diye sakın.
Döndüğünde de iyiydi böyle ya nefes aldım biraz niye aradın ki diye burnundan getirin.
Her istediğinde ara vermeye kalkmasın.
Evlenince de ara mı verecek tövbe tövbe!

Canım senı uzmek ıstemem gercekten ama sızın ılıskınız cok saglıksız gıbı gorunuyor...Bu duruma alısman zaman alacak...
Senın receten Zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…